ورود

View Full Version : یه پیشنهاد برای فروم (لطفا نخندید)

earse+erse
سه شنبه 22 دی 1388, 12:51 عصر
یه پیشنهاد برای مدیر، ناظم، معلم های عزیز فروم برنامه نویس (لطفا نخندید)

چند وقتیه که GPRS برای گوشی های ایرانی فعال شده
همینطور که می دونین هزینه اینترنت موبایل (wap) بر اساس KB دانلود است.

حالا اگه با موبایل برین تو سایت برنامه نویس KB ها سر به فلک می کشن با لای 500KB برای یک نصفه صفحه

و این خوبی دسترسی سریع به سایت رو با قیمت بالا از بین می بره

حالا پیشنهاد من اینه که میشه مثل خیلی از سایت ها و وبلاگ ها سیستم wap برای برنامه نویس راه انداخت تا دسترسی به سایت خیلی بالا بره ما هم بتونیم سریع تر به خواسته هامون برسیم و حتی این میتونه برا مدیر ها هم مفید باشه(بررسی پست ها) و صد تا منفعت دیگه داره . . . .

اگه برنامه نویس Wap داشته باشه . . .

earse+erse
سه شنبه 22 دی 1388, 12:54 عصر
ببخشید حواسم نبود نوع تاپیک شد آموزش شما فکر کنین خواهشه نه آموزش

mortezamsp
سه شنبه 22 دی 1388, 16:12 عصر
منم دقیقا همینو میخواستم بگم ولی فکرکردم مسخره بشم .
البته کار با سایت برنامه نویس از طریق موبایل یک کم سخته ، مثلا من چطور ازتو موبایلم کد بنویسم یا کامپایل کنم یا ... ؟؟؟ ولی بازهم خوبه .

vcldeveloper
چهارشنبه 23 دی 1388, 01:43 صبح
فکر خوبی هست، ولی باید دید که آیا vBulletin همچین قابلیتی ارائه میکنه یا نه.

البته در حال حاضر برای مطالعه جدیدترین پست های سایت، می تونید از RSS Feed سایت روی گوشی استفاده کنید.

earse+erse
چهارشنبه 23 دی 1388, 09:14 صبح
فکر خوبی هست، ولی باید دید که آیا vBulletin همچین قابلیتی ارائه میکنه یا نه.

البته در حال حاضر برای مطالعه جدیدترین پست های سایت، می تونید از RSS Feed سایت روی گوشی استفاده کنید.

من اطلاعات زیادی در باره RSS Feed ندارم میشه بگین چه طوری میشه روی گوشی ازش استفاده کرد؟

vcldeveloper
چهارشنبه 23 دی 1388, 13:27 عصر
من اطلاعات زیادی در باره RSS Feed ندارم میشه بگین چه طوری میشه روی گوشی ازش استفاده کرد؟
برید به تالاری که میخواد از پست های جدید آن اطلاع کسب کنید.
در داخل مرورگر شما برای این صفحه یک آیکن RSS http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/43/Feed-icon.svg/16px-Feed-icon.svg.png نمایش داده میشه.
روی آن آیکن کلیک کنید، تا به RSS Feed همون تالار دسترسی داشته باشید.
آدرس این RSS Feed را ذخیره کنید.
در گوشی خودتان یا مرورگر گوشی بخشی برای RSS داره، یا گوشی یک نرم افزار مستقل RSS داره. می تونید آدرس RSS را آنجا ذخیره کنید.
هر بار که این آدرس را باز می کنید، لیست آخرین پست های آن تالار را مشاهده می کنید.

اگر از Opera Mini یا Opera Mobile روی گوشی استفاده می کنید، کافی هست با استفاده از گوشی به تالار مربوطه در سایت برنامه نویس برید. گوشی در بالای صفحه یک لینک با عنوان Subscribe to this page http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/43/Feed-icon.svg/16px-Feed-icon.svg.png به شما نمایش میده که در صورت Subscribe کردن، RSS اون تالار به لیست RSSهای مرورگر گوشی شما اضافه میشه.