View Full Version : سوال: اضافه نمودن فایل MDF و LDF بانک از طریق نصب
hamidreza20
سه شنبه 29 دی 1388, 23:44 عصر
سلام دوستان همراه.
یه سوال : آیا این امکان وجود داره که فایل های MDF و LDF بانک sql sever رو به هنگام نصب نرم افزار به اس کیو ال اضافه کرد یا از طریق خود برنامه و دیگر لازم نباشه فایل ها Attach بشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید .:متفکر:
التماس دعا...
sia_2007
چهارشنبه 30 دی 1388, 01:01 صبح
بله؛ Connection String رو به صورت Attachable DB بنویس
connectionString="Data Source=IRAN-PC\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=O:\Final\SalesWinFo rmApp_Final\Database\Sales.mdf;Initial Catalog=Sales;Persist Security Info=True;User ID=sa;Password=A?A?A
مسئله این جاست که این فقط با express کار میکنه.
ولی باز بد نیست.
اگه بخوای به SQL کامل متصل بشی باید یه کم بیشتر زحمت بکشی ولی اون هم آسونه
خواستی در موردش صحبت میکنیم
sia_2007
چهارشنبه 30 دی 1388, 01:04 صبح
که میتونی تو برنامه نصبت هم پسورد sa ی SQL Express رو که برای برنامت نصب میکنی همینی تنظیم کنی که تو Connection String مینویسی
در کل برای کارهای اتومات Compact و Express بهترند.
hamidreza20
چهارشنبه 30 دی 1388, 06:56 صبح
بله؛ Connection String رو به صورت Attachable DB بنویس
connectionString="Data Source=IRAN-PC\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=O:\Final\SalesWinFo rmApp_Final\Database\Sales.mdf;Initial Catalog=Sales;Persist Security Info=True;User ID=sa;Password=A?A?A
مسئله این جاست که این فقط با express کار میکنه.
ولی باز بد نیست.
اگه بخوای به SQL کامل متصل بشی باید یه کم بیشتر زحمت بکشی ولی اون هم آسونه
خواستی در موردش صحبت میکنیم
نه این روش به درد من نمیخوره چون از express استفاده نمیکنم.
دوستان با سواد راهنمایی کنید؟
التماس دعا...
:متفکر:
mina.net
پنج شنبه 01 بهمن 1388, 08:38 صبح
که میتونی تو برنامه نصبت هم پسورد sa ی SQL Express رو که برای برنامت نصب میکنی همینی تنظیم کنی که تو Connection String مینویسی
در کل برای کارهای اتومات Compact و Express بهترند.
سلام دوست عزیز
چطور می شه پسورد sa رو عوض کرد. در ضمن اگر sqlexpress نصب باشه و برای برنامه ای دیگر تنظیم شه باشه چی؟ فکر می کنم این کاری که شما مفرمایید فقط لوکال قابل استفاده باشه.
اگه می شه بیشتر توضیح بدید.
DataMaster
پنج شنبه 01 بهمن 1388, 12:47 عصر
البته من چون بانکهای نسخه 2000 استفاده کردم MSDE 2000 نصب میکنم بعدا از نصب برنامه و کپیگردن تمام فایلها ، یه برنامه کوچیک که اسکریپت Attach رو اجرا میکنه از داخل Setup فراخوانی میکنم و بانک رو Attach میکنم
البته میتونی از دیتابیس هم اسکریپت تهیه کنی و از داخل Setup اسکریپت رو اجرا کنی و بانک رو بسازی
mina.net
یک شنبه 04 بهمن 1388, 18:50 عصر
البته من چون بانکهای نسخه 2000 استفاده کردم MSDE 2000 نصب میکنم بعدا از نصب برنامه و کپیگردن تمام فایلها ، یه برنامه کوچیک که اسکریپت Attach رو اجرا میکنه از داخل Setup فراخوانی میکنم و بانک رو Attach میکنم
البته میتونی از دیتابیس هم اسکریپت تهیه کنی و از داخل Setup اسکریپت رو اجرا کنی و بانک رو بسازی
سلام دوست عزیز
اگه ممکنه بفرمایید چطور می شه یک اسکریپت رو اجرا کرد؟
DataMaster
یک شنبه 04 بهمن 1388, 21:57 عصر
سلام دوست عزیز
اگه ممکنه بفرمایید چطور می شه یک اسکریپت رو اجرا کرد؟
یه مقاله آمورش ایسنتال شیلد تو سایت هست بگرد اگه پیداش نکردی تا من آپلود کنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.