View Full Version : استفاده از توابع دلفی 2009 در Delphi Prism
skflower
دوشنبه 28 دی 1388, 00:51 صبح
سلام دوستان. بعضی از توابع دلفی در دلفی پریسم جواب نمیدن. مثل IntToHex.
میخواستم ببینم کسی میدونه چطور باید کتابخونه های دلفی رو به دلفی پریسم اضافه کرد. اصلاً میشه یا نه. راستی Uses کردن تو دلفی پریسم و تعریف کتابخونه چطوری هستش؟
در ضمن میخواستم بدونم چطوری میشه به کتابخونه های دلفی پریسم دسترسی داشت و اونا رو باز کرد و توابعشونو دید تا برای بعضی توابع جایگزین پیدا کنیم.
vcldeveloper
دوشنبه 28 دی 1388, 02:37 صبح
برای کار با Delphi Prism باید با خودِ دات نت و کلاس های آن آشنا باشید. Delphi Prism یک زبان کاملا مستقل از Delphi for Win32 هست، توابع RTL و VCL دلفی در آن وجود ندارند؛ هرچند برخی پروژه های اوپن سورس برای افزایش سازگاری این دو وجود دارند؛ ولی اینجور چیزها را دات نت خودش داره، و نیازی به استفاده از توابع RTL دلفی نیست.
skflower
جمعه 02 بهمن 1388, 23:51 عصر
پس چطور باید از کلاسها و اشیای دات نت تو دلفی پریسم استفاده کنم؟
مثلاً برای تبدیل به hex و برعکس در Object Browser جستجو کردم و sytem.uri رو بهم داد. وقتی که ازش استفاده میکنم ارور زیر رو میده:
Compiler Error Message: PE17: (PE17) Namespace "System.Uri" does not exist or has no public types
چیکار باید بکنم؟
skflower
چهارشنبه 07 بهمن 1388, 21:15 عصر
دوستان تو رو به خدا کمک کنید. گیر افتادم. یه چیزی مثل Object Viewer نداره دلفی پریسم؟
vcldeveloper
پنج شنبه 08 بهمن 1388, 00:49 صبح
یه چیزی مثل Object Viewer نداره دلفی پریسم؟
از اونجایی که Delphi Prism روی Visual Studio نصب میشه، و از کتابخانه کلاس های استاندارد دات نت استفاده میکنه، بهتر هست که سوالتان را در تالارهای مربوط به دات نت مطرح کنید، چون کاربرهای اونجا اطلاعات بیشتری درباره کلاس های دات نت، یا امکانات Visual Studio دارند.
abazzi
پنج شنبه 08 بهمن 1388, 21:21 عصر
من یه چیزی متوجه شدم 80 درصد دستورات و توابعی که بکار میبره با c# مشترکه
vcldeveloper
جمعه 09 بهمن 1388, 13:00 عصر
من یه چیزی متوجه شدم 80 درصد دستورات و توابعی که بکار میبره با C# مشترکه
به خاطر اینکه هر دو از کتابخانه کلاس های دات نت و امکانات ارائه شده توسط دات نت استفاده می کنند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.