ورود

View Full Version : خبر: شارژر انگشتی برای موبایل



zardaalo
یک شنبه 27 دی 1388, 18:09 عصر
نمونه اولیه شارژری ساخته شده که با چرخاندن آن داخل انگشت دست باتری گوشی همراه را شارژ می کند.

به نقل از همصدا، این شارژر که توسط سانگ تیوهو و هیجین لی ساخته شده دارای سوراخی در یک طرف است که به کاربر امکان می دهد با قراردادن آن داخل انگشت دست و چرخاندن باتری موبایلش را شارژ کند. بنابر این دیگر نیازی به برق برای شارژ باتری نخواهد بود.


http://www.seemorgh.com/images/iContent/1388-8/12198_659.jpg


کاربر می تواند در مواقع ضروری که باید تلفن بزند یا تا رسیدن به جایی که تلفن همراهش را به طورکامل شارژ کند از خاموش شدن آن جلوگیری کند.

نمونه اولیه این شارژر تولید شده و هنوز مشخص نیست این دستگاه به تولید انبوه می رسد یا خیر.

منبع:hamseda.ir

Felony
یک شنبه 27 دی 1388, 18:20 عصر
من هم این رو اضافه میکنم که برای 20 ثانیه شارژ کردن گوشیتون باید این دستگاه رو 85 بار دور انگشتتان بچرخونید .

Mahmood_M
یک شنبه 27 دی 1388, 23:10 عصر
من هم این رو اضافه میکنم که برای 20 ثانیه شارژ کردن گوشیتون باید این دستگاه رو 85 بار دور انگشتتان بچرخونید .
اگه توی بیابون گیر بیوفتی و فقط یه گوشی داشته باشی که داره شارژش تموم میشه ، برای 1 ثانیه صحبت کردن حاضری 85 که هیچی 85000 بار بچرخونی ... !
البته اگه همراه اول داشته باشی می تونی نصفش رو خودت بچرخونی نصفش رو هم بدی اون یارو که همراهته ... ! :چشمک:

...

maysamscript
دوشنبه 28 دی 1388, 11:12 صبح
جالبه. ای کاش برای لپ تاپ هم یه فکری میکردن

Tasiyan
دوشنبه 28 دی 1388, 12:25 عصر
خوبیش به اینه که دیگه کسی تسبیح(زنجير ، تسمه پروانه ، لنگ ، دستمال يزدي ، ...) رو دور انگشتش نمی چرخونه :قهقهه:
کلاً شد آف تاپیک :خجالت:

vcldeveloper
دوشنبه 28 دی 1388, 23:55 عصر
جالبه. ای کاش برای لپ تاپ هم یه فکری میکردن
از چندین سال پیش طرح لپ تاپ های ارزون قیمت هندلی برای عرضه در کشورهای فقیر مطرح شد، و نمونه هایی هم برای آن ارائه شد. البته اطلاع ندارم که آیا به تولید انبوه رسید یا خیر.

مرتضی پیروزی
سه شنبه 29 دی 1388, 00:07 صبح
سلام
طراحانش مال شرکت سونی هستند و اتفاقا خودشونم گفتند که قصد حرکت به سمت لپ تاپ رو دارند