ورود

View Full Version : سوال در مورد جدول هاي رابطه اي

niko2008
چهارشنبه 23 دی 1388, 07:41 صبح
برو حالشو ببر

skh1300
چهارشنبه 23 دی 1388, 10:36 صبح
سلام
من نمي دونم چرا داخل اين سايت هرچه تاپيك ميزنم حذف ميشه؟؟؟
بگذريم اميدوارم اين يكي حذف نشه!!
من چند تا سوال دشتم
اول به اين سورس نگاه كنيد
1-اين سورس يك مثال از جدول رابطه اي هستش ارتباط 1:n مي خوام با حذف كردن اطلاعات از جدول پدر اطلاعات فرزندان وي نيز حذف گردد(مشكل افزونگي) يعني اگر فرد علي داراي سه فرزند باشه اگه علي را حذف كرديم فرزندهايي كه در جدول 2 هستند و متعلق به علي هستن حذف گردند

2-مي خوام جست و جويي انجام بدم كه كه فرزندي را كهجست وجو كردم نام پدر وي نيز نمايش يابد مثلا اگر 10 تا ركورد از پدر داشته باشيم و هر پدر هركدوم 3 يا 4 يا 5 يا... فرزند داشته باشند اگر نام يكي از فرزندان را جست و جو كرديم نام پدر وي در جدول مقابل نمايش يابد.

skh1300
چهارشنبه 23 دی 1388, 10:43 صبح
يه مشكلي داره اين كه اگه هر پدر چند تا فرزند داشته باشه و مثلا سه تا پدر اسم فرزندانشون رضا هست و اسم فرزند رضا را جست و جو كرديم پدراشون هم ليست بشه

niko2008
پنج شنبه 24 دی 1388, 18:23 عصر
تو رو خدا اگه بلدی این کار هم بکن واقعا لازم دارم با تشکر

skh1300 جان یکمی خودت کار کن چون این کار شما (درخواست کمک با اینکه حقته ) باعث ناراحتی آقای کشاورز و 10 تا X جان (XXXXX-XXXXX) میشه بعد حذف میشی

skh1300
پنج شنبه 24 دی 1388, 22:01 عصر
فكر مي كنم سوالم را خوب متوجه نشدي
مي خوام با جست و جو اگر پدري صاحب چند فرزند بود و پدر ديگري هم نام يكي از فرزنداش مانند پدر اول بود هر دو را نمايش بده مثلا اگر پدر اول نام فرزنداش سعيد و حسن بود و پدر دوم نام فرزنداش رضا و سعيد وعلي بود حالا ما جست و جو كرديم نام سعيد رو هر دو رو نمايش بده با تشكر

niko2008
پنج شنبه 24 دی 1388, 22:11 عصر
فکر می کنم سوالم را خوب متوجه نشدی
می خوام با جست و جو اگر پدری صاحب چند فرزند بود و پدر دیگری هم نام یکی از فرزنداش مانند پدر اول بود هر دو را نمایش بده مثلا اگر پدر اول نام فرزنداش سعید و حسن بود و پدر دوم نام فرزنداش رضا و سعید وعلی بود حالا ما جست و جو کردیم نام سعید رو هر دو رو نمایش بده با تشکر

اگه صلاح میدونید اصلا بدین کارتون رو من انجام بدم شما اصلا فکر نکنین ببخشید ها

skh1300
پنج شنبه 24 دی 1388, 22:17 عصر
ناراحت نشو عزیز
در مورد کدهای sql اطلاعات زیاد ندارم ببخشید این طور شد که از شما کمک گرفتم
تا همين جا هم خيلي به من كمك كردي بازم تشكر

niko2008
جمعه 25 دی 1388, 12:33 عصر
ناراحت نشو عزیز
در مورد کدهای sql اطلاعات زیاد ندارم ببخشید این طور شد که از شما کمک گرفتم
تا همین جا هم خیلی به من کمک کردی بازم تشکر

ببین این به دردت میخوره میدونم حق داری کمک بخواهی ماهم به شما نیاز خواهیم داشت ولی مدیر محترم سایت اقا کشاورز بجای کمک کردن با توجه قدرتش میاد تاپیکو حذف میکنه پس سوالهای سخت سخت و کمکهای پشت سر هم نخواه که باب طبع مدیران نیست

xxxxx_xxxxx
جمعه 25 دی 1388, 20:09 عصر
skh1300 جان یکمی خودت کار کن چون این کار شما (درخواست کمک با اینکه حقته ) باعث ناراحتی آقای کشاورز و 10 تا X جان (XXXXX-XXXXX) میشه بعد حذف میشی

ببین این به دردت میخوره میدونم حق داری کمک بخواهی ماهم به شما نیاز خواهیم داشت ولی مدیر محترم سایت اقا کشاورز بجای کمک کردن با توجه قدرتش میاد تاپیکو حذف میکنه پس سوالهای سخت سخت و کمکهای پشت سر هم نخواه که باب طبع مدیران نیست
سلام،
اینجا پست یا تاپیکی بدون دلیل حذف نمیشه. و هیچ پست یا تاپیکی هم به دلیل پرسیدن سوالهای سخت حذف نشده و نمیشه. تا زمانی که پست یا تاپیکی قوانین سایت رو نقض نکرده حذف نمیشه.

1-این سورس یک مثال از جدول رابطه ای هستش ارتباط 1:n می خوام با حذف کردن اطلاعات از جدول پدر اطلاعات فرزندان وی نیز حذف گردد(مشکل افزونگی) یعنی اگر فرد علی دارای سه فرزند باشه اگه علی را حذف کردیم فرزندهایی که در جدول 2 هستند و متعلق به علی هستن حذف گردند

شما که فیلدی به عنوان کلید تعریف کردید، پس از همون برای حذف فرزندان یک پدر استفاده کنید:

Adodc2.RecordSource = "DELETE FROM Table2 WHERE n_id=" & Adodc1.Recordset.Fields("ID")

skh1300
شنبه 26 دی 1388, 22:04 عصر
اول هم از اين كد استفاده كردم اما error ميده ببين نمي دونم از چي هست من هم خيلي تعجب كردم نمي دونم از كجاش هست مي توني داخل سورس اين رو تست كني و بعد بهم بگي؟؟به خدا خودم تستكردم جواب نداد

niko2008
شنبه 26 دی 1388, 22:39 عصر
اول هم از این کد استفاده کردم اما error میده ببین نمی دونم از چی هست من هم خیلی تعجب کردم نمی دونم از کجاش هست می تونی داخل سورس این رو تست کنی و بعد بهم بگی؟؟به خدا خودم تستکردم جواب نداد

سلام نمیدونم چرا به نمیخواهید به سورسی رو که اصلاح کردم دقت کنی و جواب سوال رو بگیری؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

dmg286
پنج شنبه 22 بهمن 1388, 02:36 صبح
با سلام خدمت اساتيد من هم همين سوال رو داشتم اما ميخواستم بينم ميشه تو Access چند جدول با رابطه اي خواص تعريف كرد كه همين حالت رو به وجوود بياره ؟
يا سوال رو يه جور ديگه عرض كنم تو كتابهاي E-Book مثلا هر فصل رو كه باز ميكننين يه + داره و فصلها و تو فصلها با + ميشه بقيه رو ديد اين ساختار در حالت كلاسيك Access چطور ساخته ميشه ؟
تشكر