ورود

View Full Version : خبر: آغاز ارائه اينترنت پرسرعت مخابرات



zardaalo
چهارشنبه 30 دی 1388, 21:17 عصر
طي هفته‌ آينده 60 هزار پورت در تمام مناطق شهر تهران براي واگذاري به درخواست كنندگان آماده است؛ اين امر در حال حاضر در سه منطقه 2 و 6 و 8 كه از نظر امكانات آمادگي داشته‌اند صورت مي‌گيرد.
محمد خجسته‌نيا - مدير كل روابط عمومي شركت مخابرات استان تهران - در گفت‌وگو با ايسنا، با اعلام اين مطلب اظهار كرد: ‌واگذاري پورت پرسرعت در مناطق 2 ،6 و 8 تهران آغاز شده است كه در روزهاي هفته آينده در تمام مناطق شهر تهران عملياتي خواهد شد.

وي با بيان اين‌كه در حال حاضر به دليل حجم كم امكانات خريداري شده، ‌محدوديت ارائه سرويس داريم، اما طبق برنامه 600 هزار پورت كه از سوي شركت مخابرات استان تهران ارائه خواهد شد، نيمه اول سال آينده و شايد تا تابستان راه‌اندازي و در اختيار كاربران قرار داده مي‌شود.

خجسته‌نيا با بيان اين‌كه ارائه سرويس در مناطقي كه برروي فيبر نوري نيست و روي شبكه مسي قرار دارد، در اولويت است، درباره زمان تحويل ADSL به متقاضيان مناطق مختلف تهران اظهار كرد: بعد از ثبت‌نام به طور معمول بين 24 تا حداكثر 48 ساعت ADSL درخواستي وصل خواهد شد.

وي در پايان خاطرنشان كرد: در شرايطي كه محدوديت ارائه سرويس ADSL در ابتداي كار از سوي شركت مخابرات استان تهران وجود دارد اما مطمئنيم با وجود شركت‌هاي PAP و نيز ارائه اينترنت پرسرعت بي‌سيم مي‌توان به خواست‌هاي متقاضيان پاسخ داد.

منبع:isna.ir

Mostafa_Dindar
پنج شنبه 01 بهمن 1388, 01:11 صبح
در حال حاضر بعضی از نواحی مشهد از اینترنت پرسرعت مخابرات ( به قول خودشون ) استفاده میکنند که بسیار بسیار نامطلوب هست .

من خدا رو شکر میکنم که مخابرات هنوز نتونسته همه نواحی رو پوشش بده و من هنوز از اینترنت پرسرعت نمایندگی ها استفاده میکننم .

UltraZoom
پنج شنبه 01 بهمن 1388, 11:00 صبح
وارد شدن مخابرات به این عرصه به سود مصرف کنندگان و به ضرر شرکت های خدمات دهنده است .
قطعا این کار مغایر با اصول خصوصی سازی است .
هر چند از دید مثبت شاید این روند باعث تکاپو سایر شرکت ها جهت بالا بردن کیفیت خدمات بشود.

vcldeveloper
پنج شنبه 01 بهمن 1388, 13:00 عصر
وارد شدن مخابرات به این عرصه به سود مصرف کنندگان و به ضرر شرکت های خدمات دهنده است .
قطعا این کار مغایر با اصول خصوصی سازی است .
هر چند از دید مثبت شاید این روند باعث تکاپو سایر شرکت ها جهت بالا بردن کیفیت خدمات بشود.
در دراز مدت هم به ضرر شرکت های ارائه کننده هست، هم به ضرر مصرف کننده؛ غیر از اینکه عرضه خدماتشان بسیار محدود باشه، مثلا در برخی نواحی تهران که شرکت های ارائه کننده فعال نشدند، یا برخی شهرهای کوچک که شرکت های ارائه کننده براشون توجیح اقتصادی نداره که در اون مناطق فعال بشند.
یعنی اگر حضور مخابرات بخواد بصورت رقابت با شرکت های ارائه کننده باشه، نهایتا منجر به انحصار و افزایش هزینه نهایی برای مصرف کننده در دراز مدت میشه، اما اگر به صورت رفع نیاز مناطق محروم، یا پوشش ضعف های شرکت های ارائه کننده باشه، میتونه در توسعه اینترنت پر سرعت در کشور، و کاهش فشار بر شرکت های ارائه کننده خدمات مفید باشه. البته در این حالت هم باید سرویس دهی موقت باشه، و سعی بشه در اون مناطق بعد از بستر سازی و جذب مشتری، سرویس دهی به شرکت های خصوصی واگذار بشه، نه اینکه به هر بهانه ایی مخابرات وارد عمل بشه، و شرکت های خصوصی رو پس بزنه، یا با تداوم حضورش در برخی مناطق مانع گسترش خدمات این شرکت ها بشه.

Mamdos
پنج شنبه 01 بهمن 1388, 15:29 عصر
البته نکته‌ای که هست این است که مخابرات الان رسماً یک شرکت خصوصی محسوب می‌شود و ورودش از این جهت مشکلی ندارد. اما ایراد این کار موقعیت تقریباً انحصاری مخابرات است (یعنی مثلاً شرکت‌های دیگر برای ارائه‌ی خدمات به مخابرات وابسته هستند و مخابرات در خیلی از بازارها مثل تلفن ثابت و سیم‌کشی مسی به منازل سهمی نزدیک به ۱۰۰ درصد دارد)، یعنی مخابرات می‌تواند از موقعیت انحصاری خود استفاده کرده و برای شرکت‌های دیگر PAP مشکل درست کند، حتی به صورتی که هیچ قانونی (به جز قانون ضدانحصار) نقض نشود. مثالی که همه‌ی ما با آن آشنا هستیم مایکروسافت است که موقعیتی تقریباً انحصاری در بازار سیستم عامل دارد و نهادهای دولتی ضدانجصار در کشورهای توسعه‌یافته معمولاً در خیلی از موارد ظاهراً عادی (مثل قرار دادن Windows Media Player به صورت رایگان در ویندوز) جلوی مایکروسافت را می‌گیرند، حتی اگر آن کار به خودیِ خود مشکلی نداشته باشد.
در اینجا هم مخابرات احتمالاً خواهد گفت «کی گفته انحصار هست؟» و «مگه نمی‌بینید این همه شرکت PAP رو؟» تا وانمود کند موقعیت انحصاری ندارد، اما بحث اصلاً این نیست که مخابرات در ADSL انحصار دارد، بحث این است که انحصار مخابرات در بازار تلفن ثابت می‌تواند در بازار ADSL هم به کمکش بیاید (مثل مایکروسافت که در بازار Media Playerها انحصار ندارد ولی در سیستم عامل دارد و می‌تواند از انحصارش در یک بازار برای موفقیت در بازار دیگری استفاده کند) چون به هر حال برای عملی شدن ADSL نیاز به استفاده از زیرساخت تلفن ثابت و کابل مسی موجود هست که تقریباً همه‌اش مال مخابرات است.

بنابراین در اینجا با یک موقعیت ویژه به نام «انحصار» و «استفاده از انحصار در یک بازار برای موفقیت در بازار دیگر» مواجه هستیم و قوانین ضدانحصار وظیفه‌ی رسیدگی به این موارد را دارند. در ایران این کار به عهده‌ی شورای رقابت گذاشته شده که تازه‌تأسیس است و کلاً مبارزه با انحصار به این شکل پدیده‌ی جدیدی در ایران است چون قبلاً شرکت خصوصی دارای انحصار یا نداشتیم یا خیلی کم داشتیم. بنابراین رسانه‌ها نباید دیگر روی دولتی بودن مخابرات مانور بدهند بلکه باید توجه افکار عمومی را به قوانین ضدانحصار (که بخشی از قانون اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ بودند و دو سه سال پیش تصویب شدند) و وظایف شورای رقابت جلب کنند، تا به مرور این موضوع در ایران جا بیفتد.

من حدس می‌زنم این حرکت مخابرات در کوتاه‌مدت به نفع کاربران خواهد بود چون به هر حال به معنی اضافه شدن یک شرکت دیگر ارائه‌کننده‌ی ADSL است و رقابت را افزایش خواهد داد، اما اگر جلویش گرفته نشود می‌تواند با قیمت‌های پایین‌تر یا ایجاد محدودیت برای شرکت‌های ADSL دیگر، شرکت‌های دیگر را از رقابت حذف کند و در بازار ADSL هم دارای انحصار شود، که در آن صورت ضررش را کاربران خواهند دید (به صورت کاهش کیفیت و افزایش قیمت ADSL). یعنی در کوتاه‌مدت به نفع کاربران است ولی در بلندمدت نه لزوماً.

UltraZoom
پنج شنبه 01 بهمن 1388, 21:49 عصر
من حدس می‌زنم این حرکت مخابرات در کوتاه‌مدت به نفع کاربران خواهد
در دراز مدت بقیه شرکت ها سعی میکنند خودشون رو به مخابرات برسونند . اگر مخابرات در رقابت جدی باشه ( که چنین چیزی متصور نیست ) آنگاه شرکت هایی با توان پایین از دور خارج می شن و فقط شرکت های بزرگ می مونند . مشابه این شرکت ها چیزی هستند شبیه ایرانسل .
به نظر من در دراز مدت هم به نفع کاربران هست .

mohammadi4net
جمعه 02 بهمن 1388, 01:50 صبح
به نظر من در دراز مدت هم به نفع کاربران هست .
ایرانسل همون سال اول می خواست MMS رو ارایه بده ولی گفتن تا قوانین اون مصوب نشه حق نداره ارایه بده ، می دونین کی قوانین MMS تصویب شد؟ وقتی که همراه اول تونست mms رو آماده ارایه کنه.
الان ایرانسل می خواد نسل جدید شبکه تلفن همراه (3G)رو ارایه بده ولی دولتمردان میگن این شبکه gsm هم به سرمون زیاده چرا؟! چون اگه ایرانسل این کارو انجام بده همراه اول باید درشو تخته کنه.
انحصار طلبی در دراز مدت کیفیت رو پایین و قیمت رو بالا می بره حالا اگه که مخابرات باشه که دیگه فاتحه ...