View Full Version : سوال: مشکل در blockquote
tabriz
سه شنبه 22 دی 1388, 14:22 عصر
جمیعا سلام .
من وقتی html کار میکنم و blockquote رو در صفحه می گذارم مشکلی ندارم ولی وقتی اون رو تویه یک صفحه ی php می گذارم با مشکل مواجه میشم .
مشکل اینه که وقتی متن خیلی بلند می شه خودش سطر ها رو نمی یاد پایین (منظور متن داخل blockquote است ) و اسکرول horizontal پیدا می کنه .
چی کار کنم ؟؟؟؟؟ :گریه: :عصبانی++: :متفکر:
tabriz
سه شنبه 22 دی 1388, 19:28 عصر
چقدر این قسمت کمکاره درقسمت های دیگه معمولا 12 ساعته جواب رو می دن .
البته اگه منظور من رو متوجه نشدید بگین بذارم تو سایتم لینکش رو بدم نگاه کنید ببینید چی می گم .
Mostafa_Dindar
چهارشنبه 23 دی 1388, 01:17 صبح
چقدر این قسمت کمکاره درقسمت های دیگه معمولا 12 ساعته جواب رو می دن .
البته اگه منظور من رو متوجه نشدید بگین بذارم تو سایتم لینکش رو بدم نگاه کنید ببینید چی می گم .
همين كار را بكنيد لطفا
tabriz
پنج شنبه 24 دی 1388, 10:37 صبح
اینم لینکش :
http://www.ozyurt.110mb.com/test.php
Mostafa_Dindar
پنج شنبه 24 دی 1388, 12:18 عصر
اینم لینکش :
http://www.ozyurt.110mb.com/test.php
علت از این است که شما تنها یک کلمه بزرگ دارید . کلمه شکسته نمیشه .
دقت کنید :
شششششششششششششششششششش
این یک کلمه بود و منطقی هم نیست شکسته شود . مثلا به نظر شما منطقی هست کلمه :
مصطفی
به شکل
مص
طفی
نوشته بشه ؟
پس در صورتی که کلمه شما از حروف بهم چسبیده بزرگی تشکیل شده باشه همین اتفاق خواهد افتاد
موفق باشید
tabriz
پنج شنبه 24 دی 1388, 12:33 عصر
خوب برو تو همون لینک رو یه بار دیگه نگاه کن متن رو عوض کردم ، کردم یه متن درست حسابی البته از جای دیگه کپی زدم . صفحه رو هم تقریبا عین صفحه ای کردم که قرار توش پیاده بشه فکر کنم مشکل تو CSS باشه اگه بشه یه بار دیگه نیگا کن .
Mostafa_Dindar
پنج شنبه 24 دی 1388, 14:30 عصر
خوب برو تو همون لینک رو یه بار دیگه نگاه کن متن رو عوض کردم ، کردم یه متن درست حسابی البته از جای دیگه کپی زدم . صفحه رو هم تقریبا عین صفحه ای کردم که قرار توش پیاده بشه فکر کنم مشکل تو CSS باشه اگه بشه یه بار دیگه نیگا کن .
شما احتمالا جايي از تگ nowrap استفاده كردي . چك كن جايي تو كدهاي html مثلا در Div تگها يا td در جدولها از اين كد استفاده نكرده باشي .
موفق باشي
tabriz
پنج شنبه 24 دی 1388, 21:42 عصر
دستت درد نکنه. کارت درسته. این اشکال من رو دیوونه کرده بود.
یاشا بال قیماغینان . (اصطلاح تورکی برای تشکر )
Mostafa_Dindar
پنج شنبه 24 دی 1388, 22:09 عصر
دستت درد نکنه. کارت درسته. این اشکال من رو دیوونه کرده بود.
یاشا بال قیماغینان . (اصطلاح تورکی برای تشکر )
خواهش میکنم .
من اولین کتابی که در رابطه با وب خریدم 7 سال پیش کتاب XHTML 4 & CSS بود . انتشارات ناقوس . نوشته الیزابت کاسترو
فکر میکنم خوندنش 1-2 هفته طول بکشه . ولی مباحثی رو که اونجا یاد میگیرید اگر چه بسیار سادست ولی به درک شما در وب بسیار کمک خواهد کرد .
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.