PDA

View Full Version : خبر: حفره امنیتی در Adobe Acrobat

abolfazlab
دوشنبه 21 دی 1388, 16:32 عصر
به تأیید شرکت Adobe یک حفره امنیتی مهم در نرم افزار Acrobat نسخه 9 و پایین تر از آن شناسایی شده است. در حال حاضر حملات محدودی با سوء استفاده از این حفره امنیتی مشاهده شده است ولی هر لحظه امکان گسترده تر شدن حملات وجود دارد.
به توصیه شرکت های امنیتی از جمله McAfee، Symantec، غیرفعال ساختن بخش JavaScript در نرم افزار Acrobat تنها راه حل فعلی است تا زمانی که اصلاحیه مناسبی از سوی شرکت Adobe برای برطرف ساختن این حفره امنیتی ارائه گردد. برای متوقف ساختن JavaScript، از گزینه Edit به بخش Preferences وارد شده و حالت Enable Acrobat JavaScript را غیرفعال کنید.
باز کردن یک فایل PDF مخرب کافی است که امکان سوء استفاده از این حفره امنیتی را فراهم آورده و کنترل کامل کامپیوتر قربانی را در اختیار افراد خرابکار بگذارد. لذا به کلیه کاربران توصیه می شود تا در بازکردن فایل های PDF مشکوک و ناشناس که اغلب از طریق نامه های الکترونیکی دریافت می کنند، هوشیار و مراقب باشند.

xxxxx_xxxxx
دوشنبه 21 دی 1388, 17:20 عصر
این خبر برای چه زمانی است ؟ من یادم خیلی وقت پیش ها حتی تا چند سال پیش چنین موردی پیش اومده بودش !؟ :متفکر:

اونا مربوط به ورژن های قبلی میشه، این احتمالاً جدیده :d
مثلاً یک حفره روی نسخه 8.1.2 وجود داشت که خوب هم مورد سوء استفاده قرار گرفت.
خبر ایشون هم که نه لینکی داره نه منبعی!

vcldeveloper
دوشنبه 21 دی 1388, 17:42 عصر
لینک منبع خبر را ذکر کنید.

مدت ها ست که دست از این Adobe Acrobat Reader آشغال کشیدم، و از Foxit Reader استفاده میکنم. نمیدونم چطور وقتی یک شرکت میتونه برای نمایش فایل های PDF یک برنامه به این کوچکی، با این سرعت بالا، و امکانات بیشتر ایجاد کنه، چرا Acrobat Reader شرکت Adobe هر روز بزرگتر و بی خاصیت تر میشه؟!

UltraZoom
سه شنبه 22 دی 1388, 08:02 صبح
مدت ها ست که دست از این Adobe Acrobat Reader آشغال کشیدم
چه چیزی در این نرم افزار این قدر شما را براشفته .

برای نمایش فایل های PDF یک برنامه به این کوچکی، با این سرعت بالا، و امکانات بیشتر ایجاد کنه
این طور سخن راندن در باب مقایسه دو نرم افزار درست نیست . موتوری که در آکروبات استفاده میشود امکاناتی را در بر می گیرد که نرم افزار مشابهی که شما گفتید ، فاقد آن هاست . پشتیبانی از 3D و همچنین تصاویر متحرک یا PDF ها ی داینامیک از این دسته هستند . در مورد کیفیت رندر PDF شما کافی است دو سند یکسان ، که نیاز به قدرت رندر دارد را ، در هر دو نرم افزار تست کنید تا به حرف من برسید . تفاوت کیفیت نمایش اسناد در این دو نرم افزار هب طور محسوسی مشهود است .
خیلی از نرم افزارها در حال حاضر برای خواندن اسناد آفیس ارائه شده که سرعت بهتری نسبت به ماکروسافت آفیس دارند ولی هیچ نرم افزاری جای محصول رسمی را نخواهد گرفت .

Dr.Bronx
سه شنبه 22 دی 1388, 10:41 صبح
چه چیزی در این نرم افزار این قدر شما را براشفته .

این طور سخن راندن در باب مقایسه دو نرم افزار درست نیست . موتوری که در آکروبات استفاده میشود امکاناتی را در بر می گیرد که نرم افزار مشابهی که شما گفتید ، فاقد آن هاست . پشتیبانی از 3D و همچنین تصاویر متحرک یا PDF ها ی داینامیک از این دسته هستند . در مورد کیفیت رندر PDF شما کافی است دو سند یکسان ، که نیاز به قدرت رندر دارد را ، در هر دو نرم افزار تست کنید تا به حرف من برسید . تفاوت کیفیت نمایش اسناد در این دو نرم افزار هب طور محسوسی مشهود است .
خیلی از نرم افزارها در حال حاضر برای خواندن اسناد آفیس ارائه شده که سرعت بهتری نسبت به ماکروسافت آفیس دارند ولی هیچ نرم افزاری جای محصول رسمی را نخواهد گرفت .

من هم از اون دسته افرادی هستم که از Foxit استفاده می کنم.
فکر می کنین چند درصد از ما روزانه یا ماهیانه یا شاید حتی سالیانه نیاز به دیدن فایلی که به قول شما نیاز به رندر داشته باشه داریم یا دیدن فایل های که 3d داخل اونها به کار رفته باشه . شاید از هر 10 نفر 1 نفر نیاز داشته باشد . که خوب از همان adobe reader منسوخ شده استفاده می کنند .
قسمت کوچکی از قابلیتهای Foxit reader رو در زیر مشاهده بفرمایید

Internet Search •
Favorite Toolbar •
Comments Panel •
Summarize Comments •
Document Restrictions •
Supports MSAA •
Streamlined UI •
Text Viewer and Text Converter •
Typewriter Tools •
Text Markup Tools •
Drawing Markup Tools •
Advanced Editing Tools •
Multimedia Tools •
Measure Tools •
Design interactive forms •
Measure distances •
Insert images and add links into the PDF •
Loupe tool •
Attach files to the PDF •
Select multiple annotations and specify annotation transparency •
Reading history recalls the place you were when you closed the PDF •
E-mail the PDF •
Check spelling in typewriter and form filler functions •
Multi-tab Browsing •
Select text easily •
Capture words via mouse •
Add digital signatures to PDF documents •
Organize PDF pages •
Scan paper document to PDF directly •

اینها قابلیت های بسیار اندکی از foxit بود که در بالا ذکر شد.
حال به نظر شما اون 9نفر دیگه می تونند این ابزار رو رها کنند و با ابزارهایی مثل acrobat که چنین ایراداتی رو داره کار کنند ؟

موفق و موید باشید ./

vcldeveloper
سه شنبه 22 دی 1388, 12:10 عصر
این طور سخن راندن در باب مقایسه دو نرم افزار درست نیست . موتوری که در آکروبات استفاده میشود امکاناتی را در بر می گیرد که نرم افزار مشابهی که شما گفتید ، فاقد آن هاست . پشتیبانی از 3D و همچنین تصاویر متحرک یا PDF ها ی داینامیک از این دسته هستند .
Foxit هم از 3D و تصاویر متحرک در PDF پشتیبانی میکنه، و این چیزی نیست که مختص Adobe Reader باشه!

البته برای عموم استفاده کنندگان PDF اینگونه قابلیت ها کارکرد بخصوصی ندارند. این دوست مان در بالا گفتند 1 نفر از 10 نفر، من فکر میکنم 1 نفر از 100 نفر هم از این قابلیت ها استفاده نمیکنه. البته اینها آمار رسمی نیست، بلکه حدس و گمان هست.

قابلیت هایی که Foxit ارائه میکنه، مثل Comment زدن روی متن، Highlight کردن متن، اندازه گیری المنت های موجود در پرونده، و غیره برای عموم کاربران PDF بسیار کاربردی تر هستند.

Adobe Reader نزدیک به 40 مگابایت حجم داره، و در حدود 200 مگابایت از هارد دیسک را بعد از نصب اشغال میکنه، در حالی که Foxit فقط 4 مگابایت حجم داره، و بعد از نصب، حدودا 10 مگابایت از هارد دیسک را اشغال میکنه.
مصرف RAM در Adobe Reader نسبت به Foxit فوق العاده بالا ست.

با وجود این مصرف بالای حافظه و هارد، سرعت مرور صفحات در Adobe Reader همچنان بسیار کند هست، در حالی که همان فایل ها را Foxit به راحتی باز میکنه، و مرور میکنه.

سرعت شروع به کار Adobe Reader نسبت به Foxit بسیار پایین هست.

Browser Integration در Adobe Reader غالبا مشکل داره، و در زمان لود شدن فایل های PDF در داخل مرورگر، شما کند شدن و Freeze شدن مرورگر را بارها تجربه خواهید کرد.

Adobe Reader به همراه خودش Adobe Air را نصب میکنه، در حالی که Air یک محصول مستقل هست، و ربطی به PDF نداره، و Adobe فقط برای افزایش محبوبیت پلت فرم Air خودش کاربر را مجبور به دانلود و نصب Adobe Air می کند. مثل مایکروسافت که به هر بهانه ایی دات نت فریم ورک را نصب میکنه!

در ضمن، من از هر دو محصول استفاده کردم، و اون تفاوت چشمگیری که شما در کیفیت رندر صفحات ذکر کردید را ندیدم!

UltraZoom
سه شنبه 22 دی 1388, 12:13 عصر
Select text easily •
؟
برو
http://www.adobe.com/devnet/acrobat/

vcldeveloper
سه شنبه 22 دی 1388, 12:41 عصر
Adobe Reader رو با Adobe Acrobat که یک محصول تجاری برای تولید PDF هست، قاطی نکنید.

Microname
سه شنبه 22 دی 1388, 13:50 عصر
سلام
اول در مورد خبر: این بدیهی است. اقبال روی محصولات reader و flash زیاد شده و هکرها این دو نرم افزار را نشانه گرفتند.
اینهم نظر بنده:چشمک:
خب در مورد اون لیست ویژگیها که عموما جنبه تبلیغاتی داره و فکر کنم از خود سایتش این مطالب رو برداشتید. نمی دونم اینها رو باید ویژگی دانست:(در مقایسه با reader)

Select text easily •
Capture words via mouse •
Add digital signatures to PDF documents •
Organize PDF pages •
Scan paper document to PDF directly •
Favorite Toolbar
و...یادمه قبلا که استفاده می کردم به طور کامل رایگان نبود و برای نصب plugin هاش باید پول می دادیم!! (الان رو نمی دونم)

هم از 3D و تصاویر متحرک در PDF پشتیبانی میکنه، و این چیزی نیست که مختص Adobe Reader باشه!یعنی از فلش هم پشتیبانی می کنه؟ و اگه پشتبانی کنه؟ به صورت پیش فرضه ؟

البته برای عموم استفاده کنندگان PDF اینگونه قابلیت ها کارکرد بخصوصی ندارند. این دوست مان در بالا گفتند 1 نفر از 10 نفر، من فکر میکنم 1 نفر از 100 نفر هم از این قابلیت ها استفاده نمیکنه. البته اینها آمار رسمی نیست، بلکه حدس و گمان هست.اینها قابلیت هایی است که جدیدا اضافه شده و هنوز پی دی اف هایی که این امکانات رو داشته باشه فراگیر نشده. به هر حال رقابته و شرکتها برای به رخ کشیدن قدرتشون این کارو می کنند حتی اگه فراگیر نشده باشه. در ضمن قرار نیست امکانات برای عموم باشه ، خیلی از امکانات سازمانها رو هدف میگیرند.

قابلیت هایی که Foxit ارائه میکنه، مثل Comment زدن روی متن، Highlight کردن متن، اندازه گیری المنت های موجود در پرونده، و غیره برای عموم کاربران PDF بسیار کاربردی تر هستنددر reader هم این امکانات هست.

در مورد حجم سنگین reader می توان در امکانات دو نرم افزار جستجو کرد. مسلما foxit بدون plugin هایش بسیار سبکتره... دقیقا مثل مرورگر firefox می مونه! بدون plugin فایرفاکس رو تست کنید! و بعد با plugin تستش کنید. شما هم reader رو با امکانات کاملش نصب می کنید.
قبلا خودم از foxit استفاده می کردم اما به سه دلیل گذاشتم کنار:
1. کیفیت پایین متن ها در مقایسه با reader
2. نداشتن ویژگی preview
3. بعد از مدتی شروع میکرد به پیغام دادن با هر پی دی افی که باز میکردم بنده رو دعوت میکرد به سایتش برای خرید نسخه پولیش (چه plugin چه غیره...)

مصرف RAM در Adobe Reader نسبت به Foxit فوق العاده بالا ست.

با وجود این مصرف بالای حافظه و هارد، سرعت مرور صفحات در Adobe Reader همچنان بسیار کند هست، در حالی که همان فایل ها را Foxit به راحتی باز میکنه، و مرور میکنه.

سرعت شروع به کار Adobe Reader نسبت به Foxit بسیار پایین هستاین هم می توان تو نکته 1 و 2 و... که اشاره کردم جست. (هر چند خودم تا حدودی موافقم! در حال حاضر زیاد مهم نیست این مصرف حافظه...)

به همراه خودش Adobe Air را نصب میکنه، در حالی که Air یک محصول مستقل هست، و ربطی به PDF نداره، و Adobe فقط برای افزایش محبوبیت پلت فرم Air خودش کاربر را مجبور به دانلود و نصب Adobe Air می کند. مثل مایکروسافت که به هر بهانه ایی دات نت فریم ورک را نصب میکنه!فکر کنم به خاطر نصب toolbar ask به صورت اجباری(چون وقتی هنگام نصب میگم نمی خوام نصب بشه باز هم نصب میشه!!) باید از این نرم افزار شاکی باشید.

Adobe Airدلیل نصب این نرم افزار به خاطر توانایی اجرا شدن acrobart.com هست که با air نوشته شده. و این نرم افزار هم مرتبط با pdf است . در foxit هم نمونه این قضیه هم هست: onDemandcm

در ضمن، من از هر دو محصول استفاده کردم، و اون تفاوت چشمگیری که شما در کیفیت رندر صفحات ذکر کردید را ندیدم! در ویندوز به این راحتی قابل تفکیک نیست ولی در لینوکس تفاوت محسوسه.(به شخصه تجربه کردم و وقتی شنیدم برای لینوکس هم یه نسخه داده بسیار خوشحال شدم!)

Dr.Bronx
سه شنبه 22 دی 1388, 15:54 عصر
من 29 مورد رو در پست قبل خودم ذکر کردم . حالا شما 6 مورد مد نظر قرار دادید ؟
کمی بی انصافیه

خب در مورد اون لیست ویژگیها که عموما جنبه تبلیغاتی داره و فکر کنم از خود سایتش این مطالب رو برداشتید. نمی دونم اینها رو باید ویژگی دانست:(در مقایسه با reader)

جنبه تبلیغاتی داره که درست نیست . چون من هیچ ارتباطی با اون شرکت ندارم . و نرم افزار خودم هم نیست که بخوام تعریفی کرده باشم . چیزی که خوب هست رو می گیم خوبه چیزی هم که بده میگیم بده دیگه.

در reader هم این امکانات هست.
کسی منکر این قضیه نیست . http://vadrouilles.moto.free.fr/smileys/boredsmiley.gif

قبلا خودم از foxit استفاده می کردم اما به سه دلیل گذاشتم کنار:
2. نداشتن ویژگی preview
3. بعد از مدتی شروع میکرد به پیغام دادن با هر پی دی افی که باز میکردم بنده رو دعوت میکرد به سایتش برای خرید نسخه پولیش (چه plugin چه غیره...)

شما از نسخه Phantom استفاده کنید . هیچ کدام این مشکلات وجود نداره.

هر چند خودم تا حدودی موافقم! در حال حاضر زیاد مهم نیست این مصرف حافظه..
چرا مهم نیست . چون بعضی افراد سیستم خوبی رو در اختیار دارند و اون فضایی که اشغال می شه براشون مهم نیست ؟ برای خیلی ها مهمه. شما دیدتون رو کمی گسترش بدید نسبت به این موضوع [لطفا]

در ویندوز به این راحتی قابل تفکیک نیست ولی در لینوکس تفاوت محسوسه.(به شخصه تجربه کردم و وقتی شنیدم برای لینوکس هم یه نسخه داده بسیار خوشحال شدم!)
باز هم صحبت میرسه به همون تعداد کاربران. در ایران از هر چند نفر ، چند نفر لینوکس استفاده می کنند ؟
اگر شما بخواید کل دنیا رو در نظر بگیرید باز هم اکثریت با کاربران ویندوز هست. پس نمیشه گفت که خاصیت بزرگی حساب میشه برای این برنامه ، البته توجه داشته باشید که Foxit هم نسخه مخصوص Linux هم داره .
به هر حال بحث خوبی بود . نظر دوستان رو هم جویا شدیم .
فقط خواهش می کنم صحبت نهایی رو انجام بدید که تاپیک دیگه به بیراهه کشیده نشه.
باز هم از شما جهت شرکت در گفتگو تشکر می کنم.http://www.pic4ever.com/images/rose3.gif

موفق و موید باشید ./

Tasiyan
سه شنبه 22 دی 1388, 16:19 عصر
http://www.fantasiweb.com/uploads/FoxitReader.gif
http://www.fantasiweb.com/?More=86
&
Last Version (http://download.cnet.com/Foxit-Reader/3000-10743_4-10313206.html?part=dl-116442&subj=dl&tag=button)

:لبخند:

Microname
سه شنبه 22 دی 1388, 16:27 عصر
من 29 مورد رو در پست قبل خودم ذکر کردم . حالا شما 6 مورد مد نظر قرار دادید ؟
مشت نمونه...! بنده دسته ای select کردم ، میخواستم همشو بذارم صفحه پر میشد!:لبخند:

شما از نسخه Phantom استفاده کنید . هیچ کدام این مشکلات وجود نداره.
فکر کنم این نسخه پولی باشه!

باز هم صحبت میرسه به همون تعداد کاربران. در ایران از هر چند نفر ، چند نفر لینوکس استفاده می کنند ؟
نگفتم که چرا تو لینوکس اینطوریه!
در لینوکس مشهوده و در ویندوز هم هست ولی کمتر!(برای تشخیصش گفتم به لینوکس مراجعه کنید.)
به هر حال باید قبول کنیم که foxit سرعت رو برده بالا عوضش کیفیت رو فدا کرده.
و برعکس ادوبی هم حاضر شده در ازای گرفتن سرعت، کیفیت رو افزایش داده ...
(برام غیر قابل باور است که متخصصان شرکت ادوبی نتوانند سرعت رو افزایش دهند ، پس برهان هایی در اینجا حاکم است)

mehdi.mousavi
سه شنبه 22 دی 1388, 16:48 عصر
سلام.
من از PDF XChange Viewer استفاده میکنم و FoxIT Reader رو ندیده ام.
بنظر من، PDF XChange Viewer واقعا نسبت به Acrobat Reader سر هستش.

نسخه Portable اش رو میتونید از اینجا Download کنید (http://www.docu-track.com/PDFX_Vwr_Port.zip).
نسخه های دیگه رو هم میتونید از اینجا Download کنید. (http://www.docu-track.com/downloads/users/)

موفق باشید.

UltraZoom
سه شنبه 22 دی 1388, 20:39 عصر
طبق بررسی های که خودم داشتم توی اکثر شرکت ها و کامپیوترهای شخصی برنامه Foxit reader نصب هستش.
گزاره ای که مطرح کرده اید حتی در ایران هم بعید است رنگی از واقعیت داشته باشد . من با شرکت های زیادی در حیطه فناوری ارتباطات در ارتباط هستم و حتی یک مورد هم چنین چیزی ندیده ام .
فکر می کنم روی اکثر دستگاه ها ریدر نصب بوده که دوستان کلاه دار از حفره های این نرم افزار دارند استفاده می کنند .

vcldeveloper
چهارشنبه 23 دی 1388, 01:04 صبح
در مورد حجم سنگین reader می توان در امکانات دو نرم افزار جستجو کرد. مسلما foxit بدون plugin هایش بسیار سبکتره... دقیقا مثل مرورگر firefox می مونه! بدون plugin فایرفاکس رو تست کنید! و بعد با plugin تستش کنید. شما هم reader رو با امکانات کاملش نصب می کنید.
کدوم پلاگین؟ من تا به حال برای باز کردن هیچ فایل PDFایی در Foxit نیاز به پلاگینی پیدا نکردم. تنها موردی که یادم هست، یک فایل PDF بود که در آن چند عبارت چینی وجود داشت، و Foxit پیغام داد که باید پشتیبانی از زبان های آسیای شرقی را نصب کنه، که عمل نصب در کمتر از یک دقیقه انجام شد، و فایل باز شد.

2. نداشتن ویژگی preview
احتمالا شما از نسخه های خیلی قدیمی آن استفاده می کردید؛ چون Foxit در حال حاضر هم از Preview پشتیبانی میکنه، هم - حداقل در ویندوز که من ازش استفاده کردم - رندر متن را با کیفیت بسیار خوبی انجام میده، البته پیغامی هم برای دعوت به سایتش یا خرید نسخه پولی اش نمایش نمیده.

یادمه قبلا که استفاده می کردم به طور کامل رایگان نبود و برای نصب plugin هاش باید پول می دادیم!! (الان رو نمی دونم)
Foxit رایگان اون بخش از قابلیت هایی که من به آنها در پست هایم اشاره کردم را داره، برخی از قابلیت ها هم در آن وجود دارند، ولی تا زمانی که از نسخه تجاری آن استفاده نکنید، امکان ذخیره تغییرات حاصل از آن قابلیت ها را ارائه نمیکنه. برای اینکه اون قابلیت های تجاری فعال بشه، در هنگان نصب، بهتون پیشنهاد میکنه که Foxit Toolbar را نصب کنید. اگر قبول کنید، اون قابلیت ها هم فعال میشند. اگر قبول نکنید، همان نسخه معمولی نصب میشه، که البته من شخصا اون Toolbar رو نصب نمی کنم، و همین امکانات نسخه رایگان Foxit برای من کافی هست. البته Foxit نسخه تجاری که بابت آن پول پرداخت می کنید، قابلیت های بسیار بیشتری از نسخه همراه با Foxit Toolbar داره.

(هر چند خودم تا حدودی موافقم! در حال حاضر زیاد مهم نیست این مصرف حافظه...)
چرا مهم نیست؟! اینکه من RAM زیادی دارم به معنی آن نیست که هر برنامه ایی با سهل انگاری خودش می تواند آن را هدر بده! من RAD Studio دلفی با اون همه دم و تشکیلات رو باز کنم، 70 - 80 مگ استفاده کنم، یک فایل PDF ناقابل رو هم باز کنم، همین مقدار حافظه مصرف کنم؟!!

یعنی از فلش هم پشتیبانی می کنه؟ و اگه پشتبانی کنه؟ به صورت پیش فرضه ؟
لینک زیر فایل PDF نمونه ایی هست که Adobe برای معرفی قابلیت های مالتی مدیا Adobe Acrobat قرار داده. این فایل رو Foxit رایگان بدون نیاز به هرگونه پلاگینی اجرا میکنه، و محتوای مالتی مدیای آن را نمایش میده. البته قبل از نمایش محتویات مالتی مدیا درباره اجرای آنها از کاربر اجازه میگیره، و در صورت تایید کاربر، این محتوا را نمایش میده:
http://www.adobe.com/products/acrobat/pdfs/a7_tryme_gb.pdf

برام غیر قابل باور است که متخصصان شرکت ادوبی نتوانند سرعت رو افزایش دهند ، پس برهان هایی در اینجا حاکم است
بحث نتونستن نیست، بحث بر سر این هست که چقدر شرکت Adobe تمایل به بهبود این امور و صرف هزینه در این موارد داره. شما فکر می کنید برنامه نویسان مایکروسافت نمی توانستند تا قبل از ظهور مرورگرهای رقیب مثل فایرفاکس امکانات بهتری به IE اضافه کنند؟! می تونستند، ولی مایکروسافت چون یکه تاز میدان بود، و تقریبا همه بازار را در دست داشت، احساس نیازی نمی کرد که بخواد به خودش در این زمینه ها زحمت بده. وقتی رقیب پیدا شد، به خودش تکانی داد، که از قافله عقب نیافته.

طبق بررسی های که خودم داشتم توی اکثر شرکت ها و کامپیوترهای شخصی برنامه Foxit reader نصب هستش.
این دیگه از اون حرف ها بود!! چند کامپیوتر و شرکت را شما بررسی کردید؟ در این که در مدت اخیر آمار کاربران Foxit افزایش پیدا کرده، بحثی نیست، ولی این به معنی آن نیست که اکثر شرکت ها و کاربران از Foxit استفاده می کنند. مثل این هست که شما کامپیوتر خودت و چندتا از دوستان و آشنایانت را ببینی، و مدعی بشی اکثر کاربران دنیا از فایرفاکس به جای IE استفاده می کنند!

abolfazlab
چهارشنبه 23 دی 1388, 07:15 صبح
باسلام
براي دانلودجديدترين ورژنهاي
Adobe Reader9.2وFoxitReader3.1.4.1125
به سايت
http://www.filehippo.com/
مراجعه فرماييد
سايت بسيارخوبي است درضمن جديدترين برنامه ها راقرارمي دهد.

Iran58
پنج شنبه 24 دی 1388, 07:19 صبح
سلام
فقط خواستم بگمAdobe Reader 9.3 (http://www.filehippo.com/download_adobe_reader/)به بازاراومدشايدمشكلاقبلي حل شده باشد

hadiranji
پنج شنبه 04 شهریور 1389, 22:59 عصر
برای کاربرانی که که از فایلهای pdf همون چیزی رو که اکثریت کاربران تو ذهن دارن حالا به قول مدیر سایت 3d و این جور جیز ها رو هم قاطیش کردن foxit خوبه

کاربرای حرفه ای که فایل pdf رو چیزی به غیر از نسخهdoc تبدیل شده به pdf می دونن adobe reader ضروریه
مهمترین دلیل اینه که وقتی شما خالق یه فرمت خاص هستید قدرت اون رو هم درک می کنین امکاناتی مثل pdx که مربوط به ایندکس فایلهای pdf یا امنیت فایلهای pdf با file open اختصاصا در acrobat reader وجود داره

FastCode
پنج شنبه 04 شهریور 1389, 23:37 عصر
برای کاربرانی که که از فایلهای pdf همون چیزی رو که اکثریت کاربران تو ذهن دارن حالا به قول مدیر سایت 3d و این جور جیز ها رو هم قاطیش کردن foxit خوبه

کاربرای حرفه ای که فایل pdf رو چیزی به غیر از نسخهdoc تبدیل شده به pdf می دونن adobe reader ضروریه
مهمترین دلیل اینه که وقتی شما خالق یه فرمت خاص هستید قدرت اون رو هم درک می کنین امکاناتی مثل pdx که مربوط به ایندکس فایلهای pdf یا امنیت فایلهای pdf با file open اختصاصا در acrobat reader وجود داره
خبر برای 10 ماه پیشه.