ورود

View Full Version : سوال: آيا مديران به پيامهاي خصوصي كاربران عادي هم دسترسي دارند ؟

Mostafa_Dindar
سه شنبه 22 دی 1388, 18:25 عصر
سلام .
فكر كنم سوالم رو تو عنوان رسونده باشم

اَرژنگ
سه شنبه 22 دی 1388, 19:01 عصر
سلام .
فکر کنم سوالم رو تو عنوان رسونده باشم

۲ حالت دارد:
۱.بله
۲.خیر

حالا برایه هر حالت حالتهایه مختلف را در نظر بگیریم و ادامه بدیم.
۱.بله
۱.۱ باید دسترسی داشته باشند که اگر کاربری شکایت کرد که یکی دارد بهش اراجیف میفرسته قابلیت پی‌گیری داشته باشند.
۱.۲ نباید دسترسی داشته باشند چونکه با اطلاعاتی که بدست میارند ممکنه نقشه لشکر کسی برملا بره.

داشته باشند و یا نداشته باشند ما فوقش یکمشت برنامه‌نویس هستیم که در این کلوپ گپ میزنیم، همه به اطلاعات خصوصی خودشان دسترسی دارند ولی به چه کار خودشان میاد که مدیرا بخواهند باهاش کاری انجام بدند.

کل مساجهایه خصوصی در اینجا در مورد کمک کردن به هم هست، تو روزنامه هم چاپ بشن فرقی به حال کسی نمیکنه، مدیر سازمان نیستیم که اسراری بدونیم!

۲.خیر
۲.۱ نمیدونم از اینجا میشه چه جوری پیشرفت.

مدیرها هم یکسری بنده‌خدان مانند ما، با این تفاوت که وقتی پستهایه تکراری را برایه با ۱۰۰ام پاک میکنند هنوز باید به کاربرا توضیح بدن، با آدمهایی مانند ما باید سروکله بزنند و خلاصه کلی دردسر دیگر.

همه بزور مساجهایه خودشان را میخوانند چه برسه اینکه به مساجهایه شخصی دیگران بخان رسیدگی کنند!

اگر اینکه چیزی که خصوصی میگید قابلیت دسترسی بقیه نباشد در فروم نباید پست کنید ، مدیراها را فراموش کنید، بالاخره هر سایتی را میشه هک کرد و هر کسی که پسورد سرور را داشته باشد به همه مساجها (مساجهایه مدیرها هم) دسترسی خواهد داشت.

در نتیجه من میگم اینکه مدیرها دسترسی دارند و یا نه فرقی ندارد.

Mostafa_Dindar
سه شنبه 22 دی 1388, 19:29 عصر
داشته باشند و یا نداشته باشند ما فوقش یکمشت برنامه‌نویس هستیم که...

کل مساجهایه خصوصی در اینجا در مورد کمک کردن به هم هست، تو روزنامه هم چاپ بشن فرقی به حال کسی نمیکنه، مدیر سازمان نیستیم که اسراری بدونیم!

۲.۱ نمیدونم از اینجا میشه چه جوری پیشرفت ؟؟؟.

ممنون از پاسختون . ولي اين چه زبوني بود . وقتي گرفتم كلي خنديدم :لبخند:

vcldeveloper
چهارشنبه 23 دی 1388, 01:35 صبح
مدیران عادی، خیر؛ مدیر کل سایت میتونه در صورت لزوم، به Inbox پیام های خصوصی هر کاربری در انجمن دسترسی داشته باشه.

pazis.x
چهارشنبه 23 دی 1388, 01:41 صبح
برای جزئیات بیشتر توصیه می شه یه Vbulltin برای خودتون نصب کنید !!!

Mostafa_Dindar
چهارشنبه 23 دی 1388, 10:47 صبح
برای جزئیات بیشتر توصیه می شه یه Vbulltin برای خودتون نصب کنید !!!

عذر ميخوام . من نميدونم VBulltin چيه. ميشه كمي بيشتر توضيح بدين ؟

vcldeveloper
چهارشنبه 23 دی 1388, 13:11 عصر
عذر میخوام . من نمیدونم VBulltin چیه. میشه کمی بیشتر توضیح بدین ؟ همون نرم افزاری که این انجمن را روی این سایت ارائه میکنه؛ به پایین صفحات توجه کنید: