ورود

View Full Version : بازی های کوچک متن باز

mohamnag
یک شنبه 27 دی 1388, 17:12 عصر
سلام به همه دوستان،
یه چیز مهمی که به نظر من ما ایرانی ها به شدت درش ضعف داریم اینه که قدرت همکاری با هم رو نداریم. چیزی که باعث میشه انتقال تجربیات بین ما صورت نگیره و حرکتمون به جلو کند بشه.
من یه پیشنهاد داشتم که برای خودم خیلی جالبه اگر به مرحله اجرا برسه اونم اینه که گروههای کاری کوچیک تشکیل بدیم و یک سری بازی های متن باز با کیفیت بالا اما مثلا کوتاه بسازیم تا به این ترتیب هم گروههایی تشکیل بشن که کار با هم رو تجربه کرده باشن هم اینکه کارهای انجام شده می تونه به صورت ماژول در فعالیت های بعدی استفاده بشه. کل کارها هم میتونه داکیومنت باز بشه که مورد استفاده بعدی قرار بگیره.
دوستانی که علاقه مند هستن (اعم از برنامه نویس، طراح و . . .) اعلام آمادگی کنن که با هم یک گروه تشکیل بدیم و یک کار کوچیک رو انجام بدیم.

کاری که من در نظر دارم با تکنولوژی XNA 3 و احتمالا با استفاده از موتور گرافیک Axiom 3D انجام میشه و قصدم اجرای یکی از داستان های محلی یا قدیمی خودمونه. دوستانی که تجربه ایی در کار با این سیستم ها دارن جهت برنامه نویسی و کسانی هم که کار با امثال Blender یا 3D Max رو تجربه کردن جهت طراحی مدلها و . . . می تونن کمک کنن. البته هنرمند و طراح گرافیکی هم که به شدت نیاز است.
منتظر جوابهاتون هستم.

mohamnag
چهارشنبه 30 دی 1388, 23:49 عصر
یعنی این همه استقبال من موندم!!!!
بابا اگر کتاب، فیلم نمی دونم هرچی می خواید من جور می کنم!

Mamdos
جمعه 02 بهمن 1388, 22:20 عصر
یعنی این همه استقبال من موندم!!!!
در این جور مواقع نباید منتظر کمک باشید و باید خودتان کار را شروع کنید (هرچند کمک خواستن مفید است). برای توضیحات بیشتر پیشنهاد می‌کنم این ارسال (http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=704135&postcount=5) را بخوانید.

mohamnag
جمعه 02 بهمن 1388, 22:48 عصر
با تشکر از شما، دو نکته اول اینکه بنده کار رو شروع کردم خیلی وقت هم هست، ولی خواستم با یه تیم پیش بریم. دوم اینکه طراحی بازی احتیاج به تخصص های جدا و خیلی گسترده داره که جمعش در یک نفر جالب نیست و احتمالا ممکن هم نیست.

Mamdos
شنبه 03 بهمن 1388, 01:09 صبح
با تشکر از شما، دو نکته اول اینکه بنده کار رو شروع کردم خیلی وقت هم هست، ولی خواستم با یه تیم پیش بریم. دوم اینکه طراحی بازی احتیاج به تخصص های جدا و خیلی گسترده داره که جمعش در یک نفر جالب نیست و احتمالا ممکن هم نیست.

این خیلی خوبه که منتظر کسی نمی‌شوید. اما اگر می‌خواهید احتمال جذب افراد را بالا ببرید به نظر من سعی کنید خودتان را جای آن‌ها بگذارید و ببینید که در چه حالتی کمک می‌کنند؟ پیشنهادهای من این‌هاست:

خروجی خودتان را نشان دهید (اعم از اسکرین‌شات، فایل اجرایی، کد، مستندات تحلیل و طراحی و غیره). این کار باعث می‌شود که بقیه بفهمند که شما دقیقاً روی چه چیزی دارید کار می‌کنید و اگر به آن علاقمند شوند ممکن است بتوانند با شما همکاری کنند.
همکاری با خودتان را آسان کنید. مثلاً یک محل برای ارتباط داشته باشید (سایت، وبلاگ، ویکی، پروژه در سورس‌فورج و ...) داشته باشید که هر کس هر وقت خواست بتواند بفهمد چه خبر است بتواند راحت اطلاعات کسب کند.
سر درآوردن از پروژه‌تان را آسان کنید. منابع آموزشی *آسان* تولید کنید یا در اختیار دیگران قرار دهید. مثلاً راهنمای برنامه‌نویسی برای پروژه‌تان بنویسید یا یک طرح بنویسید که درش گفته شده باشد که چه کارهایی باید انجام شود و به چه مهارت‌هایی نیاز هست.
نشان دهید که پروژه‌تان آینده‌دار است و شما در پیگیری آن جدی هستید. مثلاً به طور مرتب رویش کار کنید و امکانات جالب به آن اضافه کنید و نسخه‌های بهبود یافته بیرون بدهید. یک چشم‌انداز از آینده‌ی پروژه‌تان برای خود و دیگران ترسیم کنید به طوری که انگیزه‌بخش باشد و مشوق همکاری دیگران باشد. یعنی دیگران احساس کنند این پروژه به جایی می‌رسد نه این که احساس کنند همینجوری است و حالا ببینیم چی می‌شه و ...

این‌ها کارهایی هستند که پروژه‌های متن‌باز موفق انجام می‌دهند.
الان اگر منِ نوعی بخواهم در یک پروژه‌ی متن‌باز همکاری کنم احتمالاً ترجیح می‌دهم با یک پروژه‌ی اسم و رسم‌دار و جذاب (که زیاد هستند) همکاری کنم نه با پروژه‌ای که هیچ جزئیاتی از آن در دسترس نیست و معلوم نیست به کجا می‌رسد.