View Full Version : سوال: اجرای یک شرط با فشار دادن کلید f2
abas1388
شنبه 26 دی 1388, 16:49 عصر
سلام
کد شرط زیر را چگونه باید نوشت ؟
اگر با فشار دادن کلید F2 :
اگر رکوردی از رکوردهای لیست باکس انتخاب شده باشد( هر رکوردی ) و تکست باکس هم مساوی عدد 2 باشد پیغام « Ok» در غیر اینصورت پیغام «No» صادر شود .
با تشکر
Alirezanet
شنبه 26 دی 1388, 17:08 عصر
1- خصیصه KeyPreview رو فعال کنید .
2- توی keyDown فرم بنویسید .:
if KeyCode = vbkeyF2 then
if text1.value = 2 then
msgbox "OK"
else
Msgbox "No"
end if
end if
abas1388
شنبه 26 دی 1388, 18:10 عصر
1- خصیصه KeyPreview رو فعال کنید .
2- توی keyDown فرم بنویسید .:
if KeyCode = vbkeyF2 then
if text1.value = 2 then
msgbox "OK"
else
Msgbox "No"
end if
end if
سلام
در شرط فوق ، انتخاب شدن لیست باکس در نظر گرفته نشده است . مثلاً اگر شرط دیگری مثل if me.List10.Selected=true به شرط های فوق اضافه شود .
البته کد فوق اشتباه است و نمیدانم طریقه صحیح نوشتن آن چگونه است .
باز هم عرض میکنم می خواهم با فشار دادن کلید f2 اول چک شود که اگر لیست باکس انتخاب شده و دوم تکست باکس هم مساوی مقدار 2 است پیغام ok صادر شود و اگر در زمان فشار دادن کلید f2 تکست باکس مساوی مقدار 2 ولی هیچ رکوردی از رکوردهای لیست باکس انتخاب نشده و مثلاً فوکوس بر روی یک کنترل دیگری است پیغام no صادر شود.
با تشکر
Alirezanet
شنبه 26 دی 1388, 21:21 عصر
سلام
در شرط فوق ، انتخاب شدن لیست باکس در نظر گرفته نشده است . مثلاً اگر شرط دیگری مثل if me.List10.Selected=true به شرط های فوق اضافه شود .
البته کد فوق اشتباه است و نمیدانم طریقه صحیح نوشتن آن چگونه است .
باز هم عرض میکنم می خواهم با فشار دادن کلید f2 اول چک شود که اگر لیست باکس انتخاب شده و دوم تکست باکس هم مساوی مقدار 2 است پیغام ok صادر شود و اگر در زمان فشار دادن کلید f2 تکست باکس مساوی مقدار 2 ولی هیچ رکوردی از رکوردهای لیست باکس انتخاب نشده و مثلاً فوکوس بر روی یک کنترل دیگری است پیغام no صادر شود.
با تشکر
سلام من قصدم کمک به شماست ولی حقیقاتا منظورتون رو متوجه نمیشم . اگه خواستین نمونه ای ضمیمه کنین که بتونم براتون مشکل رو حل کنم .
abas1388
یک شنبه 27 دی 1388, 07:49 صبح
سلام من قصدم کمک به شماست ولی حقیقاتا منظورتون رو متوجه نمیشم . اگه خواستین نمونه ای ضمیمه کنین که بتونم براتون مشکل رو حل کنم .
ضمن عرض سلام وبا تشکر فراوان از شما دوست عزیز
این دفعه سؤالم را خلاصه تر مطرح می کنم و آن اینکه می خواهم با فشار دادن کلید f2 چک شود که آیا یکی از رکوردهای لیست با کس انتخاب شده یا نه ؟
با تشکر
alirezabahrami
یک شنبه 27 دی 1388, 09:08 صبح
ضمن عرض سلام وبا تشکر فراوان از شما دوست عزیز
این دفعه سؤالم را خلاصه تر مطرح می کنم و آن اینکه می خواهم با فشار دادن کلید f2 چک شود که آیا یکی از رکوردهای لیست با کس انتخاب شده یا نه ؟
با تشکر
با سلام
فكر مي كنم به سؤالت در نمونه زير پاسخ داده باشم.
موفق باشيد
abas1388
یک شنبه 27 دی 1388, 09:48 صبح
با سلام
فکر می کنم به سؤالت در نمونه زیر پاسخ داده باشم.
موفق باشید
آقا ممنون!
همون چيزي بود كه مي خواستم
تشكر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.