View Full Version : تنضیمات اسکنر
gh_khajehzade
سه شنبه 06 بهمن 1388, 08:51 صبح
1-ضمن سلام به اساتید محترم,در فایلهایی که جناب حیدری عزیزبرای کار با اسکنر قرار داده بودندبرخی موارد مانند تنظیم resolution و تشکیل فایلهای tif (در اسکن چند صفحه ای) نبود.
در این زمینه ocx دیگری که کامل تر باشد در دسترس نیست؟
2-دارم روی برنامه paperless کار میکنم آیا دوستان هیچ تجربه عملی و موفق در این زمینه دارند؟
binyaz2003
سه شنبه 06 بهمن 1388, 09:46 صبح
من با مجموعه kdtele که يک ocx جدا هم براي کار با تصاوير به اسم kdimage داره يک برنامه بايگاني مدارک نوشتم چند سال پيش با اون kdimage اصلا ميتونيد يک ويرايشگر تصوير بسازيد و تصاويررو هم از درون همون اسکن کنيد که علاوه بر اينها کيفيت رو هم ميتونيد تنظيم کنيد . يادمه تقريبا هر کاغذ a4 زير 50 کيلوبايت با رزولشن 100 و سياه و سفيد در مي آمد.
gh_khajehzade
سه شنبه 06 بهمن 1388, 11:26 صبح
با جستجوي kdtele ,وجستجو در سایتهای مربوطه موفق به download نشدم.ممکن است بیشتر راهنمایی بفرمایید
binyaz2003
سه شنبه 06 بهمن 1388, 13:58 عصر
تعجب ميکنم.کافيه که دانلود kdtele رو جستجو کنيد بيشمار لينک ميبينيد.
توضيح اضافه اينکه ابزارهاي ديگري هم هستند براي اين کارها و برخي اسکنرها (البته بيشتر اسکنرهاي خيلي گران که د دقيقه چندين کاغذ را با سرعت بالا اسکن ميکنند) همراه خودشون ابزار برنامه نويسي دارند.
در مورد اين ابزار هم يکي از امکاناتش اين بود که من در همون ويرايشگرش امکاني رو داده بودم که بشه برگه هاي جديد که اسکن ميشوند به يک برگه ديگه اضافه بشوند يا به عبارتي فايل tiff با چندين برگه ساخته ميشد.
gh_khajehzade
چهارشنبه 07 بهمن 1388, 08:05 صبح
ضمن تشکر جهت پی گیری, http://www.kaed.com/kdimage فعال نيست .از هریک از سایتهای دیگر نیز
امکان download (البته free )وجوى ندارد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.