ورود

View Full Version : راهنمايي استفاده از 2008 در محيط شبكه

DlphIran
دوشنبه 05 بهمن 1388, 08:58 صبح
سلام
من Sql server 2008 نسخه standard رو دارم . حالا مي خوام در محيط شبكه با 6 كامپيوتر ازش استفاده كنم ،‌سرور اين شبكه سرعت خيلي بالايي داره و ويندوز7 روش نصبه .
من زياد از sql 2000 در محيط شبكه استفاده كردم و مشكلي نداشتم ، ‌اما براي كار با 2008 در شبكه دو تا سوال دارم:
1- 2000 در هنگام استارت ويندوز خودش استارت مي شد‌و شكلك مربوط بهش اون پايين نمايش مي داد ،‌براي 2008 چه جوريه؟ آيا زمان روش كردن كامپيوتر بايد اون رو اجرا و روي كانكت كليك كرد. و خود بخود كانكت نميشه؟

2- مشكل اصلي من اينه :
براي 2000 فقط يه نسخه رو روي سرور نصب مي كرديم و نياز نبود كه روي بقيه كامپيوترا اونرو نصب كرد ،‌ظاهرا 2008 اينطور نيست. من از دلفي 6 استفاده مي كنم و با استفاه از Ado به اس كيو ال متصل مي شم ،‌ اما در محيط شبكه كامپيوترهاي ديگه امكان اتصال به 2008 روي سرور رو ندارن
لطفا راهنماييم كنيد.

corona
دوشنبه 05 بهمن 1388, 12:52 عصر
دوست من ، همین کار رو توی یک lan با چند کامپیوتر برای یک client serrver application من پیاده کردم با sql server 2008. هیچ مشکلی نخواهد بود ، تنها کاری که کردم این بود که روی سیستم server نسخه کامل sql server 2008 رو نصب کردم و دیتابیس ام رو روش attach کردم توی سیستمهای کلاینت هم فقط نسخه Client tools از sqlserver 2008 رو نصب کردم و توی connection string ازsql server athentication استفاده کردم . بدون هیچ مشکلی نرم افزارم داره تو شبکه کار می کنه . موفق باشی.

DlphIran
دوشنبه 05 بهمن 1388, 16:11 عصر
نسخه Standard براي استفاده برروي سرور مشكلي نداره؟

Client tools رو از كجا مي تونم پيدا كنم آخه توي سي دي 2008 اين نرم افزار كمكي نيست ، يا عنوان ديگه اي داره؟

DlphIran
سه شنبه 06 بهمن 1388, 16:41 عصر
هنوزم منتظر راهنمايي دوستان هستم

corona
چهارشنبه 07 بهمن 1388, 21:48 عصر
دوست من فکر نکنم استاندارش مشکلی داشته باشه . نسخه Client Tools اش توی همون دی وی دی نصب sql server 2008 هستش موقع نصب می تونی انتخاب کنی که نسخه سرور رو نصب کنه برات یا Client اش رو .موفق باشی.

DataMaster
پنج شنبه 08 بهمن 1388, 09:40 صبح
دوست من فکر نکنم استاندارش مشکلی داشته باشه . نسخه Client Tools اش توی همون دی وی دی نصب sql server 2008 هستش موقع نصب می تونی انتخاب کنی که نسخه سرور رو نصب کنه برات یا Client اش رو .موفق باشی.
حتما باید Client tools رو نصب کنی؟؟؟
نسخه های قبلی همچین چیزی نمیخواست

DlphIran
پنج شنبه 08 بهمن 1388, 11:03 صبح
در مورد اين سوالم چي ؟
2000 در هنگام استارت ویندوز خودش استارت می شد‌و شکلک مربوط بهش اون پایین نمایش می داد ،‌برای 2008 چه جوریه؟ آیا زمان روش کردن کامپیوتر باید اون رو اجرا و روی کانکت کلیک کرد. و خود بخود کانکت نمیشه؟

Delphi&Kylix_2939
جمعه 09 بهمن 1388, 11:49 صبح
«ن فكر نميكنم client احتياجي به نصب كلاينت sql داشته باشه به connection String مربوط به Ado Connection توجه كنيد

DlphIran
شنبه 10 بهمن 1388, 08:14 صبح
ميشه اتصال از طريق connection string مربوط به ado رو توضيح بدين منظورم provider هست كه تو اون ليست چه عنواني رو بايد انتخاب كرد همينطور در قسمت يوزر پسورد ؟

DlphIran
یک شنبه 11 بهمن 1388, 13:28 عصر
کسی نیست منو راهنمایی کنه ، از یکی از کلاینتها وقتی میام ip سرور رو میدم و می خوام عنوان بانک اطلاعاتی رو انتخاب کنم این پیغام رو میده. پینگ آی پی سرور هم جواب میده

sql server does not exist or access denied

DlphIran
شنبه 17 بهمن 1388, 10:55 صبح
مشكل رو تا حدي حل كردم اما حالا اين پيغام رو ميده
login faild for user 'borland'
l
هر يوزري رو كه امتحان مي كنم جواب نميده ، Sa رو هم Enable‌ كردم اما بازم موقع اتصال از adoconnection اين پيغام رو ميده .
fire wall رو off كردم
تيك access remot رو هم فعال كردم.
سرور رو ميشناسه اما نام كاربري رو نه
مشكل از كجاست ؟
گاهي وقتا هم توي خود اس كيو ال 2008 براي ساختن لاگين جديد پيغام ميده و اجازه ساخت لاگين جديد رو نميده.