View Full Version : انتظار برای تایید! چرا؟
fasele
جمعه 02 بهمن 1388, 22:09 عصر
من توی یکی از قسمت های سایت یه سئوال پرسیدم، که بعد از ارسال بهم پیغام داده شد که این پیغام بعد از تایید مدیر نمایش داده میشه! چرا اینجوری شده؟ چقدر زمان می بره تا مدیران مطالب را تایید کنند؟
برای تایید و یا عدم تایید چه مواردی لحاظ می شند؟ یعنی در چه حالتی تایید نمی شند؟ آخه اینجا یه تالار تخصصیه و قائده اینه که مطلب غیر مرتبطی طرح نشه! چیزی هم که مرتبط باشه نمیتونه چیز غیر اخلاقی و خلاف قانون و .... باشه!
من اغلب مواقع می خوام زود جواب سئوال هام را بگیرم، از زمان طرح سئوال در تالار تا زمانی که شخصی بتونه جوابی به سئوال ما بده به اندازه ی کافی فاصله هست، حالا اینکه یه مدتی را هم آدم برای تایید سئوالش در انتظار باشه ....
به نظرم اون پاسخ میشه نوش داروی بعد از مرگ سهراب!!!
.................................................. .............
جالبه پس چرا این تاپیک در این بخش ارسال شد و بهم نگفت منتظر تایید بشم؟
اون سئوال را در بخش آگهی ها پرسیده بودم. خواسته بودم که یه برنامه نویس بهم معرفی کنند برای سفارش یه سایت ....
یا اینجا خیلی جالبه؟! یا من خیلی ناشی؟!
میشه یه نفر به من مدیر این سایت را به من معرفی کنه ؟
vcldeveloper
جمعه 02 بهمن 1388, 22:32 عصر
لطفا قبل از ایجاد تاپیک، جستجو کنید:
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=200543
fasele
شنبه 03 بهمن 1388, 00:13 صبح
ممنون بابت راهنمایی. ولی هنوز سئوالی که پرسیده بودم تایید نشده؟ چراااااااا ؟
vcldeveloper
شنبه 03 بهمن 1388, 02:31 صبح
شما فقط یک پست در تالارهای مدیریت شده داشتید، آن هم در تالار آگهی های استخدام بود، که آن پست شما حذف شد، چون نام و مشخصات شرکت آگهی دهنده را ذکر نکرده بودید.
برای اطلاعات بیشتر، در تالار آگهی ها تاپیک مربوط به قوانین تالار آگهی ها را مطالعه کنید.
fasele
شنبه 03 بهمن 1388, 10:42 صبح
شما فقط یک پست در تالارهای مدیریت شده داشتید، آن هم در تالار آگهی های استخدام بود، که آن پست شما حذف شد، چون نام و مشخصات شرکت آگهی دهنده را ذکر نکرده بودید.
برای اطلاعات بیشتر، در تالار آگهی ها تاپیک مربوط به قوانین تالار آگهی ها را مطالعه کنید.
برادر من. آخه من که شرکت ندارم!!! من میخوام یه نفر یه سایت برای خود من بنویسه.... میخواستم اینجا بهم برنامه نویسی مطمئن معرفی بشه.
حالا یا شخص، و یا شرکتی که چنین سفارشاتی را قبول میکنه....
اگر هم جایی که پستم را زدم اشتباه بوده حداقل بهم میگفتید که توی کدوم بخش باید سئوالم را بپرسم. چرا همش یک کلمه ای جواب منو میدید؟
سئوال من کاملاً گویا بود که سایت را برای خودم میخوام و برای شرکت خاصی هم نیست. شما که انتظار ندارید من مشخصات خودم را اونجا بنویسم؟ چنین انتظاری دارید؟
من تا این اندازه از خودم میتونم بگم که دانشجوی رشته ی آی تی هستم و یه سایت کاملاً شخصی که هیچ ربطی به هیچ کسی یا جایی نداره برای خودم میخوام بنویسم که به همین منظور دنبال یه برنامه نویس خوب هستم.
اینجا خواستم بهم راهنمایی بدند که یه نفر مطمئن را بهم معرفی کنند، کسی که برنامه نویسیس خوب باشه، نه اینکه بعد از چند ماه که وقت منو گرفت بهم بگه که این یه قسمت از کارت را من نمیتونم بنویسم و کار یه برنامه نویس دیگه است و از این حرفاااااا
خیلی ناراحت شدم ازتون، چی میشه یه تازه وارد را درست راهنمایی کنید؟
ضمناً ازتون انتظار داشتم من را درک کنید، نه اینکه ....
الان یه طوری شده که هر کسی رفته یه دوره برنامه نویسی اچ تی ام الی یاد گرفته اسم خودشو گذاشته برنامه نویس، کلی هم ادعاش میشه.... آخه من که نمی شناسمش، از کجا بفهمم کارش خوبه یا نه؟
نمیخوام هم طرحم را برم برای 50 نفر بگم تا بعد اون بگه آره من میتونم بنویسم یا نه نمیتونم....
میخوام از ابتدا طرحم را به یه نفر مطمئن نشون بدم و بس.... نمیخوام طرح سایتم عمومی بشه .....
سایتی که میخوام برام بنویسند توش چند تا ادیتور باید داشته باشه: ادیتور متن، ادیتور تصویر و ادیتور صدا، همچنین یه بخش دیگه ای هم داره که نمیدونم اسمش چی میشه، همه ی این ادیتور ها باید طوری باشند که آنلاین بشه باهاشون کار کرد هر کسی بلد نیست کارم را در بیاره و برنامه اش را بنویسه
حالا دیگه میشه برنامه نویس خوب بهم معرفی کنید؟؟؟ یا اینکه بگید مثلاً برم فلان شرکت و از اونا بخوام که یه نفر را بهم معرفی کنند ....
vcldeveloper
شنبه 03 بهمن 1388, 18:13 عصر
برادر من. آخه من که شرکت ندارم!!! من میخوام یه نفر یه سایت برای خود من بنویسه.... میخواستم اینجا بهم برنامه نویسی مطمئن معرفی بشه.
حالا یا شخص، و یا شرکتی که چنین سفارشاتی را قبول میکنه....
اگر هم جایی که پستم را زدم اشتباه بوده حداقل بهم میگفتید که توی کدوم بخش باید سئوالم را بپرسم. چرا همش یک کلمه ای جواب منو میدید؟
سئوال من کاملاً گویا بود که سایت را برای خودم میخوام و برای شرکت خاصی هم نیست. شما که انتظار ندارید من مشخصات خودم را اونجا بنویسم؟ چنین انتظاری دارید؟
دوست عزیز، ما فعلا در این سایت سرویس سفارش پروژه نداریم. اون بخشی هم با نام آگهی های استخدام در سایت وجود داره، فقط مربوط به شرکت ها ست.
پی شما نمی تونید در هیچکدوم از تالارهای سایت سفارش پروژه خودتان را درج کنید. اما می تونید با مراجعه به تالارهای مرتبط با موضوع کارتان (یعنی همون ساخت سایت)، کاربرانی که به نظر خودتان اطلاعات و دانش مناسبی دارند را شناسایی کنید، و از طریق پیام خصوصی با آنها ارتباط برقرار کنید، و از شرایط انجام پروژه توسط آنها با خبر بشید.
غیر از این، سایت های ایرانی و خارجی مختلفی برای کارهای Freelancer وجود دارند؛ مکانیزمشان هم به این صورت هست که شما مشخصات یک پروژه را ارائه می کنید، و برنامه نویسان مختلف با توجه به آن مشخصات قیمت پیشنهادی، و مدت زمانی که می توانند در آن بازه پروژه را به اتمام برسانند، به شما اعلام می کنند، و شما می تونید بعد از گفتگو با این افراد، یکی را به عنوان مجری پروژه انتخاب کنید، آن سایت هم از هزینه کل پروژه درصدی را برای خودش بر میدارد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.