ورود

View Full Version : محدودیت در نوشتن پست در تاپیکهای خاص !

Mahmood_M
دوشنبه 28 دی 1388, 04:24 صبح
با سلام ...
من در این تاپیک (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=79463) یک پست ارسال کردم ولی بعد از ارسال پست با صحنه ی زیر مواجه شدم و پستم هم نمایش داده نشد !
صحنه ! :

http://nabegheh.parsaspace.com/Pictures/Admin_Approve.jpg

دلیل این موضوع چیه ؟ چرا نمی تونم در تاپیکی که خودم ایجاد کردم پست بنویسم و حتما نیاز به تایید مدیر هست ؟!

...

DataMaster
دوشنبه 28 دی 1388, 11:48 صبح
البته این از امکانات وی بی هست
ولی فکر نمیکنم این بخش محدود شده باشه:گیج:

vcldeveloper
سه شنبه 29 دی 1388, 00:04 صبح
دلیل این موضوع چیه ؟ چرا نمی تونم در تاپیکی که خودم ایجاد کردم پست بنویسم و حتما نیاز به تایید مدیر هست ؟!برخی تالارها مثل تالارهای مقالات، یا تالار آگهی ها مدیریت شده هستند؛ یعنی تا زمانی که مدیر اون بخش مطلب ارسالی را تایید نکنه، نمایش داده نمیشند. علت این کار هم به شرایط اون تالارها مربوطه میشه، مثلا در تالار آگهی ها، برخی از آگهی ها خلاف قوانین سایت هستند، حتی بعضی از آنها گاها کلاهبرداری و شیادی هستند؛ مثلا طرف از عنوان یک شرکت استفاده میکنه، میگه میخواد برای فلان شرکت معروف برنامه نویس جذب کنه، فقط هم خانم جذب میکنه (!!)، بعد آدرس ای میل یاهو میده، میگه مشخصات کاملتان را بفرستید! خب، اینجور چیزها باید کنترل بشند که فردا کسی نگه چون در سایت برنامه نویس آگهی را دیدم، بهش اعتماد کردم، هر چند از نظر قانونی اصلا سایت برنامه نویس در قبال آگهی ها مسئول نیست.

درباره تالار مقالات هم خیلی ها در این تالارها سوال می پرسیدند، یا یک مطلب کوتاه که ویژگی مقاله را نداشت، به عنوان مقاله در این تالارها مطرح می کردند. در حالت مدیریت شده، مطالب تالارهای مقالات توسط مدیران بررسی میشند، و اگر واقعا ویژگی های یک مقاله را داشته باشند، منتشر میشند.
همچنین، تالار مقالات جای بحث نیست، بهتر هست اگر مقاله ای که در این تالارها منتشر میشه، اگر قرار هست روی آن بحثی صورت بگیره، در تالار مربوط به موضوع مقاله تاپیکی با عنوان "بحث درباره مقاله..." ایجاد بشه، و لینک آن تاپیک در داخل تاپیک مقاله قرار بگیره تا کاربران تالار مقاله را با پرسش و پاسخ شلوغ نکنند. البته یکسری مقاله از قدیم در این تالارها وجود داشتند که در آنها بحث هایی هم صورت گرفته بود، و این تاپیک ها با همان بحث ها و سوال جواب ها حفظ شدند.