ورود

View Full Version : یه بخش معرفی eBook هم راه اندازی کنید

GentleGuy
شنبه 03 اردیبهشت 1384, 01:59 صبح
اگه میشه :wink:

M-Gheibi
شنبه 03 اردیبهشت 1384, 09:31 صبح
نقل قول از بخش قوانین سایت : http://www.barnamenevis.org/forum/rules.php

قوانین و قواعد مربوط به حقوق معنوی و حق مالکیت
جهت مشخص کردن خط مشی و نحوه فعالیت در سایت برنامه نویس قوانین جدیدی وضع شده که همه کاربران در همه سطوح موظف به رعایت آْنها هستند:

الف. هیچکدام از کاربران سایت حق ندارند بصورت مستقیم یا غیر مستقیم ، موجودیت الکترونیکی که مالکیت آن در اختیار فرد دیگری است ، بدون رعایت "قوانین توزیع و انتشار" آن موجودیت ، منتشر کنند . ( مرجع تشخیص مصداق عبارات "مستقیم" و "غیر مستقیم" مدیرات سایت هستند )

ب. در صورتیکه مالک ( نویسنده ، مترجم ، توسعه گر و ... ) یک موجودیت الکترونیکی ( مقاله ، خبر ، گزارش ، اجزاء نرم افزاری ، عکس و ... ) ، قاعدهء خاصی برای انتشار تمام یا بخشی از محصولاتش مشخص نکرده است ، ذکر نام ( به شکلی که قابل درک و پیگیری باشد ) یا لینکی که مخاطبین را به صفحات وب وی راهنمائی کند الزامی است .

ج. مدیران سایت حق دارند شایعات - یا اخبار غیر موثقی که آنها را اصطلاحا" با نام Hoax میشناسیم - حذف کنند. این عمل بدون اعلام قبلی و بدون توضیح بعدی انجام میشود.

د. انتشار هر موجودیتی الکترونیکی که در عرف دنیای مجازی Warez شناخته شود کاملا" ممنوع است و مدیران سایت حق دارند ضمن حذف عناوین مطروح ، در صورت تکرار و عدم توجه به تذکرات با توافق مدیریت ارشد سایت با فرد خاطی برخورد کنند.

ه . قواعد فوق صرفا" برای ایجاد محیطی مناسب برای بحث و تبادل نظر علمی کاربران و همچنین حفظ موجودیت سایت در مقابل قوانین جدی مقابله کننده با Warez Activity لحاظ شده اند و باب پیشنهاد یا انتقاد سازنده برای کلیه کاربران همواره باز خواهد بود .

GentleGuy
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1384, 03:34 صبح
hi
. هیچکدام از کاربران سایت حق ندارند بصورت مستقیم یا غیر مستقیم ، موجودیت الکترونیکی که مالکیت آن در اختیار فرد دیگری است ، بدون رعایت "قوانین توزیع و انتشار" آن موجودیت ، منتشر کنند .

ببخشید ولی برای من یه سئوالی پیش اومده اگه اینهایی که گفتید ایراد داره پس چرا
خودتون تو سایت cd Delphi 2005 که در حدود 1200 تا 1800 دلار قیمتش هست رو دارید
به قیمت 6500 تومان می فروشید؟ تازه با کلی برنامه های غیر رایگان دیگه!!! :گیج:

GentleGuy
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1384, 04:50 صبح
البته شایدم این قوانین و قواعد فقط برای کاربرانه نه مسئولان !!!
:sorry:

M-Gheibi
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1384, 07:37 صبح
پس چرا
خودتون تو سایت cd Delphi 2005 که در حدود 1200 تا 1800 دلار قیمتش هست رو دارید
به قیمت 6500 تومان می فروشید؟ تازه با کلی برنامه های غیر رایگان دیگه!!!
دوست من اگه یه کم در سایت می گشتید حتما به جوابتون می رسیدید. این موضوع بارها بارها مورد بحث قرار گرفته.
http://www.barnamenevis.org/forum/viewtopic.php?t=22205

البته شایدم این قوانین و قواعد فقط برای کاربرانه نه مسئولان !!!
اینطور نیست. قوانین سایت برای همه یکسان است.

روز خوش

GentleGuy
جمعه 09 اردیبهشت 1384, 06:54 صبح
ما اینجا چیزی رو آنلاین توزیع نمیکنیم، بلکه همه بصورت آفلاین است

هر کسی مختاره تو حریم اختصاصی اش هر کاری که مایله انجام بده

اینا چیزایه که من از لینک شما فهمیدم درسته جواب من همینه :sad2:

R_BABAZADEH
جمعه 09 اردیبهشت 1384, 10:50 صبح
خیلی ebook ها رو هم دوستان درست کرده اند و بطور رایگان در اختیار دیگران قرار می دهند
پس بهتر این بخش نیز بوجود اید

oxygenws
جمعه 09 اردیبهشت 1384, 12:27 عصر
فعلا می تونند در بخش مربوط به موضوع اون کتاب، اون رو منتشر کنند.
اینجا انجمن "برنامه نویس" می باشد و موضوعات اصلی (انجمن ها) بهتره در حدود مطالب مربوطه باشه.
من شخصا با وجود چنین انجمنی مخالفم، شاید قرار داشتن چنین تاپیکی در هر انجمن مفید باشه، اما "انجمن" نه.

R_BABAZADEH
جمعه 09 اردیبهشت 1384, 13:48 عصر
بعضی مقالات هستند که فقط به زبان خاص بر نمی گردد و می تواند در تمامی یا چند زبان استفاده شود

GentleGuy
یک شنبه 11 اردیبهشت 1384, 01:08 صبح
اینجا انجمن "برنامه نویس" می باشد
منم منظورم گذاشتن eBook طرز پخت املت قارچ و پیاز نبود ما کارمون برنامه نویسیه
و این eBook ها هم قراره راجع به برنامه نویسی باشه ! فکر کنم
و کاملا مربوط به مباحث این سایت !!! :wink:

GentleGuy
یک شنبه 11 اردیبهشت 1384, 01:13 صبح
خواست
احیمالا(احتمالا + احیانا) منظورتون خاص بوده :oops:

oxygenws
یک شنبه 11 اردیبهشت 1384, 01:33 صبح
دوست عزیز، تمام صحبت من به هم پیوسته بود :)

شاید قرار داشتن چنین تاپیکی در هر انجمن مفید باشه، اما "انجمن" مخصوص به خودش، نه