ورود

View Full Version : گرفتن Image مستقل از سخت افزار

bitaaa
یک شنبه 20 دی 1388, 10:08 صبح
سلام
می خواستم بدونم آیا امکان این هست که از سیستم Image ای بگیریم که مستقل از سخت افزار باشه و رو یک سیستم دیگه با یک سخت افزار متفاوت جواب بده؟
(مثلا از ونیدوز سرور 2008,IIS و از این قبیل چیز ها Image گرفت و برای نصب نرم افزار در یک محل دیگه و یک کامپیوتر با مشخصات دیگه اونو برگردوند؟)

pourang_us
یک شنبه 20 دی 1388, 10:33 صبح
دوست عزیز
درود
امکان این کار با ایمیج نیست البته ممکن هست با سخت افزار مشابه این کار رو بشه کرد اما تضمینی در ته قضیه وجود ندارد
اما راه حلی که برای این کار هست مثلا برای Dns شما میتونی اون رو با یک Dns دیگه ست کنی و از طریق Replication اطلاعات هم رو بخونن یا برای Dhcp بک آپ تهیه کنی
یا برای DC بیایی و addtional بسازی و.....

موفق باشی

hghyami
یک شنبه 20 دی 1388, 14:37 عصر
اگر از Acronis استفاده کنی‌ یک آپشن داره که اسمش هست Universal Restore که بهت اجازه میده وقتی‌ از یک سیستم فول ایمگ گرفتی‌ هر جا دیگه بتونی‌ ریستور کنی‌. فقط در نظر داشته باش که اگر از server image میگیری که ویندوز original و OEM داره باهاش مشکل خواهی‌ داشت. مثلا اگر سرور HP داری که با ویندوز اوریجینال OEM اومده اون ویندوز فقط با سخت افزار HP کار میکنه که فکر نمیکنم حمصهین چیزی باشه برای شما. لااقل تو ایران

شما منظورت ستینگ‌ها هست؟؟ چون از ستینگ مثل ییس میتونی‌ بککوپ بگیری و جای دیگه ریستور کنی‌. فقط به شرطی که همون ستاپ رو اونور داشته باشی‌.

n_samay
چهارشنبه 23 دی 1388, 07:55 صبح
با سلام من با نورتن گاست روی xp انجام دادم جواب داده حتی اگه هاردها هم به یک اندازه نباشه ولی روی سرور نمیدونم و در ضمن فک کنم سنگ قبرشم مهم باشه منظورم همون مدت 60 روز هستش مطمئن نستم با دوستان متخصص بیشتر میدونن

b_user
سه شنبه 08 فروردین 1391, 21:32 عصر
سلام دوستان عزیز
سال نو رو خدمتتون تبریک میگم
یه سوال داشتم بنظرم با این مبحث مرتبطه اینجا مطرح میکنم
میخوام یه ویندوز 2003 سرور رو منتقل کنم به یه 2003 دیگه که روی hyperv نصبه
فقط چیزی که اینجا برام مهمه اینه که Application هایی که نصب هستن بدون مشکل منتقل بشن
ممنون میشم اگه سریعتر راهنماییم کنم آخه برای فردا صبح میخوام