ورود

View Full Version : سوال: مديريت سيستم بر اساس كاربر ورودي

saeed razaee
چهارشنبه 30 دی 1388, 07:46 صبح
سلام
من يك برنامه دارم كه كاربر با نام كاربري و كلمه عبور خودش وارد سيستم مي شود.مثلاً برنامه درخواست وام .حالا مي خواهم بتوانم در داخل سيستم بر اساس كاربري كا وارد سيستم شده سيستم را مديريت كنم چگونه؟فرض كنيد اين برنامه درخواست وام روي شبكه اينترانت باشد.و كاربران زيادي از آن استفاده مي كنند هر كاربر يك شماره پرسنلي دارد و يا نام كاربري كه نام و نام خانوادگي او مي باشد.او وارد سيستم شده و درخواست وام مي دهد.وام ازدواج-وام تحصيلي-وام مسكن-وام ضروري و ... حالا مي خواهم وقتي كاربران ديگر هم درخواست وام مي دهند و توي سيستم مي نشيند كاربران ديگر نتوانند درخواست ديگران را ببينند يا وقتي وارد سيستم مي شوند و مي خواند ليستي از درخواستها را ببينند وقت بتوانند ليست درخواست وامهاي خودشان را ببينند.در حقيقت مي خواهم هر كاربر فقط بتواند اطلاعات خودش را ببيند.لطفا راهنمائي نمائيد و اگر نمونه برنامه هم داريد ضميمه نمائيد.با تشكر

amirzazadeh
چهارشنبه 30 دی 1388, 07:59 صبح
سلام
من یک برنامه دارم که کاربر با نام کاربری و کلمه عبور خودش وارد سیستم می شود.مثلاً برنامه درخواست وام .حالا می خواهم بتوانم در داخل سیستم بر اساس کاربری کا وارد سیستم شده سیستم را مدیریت کنم چگونه؟فرض کنید این برنامه درخواست وام روی شبکه اینترانت باشد.و کاربران زیادی از آن استفاده می کنند هر کاربر یک شماره پرسنلی دارد و یا نام کاربری که نام و نام خانوادگی او می باشد.او وارد سیستم شده و درخواست وام می دهد.وام ازدواج-وام تحصیلی-وام مسکن-وام ضروری و ... حالا می خواهم وقتی کاربران دیگر هم درخواست وام می دهند و توی سیستم می نشیند کاربران دیگر نتوانند درخواست دیگران را ببینند یا وقتی وارد سیستم می شوند و می خواند لیستی از درخواستها را ببینند وقت بتوانند لیست درخواست وامهای خودشان را ببینند.در حقیقت می خواهم هر کاربر فقط بتواند اطلاعات خودش را ببیند.لطفا راهنمائی نمائید و اگر نمونه برنامه هم دارید ضمیمه نمائید.با تشکر
سلام
شما ميتونين در هنگام ذخيره ركورد نام كاربر جاري رو هم ثبت كنيد و موقع باز بيني ليست يا گزارش اونها رو بر اساس نام كاربري فيلتر كنيد.
البته فرض بر اين هست كه كاربران شما به جداول دسترسي مستقيم ندارند.
....................
موفق باشيد