ورود

View Full Version : جستجو در کومبو

ashkan_gorg
سه شنبه 29 دی 1388, 12:10 عصر
ببخشید دوستان من احتیاج به یک کومبو دارم که بتونم توسط اون جستجو کنم مثل این combo که upload کردم ولین من میخواهم مثلا جستجو توسط نام که انجام میشه بدونم کد مشتری چنده؟یا تو همین کومبو درکنار نام خانوادگی کد مشتری رو هم درکنارش بیاره ولی این کومبو فقط یک فیلدرونمایش میده42785

binyaz2003
سه شنبه 29 دی 1388, 17:27 عصر
اگر شما جدول رو به جدول متصل کرده باشيد و جستجو کنيد طبيعي هست که رکورد هم جابجا ميشود و هر زمان شما يک فيلد رو بخوانيد مقدار آن فيلد در رکورد جاري يعني مورد يافت شده رو نمايش ميدهد.
در مورد ستون هم در شئ combo و list شما خاصيت columncount رو داريد که ميتوانيد تعداد ستونها رو حتي بيشتر از 2 قرار دهيد و چندين فيل رو نمايش بدهيد البته براي اين کار rowsource شما متناسب با rowsourcetype انتخابي تفاوت دارد.
اگر هم بصورت دستي اطلاعات وارد ميکنيد راهنماي متد AddItem را مطالعه کنيد.

ashkan_gorg
چهارشنبه 30 دی 1388, 15:34 عصر
چرا میدونم من منظورم اینه که کمبوی بالا که upload کرم همون خاصیت جستجویی که من میخواهم داره آیا میشه واسه کمبوی بالا کاری کردکه من وقتی نام مشتری رو جستجو میکنم در کنار آن تو همان کمبو کد همان مشتری قرار بگیرد.یا همون فرمایش شما که columncount برابر با 2بود من بتونم فیلد دیگه ای بهش بدم یا اگه کمبویی دارید که چنین خاصیتی داره بزارید توسایت ممنون میشم

ashkan_gorg
شنبه 03 بهمن 1388, 12:25 عصر
شرمنده کسی کمبویی نداره که مثل کمبوی بالا جستجو داشته باشه ولی بشه.مثلا نام مشتری روکه جستجو میکنیم کد مشتری روهم در کنارش بیاره؟