View Full Version : گفتگو: شناخت نیاز جامعه به نرم افزار های تولیدی
REZADG
شنبه 03 بهمن 1388, 22:59 عصر
سلام دوستان
فکر کنم اکثر شما دفه ی قبل رو یادتونه که با لج بازی یکی از دوستان هی بحث به بی راهی رفت اما اگر دوستان حمت کنن می خواییم با هم بحث کنیم که چگونه برنامه ای در جامعه مورد توجه کاربر واقع میشه و آیا نوشتن برنامه به شکل عروسکی و یا اشکال مختلف درسته یا نه ؟ یا حتی شناخت راهکار هایی برای کاربردی کردن برنامه اگر موافقین لطفا خودتون شروع کنید
یا علی:بوس::بوس::اشتباه::اشتباه:
Nima NT
شنبه 03 بهمن 1388, 23:13 عصر
بهتر نبود تاپیک رو در تالار تحلیل و طراحی نرم افزار شروع میکردید.
Rejnev
یک شنبه 04 بهمن 1388, 00:38 صبح
سلام
عنوان یکم گنگه!
چیزی که هست اینه که من یکی که به شخصه هیچ برنامه ساخت داخلی روی سیستمم نصب نیست. چیزی هم لازم ندارم! هر چی بخوام هست، اونم مجانی مجانی حتی پول CD هم نمیخواد بدم چون دوستانم دارن میگم به من هم بدن.
برنامه هایی رو هم که ایرانی نصبه چون چاره دیگه ای نداریم نصب میکنیم. نمونش برنامه های حسابداری. یا نرم افزارهایی که همراه با یک سخت افزار ارائه میشه مثل یک برنامه برای مثلا تلفن سانترال. یا حضور غیاب
قبول کنید اکثر نرم افزار هایی که مینویسیم کاربردی نیستن. خودمون هم ازشون استفاده نمیکنیم چه برسه دیگری. چون کامل نیستند. اگر هم باشن بعد از مدتی ولش میکنیم به امون خدا. مثلا مرورگر تیزبال، کی رو سیستمش نصبه؟ یا یک نرم افزار چت ایرانی که الان یادم نیست. و...
اگه دقت کنید کل برنامه هایی که معمولا استفاده میکنیم از این موارد خارج نیست
مرورگرها - آنتی ویروس - پلیر ها - زبان های برنامه نویسی - پیام رسان ها - بازی ها - برنامه های گرافیکی و....
تمام موارد بالا وقتی که نسخه اولش اومدن کامل نبودن اما یک پشتوانه قوی پشتش بوده.
مثلا من فتوشاپ 1 رو تا حالا ندیدم اما فکر نکنم ~ چیزی از paint ویندوز فراتر بوده باشه.
عقب افتادیم...
تا بخوایم خودمونو برسونیم به محصولات مشابه از این دنیا رفتیم:گریه:
حالا نباید حتما ما هم یک فتو شاپ بسازیم، باید طبق نیاز برنامه بسازیم
گفتی نیاز جامعه، بذار بگم بالاخره همیشه یک نیازی پیدا میشه که بشه براش برنامه نوشت ولی چیزی که مهمه رسیدن به یک جامعه آرمانیه که ربطی به نیاز نداره. مثلا شما میتونید بدون تلفن هم قبوض خودتون رو پرداخت کنید(با مراجعه به بانک) اما این کجا و آن کجا!!!
به نظر من تا وقتی که توی هر منزلی رباط ها کارها رو انجام بدن، تمامی کارها مکانیزه بشه، هر رفت و آمد بیهوده ای و هر وقت تلف شدن بیهوده ای از بین نرفته جا برای کار هست و نباید بشنیم و منتظر بقیه باشیم.
به نظر شما اگه مثلا یکی بیاد و یک انقلابی در عرصه فناوری به پا کنه و تمام دنیا رو زیر و رو کنه و ما بیکار بشیم چی کار باید کرد؟
نظر من اینه:
اون شخص باید خود ما باشیم که دنیا رو متحول میکنیم.
میخواستم تمام نوشته های بالا رو پاک کنم اما دیدم حیفه اونقدر تایپ کردم پاک بشه! پس میفرستم
با تشکر
REZADG
یک شنبه 04 بهمن 1388, 06:16 صبح
به نظر منم مشکلاتی که توی جامعه مون هستن زیاده و نونه هاشم دوست عزیزمون مطرح کردن اما اینا دلیلی نمی شه که ما برنامه نویسی نکنیم به قول همین دوستمون
اون شخص باید خود ما باشیم که دنیا رو متحول میکنیم.
بله چرا نتونیم دنیارو متحول کنیم کار ساده ای هست من یه مثال میزنم اولین باری که دنیا از نظر فناوری IT تحول ایجاد شد و حتی این تحول فراگیر و جهانی شد زمانی بود که ویندوز 3.1 عرضه شد اگر زندگی نماه بیل گیتس رو بخونین میفهمین که اونم با این مشکلات رو به رو بوده و حتی بدون پشتوانه سیستم عامل های داس و ویندوز رو نوشت یادم نیست این جمله از کیه اما میگه
همون قدر زمان در دست داری که انشتین و نیوتون و حسابی در دست داشت پس نگو وقط ندارم
بله خدا به هممون یک مقدار زمان داده که از اون استفاده کنیم به نظر من ما هیچ کدوم از نظر زریب هوشی از بیل گیتس یا امسالش عقب نیستیم و میتونیم به اندازه ی اونا پیشرفت کنیم
در زمن وسط حرفای دوستمون گفته بودن من هیچ کدوم از نرم افزار های ایرانی رو ،رو سیستتمم نصب نیست به نظر خود بنده راه کار این مشکل رسمی نبودن برنامه هاست اگر توجه کنید اکثر ما که میخواییم برنامه بنویسیم عروسک طراحی می کنیم البته برنامه های جهانی بعضی هاشونم اینجورین مثلا بابیلون که همه نوع زیبا سازی توش به کار رفته اما به طور صحیح که باعث میشه کاربر رو به خودش جزب کنه البته بازم مشکل هست چون این روزا کاربر های حرفه ای بازم بهش بسند نکرده و از دیکشنری های آنلاین استفاده میکنن
به نظر من بیایین این بحث رو اول آسیب شناسی بکنیم یعنی اول مشکلاتی که واسه برنامه ها هست رو جمع بکنیم بعد به فکر چاره باشیم
لطفا به یک مشکل که مشکل اساسی کشور ماست یعنی قانون کپی رایت سه پیچ گیر ندین
REZADG
دوشنبه 05 بهمن 1388, 18:06 عصر
هیچ کسی مشکلی نداره همه هرچی مینویسید مورد استفاده قرار میگیره اون وقط اشکال از فقط خود منه
HOSSEINGHOLI
شنبه 24 بهمن 1388, 23:14 عصر
به نظر من نرم افزار های ایرانی چون اکثرا انفرادی یا نهایت چند نفر مینویسند و روش زیاد کار نمیشه زیاد به در بخور نیستن چون یک نفر مگه میتونه چند تا مهارت داشته باشه
شما اگه به شر کت هایی بزرگ مثل مایکروسافت نگاه کنید فقط یه تیم چند صد نفره کار User Interface و گرافیک رو انجام میده و برنامه نویسی وتحلیل هم همینطور
ما تا زمانی که نتونیم گروهی کار کنیم نمیتونیم یه محصول نرم افزاری خوب بدیم
در ضمن تمام فکر ما به نوشتن برنامه هایی مثل MIS و سیستم بانک اطلاعاتی هستش چون خوب فروش میره
ما اصلا به فکر ساخت نرم افزار های دیگر نیستیم
حرف اخرم اینه که مدیریت تیم نرم افزاری در ایران ضعیف هستش
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.