ورود

View Full Version : سوال: چاپ کارت شناسائی (دو طرفه)

khorsandreza
چهارشنبه 23 دی 1388, 23:10 عصر
سلام
من قبلا سوالی در این مورد کردم ولی به نتیجه نرسید حال میخواهم مشکل را بطور واضح شرح دهم
در یک برنامه امکان چاپ کارت شناسائی تعبیه شده و در هر صفحه 8 کارت چاپ میشود ولی مشکل از آنجا شروع میشود که کارفرما خواهان چاپ بخشی از مشخصات فرد در پشت کارت دارد قسمت روی کارت دقیق چاپ میشود وقتی بخش دوم آن (پشت کارت ) چاپ مشود اطلاعات جابجا میشود یعنی مشخصات کارت سمت راست کاغذ در پشت کارت مشخصات سمت چپ قرار می گیرد این کار با فست ریپورت کیوئیک ریپورت انجام دادم از انجائی که هیج کدام قابلیت راست به چپ شدن صفحه را ندارند عملا مشکل لاینحل می باشد . تنها گزارش سازی که من دیدم این قابلیت را دارد استیمال ریپورت () است ولی این ابزار برای تحت وب طراحی شده و برای دلفی نیست صدور را از طریق وب با دات نت نوشتم ولی سرعت پائین دارد و از آنجائی که بخش کلی برنامه با دلفی نوشته شده امکان برنامه نویسی با سی شارپ زمان زیادی طلب می کند حال اگر دوستانی گزارش سازی را سراغ دارن که هم قابلیت راست به چپ داشته باشه و در دلفی قابل اجرا شدن باشه معرفی و یا اگر تجربه خاصی با این نرم افزارها گفته شده دارند مضایقه نفرمایند
تذکر : این قابلیت در نرم افزار اکسس هم وجود دارد

سعید صابری
پنج شنبه 24 دی 1388, 08:15 صبح
فست قابليت راست به چپ داره. و اين طبيعي كه در پشت كاغذ برعكس چاپ كنه چون شما كاغذ براي پشت رو برعكس ميكنيد. بايد اگه اطلاعات كه روي كاغذ مي خواهيد چاپ كنيد سمت راست است براي پشت بايد سمت چپ باشه

khorsandreza
جمعه 25 دی 1388, 10:23 صبح
فست قابلیت راست به چپ داره. و این طبیعی که در پشت کاغذ برعکس چاپ کنه چون شما کاغذ برای پشت رو برعکس میکنید. باید اگه اطلاعات که روی کاغذ می خواهید چاپ کنید سمت راست است برای پشت باید سمت چپ باشه
میتونید بفرمائید دقیقا از کجا صغحه فست ریپورت راست به میشه من این همه مدت با این نرم افزار کار کردم ندیدم که صفحه اصلی راست به چپ بشه

سعید صابری
جمعه 25 دی 1388, 11:29 صبح
توي حالت عادي نميشه. بچه‌ها زحمتش كشيدن. توي سايت هست پيداش كن . به فست اضافه كن. تا راست به چپ داشته باشي

khorsandreza
جمعه 25 دی 1388, 18:56 عصر
توی حالت عادی نمیشه. بچه‌ها زحمتش کشیدن. توی سایت هست پیداش کن . به فست اضافه کن. تا راست به چپ داشته باشی
اگه مظورتان فیل frxCross.pas باشه کار نکرد کلی باگ ایجاد میکنه و نقص زیاد داره اگه شما نرم افزار استیمال ریپورت را دیده باشید به ان شکل میخواهم باشه برای دلفی

سعید صابری
جمعه 25 دی 1388, 19:31 عصر
اينجا (http://forum.p30world.com/showthread.php?t=193469)را ببين. براي فست 4.5 كامل راست به چپ كردن باندهاي ديتا و ... هست

khorsandreza
سه شنبه 29 دی 1388, 23:04 عصر
اینجا (http://forum.p30world.com/showthread.php?t=193469)را ببین. برای فست 4.5 کامل راست به چپ کردن باندهای دیتا و ... هست
سلام
من با هزار مصیبت دانلود کردم از انجائی که فست ریپورت من 4.1 میباشه موقع کامپایل خطا میده
دو تا سوال داشتم
1- حتما باید در 4.5 کامپایل بشه؟
2- صرفا کپی کردن فایل کفایت می کنه یا باید مجددا کامپوننت های فست ریپورت نصب بشه؟

سعید صابری
چهارشنبه 30 دی 1388, 11:05 صبح
سلام
من با هزار مصیبت دانلود کردم از انجائی که فست ریپورت من 4.1 میباشه موقع کامپایل خطا میده
دو تا سوال داشتم
1- حتما باید در 4.5 کامپایل بشه؟
2- صرفا کپی کردن فایل کفایت می کنه یا باید مجددا کامپوننت های فست ریپورت نصب بشه؟

1- من روي 4.5 امتحان كردن 4.5 به بالا جواب نميده پايين تر نميدونم
2- بايد بعد از كپي مجددا recompile كني . بهتره كه نصب كني

khorsandreza
چهارشنبه 30 دی 1388, 13:54 عصر
1- من روی 4.5 امتحان کردن 4.5 به بالا جواب نمیده پایین تر نمیدونم
2- باید بعد از کپی مجددا recompile کنی . بهتره که نصب کنی
من مجددا کامپایل کردم تصویر زیر ببنید خطا میده

سعید صابری
چهارشنبه 30 دی 1388, 16:03 عصر
من از اين rtl استفاده مي كنم تا حالا مشكلي نداشتم. از اينجا (http://www.4shared.com/file/202145943/963ab3d9/FR45RTL.html)