ورود

View Full Version : سوال: سوال در مورد برنامه آموزش و پرورش

Mohsen71
دوشنبه 28 دی 1388, 10:03 صبح
سلام!
حتما با برنامه آموزش و پرورش آشنا هستید ؟!؟ ( که برای نمرات دانش آموزان، درس ها و ... هست)
این برنامه تحت داس هستش و با دیتابیس اش فاکس پرو هست!
حالا من از این سیستم یک Back Up دارم! اکثر فایل هاش با پسوند dat هستن! من چطوری می تونم این بک آپ رو دستکاری کنم ؟
لطفا کمکم کنید ...

علی اکبر
دوشنبه 28 دی 1388, 21:49 عصر
دنبالش نگرد
اولا با فاکس نیست وبا سی نوشته شده
خیلی گشتم نیافتم

بني حسيني
شنبه 01 اسفند 1388, 11:12 صبح
با توابع سطح پايين فاكس ميتوني فايلهاي اونو باز كني و اطلاعاتش رو استخراج كني. اطلاعات دانش آموزان در فايلهاي mast ميباشد مثلا فايل mast8801.dat اطلاعات سال تحصيلي 88 پايه اول را در خود جا داده است. ضمنا اگه تو برنامه ان سي وارد بشي و از طريق اون برنامه بري تو genedu و خارج بشي و سپس داخل شاخه dat بشي و فايلهايي كه اسم بردم را با f3 باز كني ميتوني اطلاعات را ببيني. طول هدر فايل معلومه همچنين طول هر ركورد هم معلومه.

binyaz2003
شنبه 01 اسفند 1388, 14:26 عصر
لطفا اگر تجربه اي در اين زمينه داريد بيشتر با سايرين قسمت کنيد.آيا براي همه پايه ها به همين روش کار ميکنه؟

بني حسيني
چهارشنبه 12 اسفند 1388, 09:09 صبح
يه كار ديگه هم مي توني بكني و اون اينه كه وقتي ما تو برنامه genedu يك گزارش رو مي بينيم اونو تو يه فايل تكست در داخل شاخه lst با نام rpg1 دخيره ميكنه باز ميتوني با توابع سطح پايين فاكس اون فايل رو باز كني و سطر به سطر اطلاعات رو استخراج كني و تو يه دي بي اف ذخيره كني. من اين كارو تو يه برنامه به نام كوثر تو مدارس قم كردم و الان خيلي از مدارس قم با برنامه من كار ميكنن. موفق باشي.