ورود

View Full Version : مشكل در نصب Sql server

_babak_
شنبه 03 بهمن 1388, 13:41 عصر
با سلام ...

اولا" بعد از نصب2005 sqlserver در قسمت services managment computer اصلا" سرویس sqlserver نیست و بعد از بالا آمدن sql server managment studio قسمت دیتا بیس وجود ندارد تا من چیزی را به دیتابیس اضافه کنم .(در نمودار شاخه ای سمت چپ)

اصلا" اون قسمتي كه در نصب بايد تيك بزنم مثل Sql database services , sql analize را خاموش نگه داشته و نمي تونم انتخاب كنم .

كمك...

_babak_
شنبه 03 بهمن 1388, 16:59 عصر
كسي نيست كمك كنه

marquee
یک شنبه 04 بهمن 1388, 01:42 صبح
خب اگه منظورتو گرفته باشم ، بايد نسخه ي دسكتاپشو نصب كني
كه براي كار روي يك سيستمه
و براي شروع از اينترپرايز استفاده كني

_babak_
یک شنبه 04 بهمن 1388, 15:54 عصر
سلام ...
لطفا" يكي كمك كنه ....
آقاي صباتي كجاييد ؟؟
يكي به من گفت ويندوزت را دوباره نصب كن و من اين كار هم كردم ولي نشد ..!!! يعني رويه سيستم خام سعي كردم نصب را انجام بدهم ولي باز هم قسمت Sql database services , sql analize را كه بايد تيك بزنم خاموش آورد ....

كمك

hamed_fn
یک شنبه 04 بهمن 1388, 19:39 عصر
سلام دوست عزیز
مشکل تو اینکه نسخه Enterprise رو نصب می کنی؟
با تجربه ای که من تو پشتیبانی مرکز آموزشهای بین المللی اپتک دارم اینکه برای نصب sql2005 باید یه ویندوز جدید نصب کنی بعد قبل از هر چیزی sql2005 رو نصب می کنی البته نسخه Standard رو نصب کن بعد وقتی برنامه رو اجرا کردی name برنامه رو به دات عوض کن.
کارت راه می افته .

علیرضا حسن زاده
یک شنبه 04 بهمن 1388, 19:57 عصر
سلام دوست عزیز
مشکل تو اینکه نسخه Enterprise رو نصب می کنی؟
با تجربه ای که من تو پشتیبانی مرکز آموزشهای بین المللی اپتک دارم اینکه برای نصب sql2005 باید یه ویندوز جدید نصب کنی بعد قبل از هر چیزی sql2005 رو نصب می کنی البته نسخه Standard رو نصب کن بعد وقتی برنامه رو اجرا کردی name برنامه رو به دات عوض کن.
کارت راه می افته .
ببخشید با عرض شرمندگی چرا نمیشه رو ویندوزی که داریم با هاش کار می کنیم SQL2005 نصب کرد؟ اگه ویندوز مشکل خاصی نداشته باشه یا ویروسی نشه مشکلی نداره.

بعد هم جواب سوال دوستمون:
اگه ویندوز شما از خانواده سرور باشه مطمئن مشکلی با نصب SQL2005 نداری و راحت نصب میشه ولی از اونجایی که شما احتمالا XP استفاده می کنی برای راحتی می تونی SQLExpress 2005 رو نصب کنی که اگه از ویژوال استدیو 2008 استفاده کنی همراه اون هم نصب میشه ولی در این حال Studioشو نداره و باید اونو خودتون نصب کنید البته از داخل ویژال استدیو هم میشه همه کاری کرد فقط تا اونجایی که من می دونم امکان FullText رو Express وجود نداره البته تاجایی که من می دونم
یه راه بهتر هم می تونم بهتون پیشنهاد کنم اونم اینکه از سیستم عامل مجازی رو سیستمت استفاده کنی و یه ویندوز سرور توش نصب کنی مزیت این کار هم اینه که هم کار شبکه را بیشتر وارد میشین هم با یه SQL Server کامل می تونین کار کنین و در آخر اگه سیستمتون رمش بالای 1 گیگ باشه این کار رو انجام بدین چون با رم پایین خسته میشین
بازم سوالی بود در خدمتم؟

hamed_fn
یک شنبه 04 بهمن 1388, 21:11 عصر
ببخشید با عرض شرمندگی چرا نمیشه رو ویندوزی که داریم با هاش کار می کنیم SQL2005 نصب کرد؟ اگه ویندوز مشکل خاصی نداشته باشه یا ویروسی نشه مشکلی نداره.

بعد هم جواب سوال دوستمون:
اگه ویندوز شما از خانواده سرور باشه مطمئن مشکلی با نصب SQL2005 نداری و راحت نصب میشه ولی از اونجایی که شما احتمالا XP استفاده می کنی برای راحتی می تونی SQLExpress 2005 رو نصب کنی که اگه از ویژوال استدیو 2008 استفاده کنی همراه اون هم نصب میشه ولی در این حال Studioشو نداره و باید اونو خودتون نصب کنید البته از داخل ویژال استدیو هم میشه همه کاری کرد فقط تا اونجایی که من می دونم امکان FullText رو Express وجود نداره البته تاجایی که من می دونم
یه راه بهتر هم می تونم بهتون پیشنهاد کنم اونم اینکه از سیستم عامل مجازی رو سیستمت استفاده کنی و یه ویندوز سرور توش نصب کنی مزیت این کار هم اینه که هم کار شبکه را بیشتر وارد میشین هم با یه SQL Server کامل می تونین کار کنین و در آخر اگه سیستمتون رمش بالای 1 گیگ باشه این کار رو انجام بدین چون با رم پایین خسته میشین
بازم سوالی بود در خدمتم؟

سلام دوست عزیز

من نگفتم که فقط تو ویندوز خالی نصب می شه تو ویندوزی که مدت هاست کار کردی هم میشه ولی باید اول از همه سرویس server رو Stop کرد بعد نصب کرد کرد این رو هم خاطر نشان می کنم که باید استاد باشی که بتونی این کارا رو انجام بدی چون تنها این کار کافی نیست !!!!!