ورود

View Full Version : پشتیبان گیری خودکار از برنامه هنگام خروج

sajjad_kochekian
چهارشنبه 07 بهمن 1388, 14:18 عصر
سلام
من خیلی دنبال پشتیبان گیری گشتم ولی فایل هایی که دوستان گذاشتند اکثرا پیغام خطا میداد و من سر در نمی آوردم
اگه کسی یک فایل خوب در این زمینه داره مخصوصا اگه خودکار این کار رو انجام بده خیلی خوبه

alirezabahrami
چهارشنبه 07 بهمن 1388, 15:09 عصر
سلام
من خیلی دنبال پشتیبان گیری گشتم ولی فایل هایی که دوستان گذاشتند اکثرا پیغام خطا میداد و من سر در نمی آوردم
اگه کسی یک فایل خوب در این زمینه داره مخصوصا اگه خودکار این کار رو انجام بده خیلی خوبه
سلام
ببین نمونه ضمیه به دردت می خوره!
موفق باشید

mmha_85
شنبه 10 بهمن 1388, 22:49 عصر
سلام
من اگه بخوام موقع خارج شدن از برنامه از یک فایل دیگه بک آپ بگیرم چطوری می تونم؟ میشه بهم بگین کدوم قسمت برنامه تغییر می کنه؟ و چه تغییری؟
می خوام آدرس اون یکی فایلم رو بدم که بک آپ بگیره.
ممنون

mohammad kafiyan
جمعه 20 اردیبهشت 1392, 11:54 صبح
اگه بخوام موقع خارج شدن از برنامه از یک فایل دیگه بک آپ بگیرم چطوری می تونم؟ میشه بهم بگین کدوم قسمت برنامه تغییر می کنه؟ و چه تغییری؟
بیشتر توضیح بده

m2326499
جمعه 20 اردیبهشت 1392, 16:05 عصر
سلام به دوست عزیز و استاد گرامی : alirezabahrami

همین فایل پشتیبان گیری شما خوبه فقط لطفا کاری کنید که موقع خروج از برنامه ، پشتبان این برنامه بصورت خودکار در درایو و ادرسی که از قبل بهش داده شده ، ذخیره بشه
مثلا C:\Backup

Nazir Ahmad
چهارشنبه 10 مهر 1392, 07:20 صبح
سلام به دوست عزیز و استاد گرامی : alirezabahrami

همین فایل پشتیبان گیری شما خوبه فقط لطفا کاری کنید که موقع خروج از برنامه ، پشتبان این برنامه بصورت خودکار در درایو و ادرسی که از قبل بهش داده شده ، ذخیره بشه
مثلا C:\Backup

سلام دوست عزیز
آیا راهی برای انجام اینکار پیدا کردی یا نه؟
اگر پیدا کردی لطفاً یه نمونه بذار تا ما هم استفاده کنیم. چون من هرچی میگردم تو سایت چیزی پیدا نمیکنم.

یا حق

com12151337
چهارشنبه 10 مهر 1392, 09:24 صبح
جناب بهرامی عزیز سلام
برنامه بکاپ درآفیس ۲۰۱۰ هم کارای دارد یا فقط در ۲۰۰۳
ممنون

emami.sie
چهارشنبه 10 مهر 1392, 10:58 صبح
سلام دوست عزیز
آیا راهی برای انجام اینکار پیدا کردی یا نه؟
اگر پیدا کردی لطفاً یه نمونه بذار تا ما هم استفاده کنیم. چون من هرچی میگردم تو سایت چیزی پیدا نمیکنم.

یا حق

با سلام
نمونه رو ببینید...
کافیه در ماژول Backup فانکشن BrowseForFolder آدرس مدنظر رو تغییر بدید (من آدرس "C:\" رو دادم ولی شما می تونید "C:\Backup" رو بدید)
موفق باشید
یا علی

com12151337
چهارشنبه 10 مهر 1392, 11:03 صبح
سلام جناب امامی
متاسفانه برنامه جناب بهرامی باز نیست که ماژول آن را ببینم

emami.sie
چهارشنبه 10 مهر 1392, 12:20 عصر
سلام جناب امامی
متاسفانه برنامه جناب بهرامی باز نیست که ماژول آن را ببینم

با سلام
دکمه Shift رو هنگام باز کردن فایل نگه دارید (جزییات رو می تونید با جستجو پیدا کنید)
موفق باشید
یا علی

aimaz23
چهارشنبه 10 مهر 1392, 12:30 عصر
سلام
میشه اگی راهی هست بدون ایجاد کردن دکمه خاصی این ماژول رو ضرب در(close) دیتا بیس اکسس استفاده کرد که هر وقت ضرب در ضد این اتفاق و مراحل بکاپ گیری انجام بشه یا سوال نکنه خودش اتومات بک اپ بگیره

Nazir Ahmad
پنج شنبه 11 مهر 1392, 09:29 صبح
با سلام
نمونه رو ببینید...
کافیه در ماژول Backup فانکشن BrowseForFolder آدرس مدنظر رو تغییر بدید (من آدرس "C:\" رو دادم ولی شما می تونید "C:\Backup" رو بدید)
موفق باشید
یا علی
ممنون از نمونه ای که گذاشتید
میخواستم بدونم آیا راهی هست که به جای آدرس یک درایو بشه فایل رو به یک ایمیل که از قبل تعیین میشه فرستاد. البته به شرطی که دیگه ایمیل و چیزای دیگه ای پرسش نشه و مستقیم به یک ایمیل فرستاده بشه؟
ممنون

یا حق

aimaz23
دوشنبه 15 مهر 1392, 08:37 صبح
با سلام
نمونه رو ببینید...
موفق باشید
یا علی

با تشکر از شما
سلام
میشه اگی راهی هست بدون ایجاد کردن دکمه خاصی این ماژول رو ضرب در(close) دیتا بیس اکسس استفاده کرد که هر وقت ضربدر بزنیم مراحل بکاپ گیری انجام بشه
ممنون اگه راهنمایی کنید

com12151337
دوشنبه 15 مهر 1392, 10:50 صبح
سلام بر همگی
در برنامه فوق هر بار که از برنامه خارج میشویم یک بکاپ میگیره و جایگزین بکاپ قبلی نمیشه .

emami.sie
دوشنبه 15 مهر 1392, 11:10 صبح
با تشکر از شما
سلام
میشه اگی راهی هست بدون ایجاد کردن دکمه خاصی این ماژول رو ضرب در(close) دیتا بیس اکسس استفاده کرد که هر وقت ضربدر بزنیم مراحل بکاپ گیری انجام بشه
ممنون اگه راهنمایی کنید

با سلام
نمونه رو ببینید...
دقت کنید، هنگام خروج باید form1 باز باشد (به رویداد unload فرم توجه کنید)... (مثلا فرم 1 می تواند بعنوان فرم اصلی برنامه، بک گراند برنامه و ... در نظر گرفته شود)
موفق باشید
یا علی

emami.sie
دوشنبه 15 مهر 1392, 12:00 عصر
سلام بر همگی
در برنامه فوق هر بار که از برنامه خارج میشویم یک بکاپ میگیره و جایگزین بکاپ قبلی نمیشه .

با سلام
از نمونه ذیل که نمونه بهتری هم هست استفاده کنید (در این نمونه تنها از جداول بک آپ تهیه می شود و هم مشکل عنوان شده (یک بکاپ میگیره و جایگزین بکاپ قبلی نمیشه) مرتفع می شود)
موفق باشید
یا علی

com12151337
سه شنبه 16 مهر 1392, 05:43 صبح
سلام جناب امامی عزیز
بنده از آفیس 2013 استفاده میکنم از دستورات برنامه سپاسگذارم یک خطا میگره 3001:invalid argumeut بنده در قسمت آدرس بکاپ mdb را تبدیل به accdb کردم
ممنون

emami.sie
سه شنبه 16 مهر 1392, 09:03 صبح
سلام جناب امامی عزیز
بنده از آفیس 2013 استفاده میکنم از دستورات برنامه سپاسگذارم یک خطا میگره 3001:invalid argumeut بنده در قسمت آدرس بکاپ mdb را تبدیل به accdb کردم
ممنون

با سلام
ابتدا برنامه را save as کنید به فرمت accdb و سپس:
خط کد مشابه در رویداد کلیک را پیدا و به مقدار Set dbsNew = wrkDefault.CreateDatabase(backpath, dbLangGeneral) تغییر دهید...
در صورتی که میخواهید فرمت بک آپ accdb باشد، در قسمت آدرس بکاپ mdb را به accdb تغییر دهید.
موفق باشید
یا علی

com12151337
سه شنبه 16 مهر 1392, 19:02 عصر
جناب امامی عزیز سلام
تشکر از زحمتی که کشیدید اعلام اینکه بکاپ گرفته شد را می دهد اما در محلی که باید بکاپ گرفته شود نمیاید
ممنون

emami.sie
چهارشنبه 17 مهر 1392, 06:52 صبح
جناب امامی عزیز سلام
تشکر از زحمتی که کشیدید اعلام اینکه بکاپ گرفته شد را می دهد اما در محلی که باید بکاپ گرفته شود نمیاید
ممنون

با سلام
نمونه رو ببینید، البته من با 2007 تست کردم جواب داد، قاعدتا نباید مشکلی باشه...
موفق باشید
یا علی

com12151337
چهارشنبه 17 مهر 1392, 19:03 عصر
سلام جناب امامی
روی این دستور Set dbsNew = wrkDefault.CreateDatabase(backpath, dbLangGeneral) خطای error 3051 میده
ممنون

emami.sie
پنج شنبه 18 مهر 1392, 06:36 صبح
سلام جناب امامی
روی این دستور Set dbsNew = wrkDefault.CreateDatabase(backpath, dbLangGeneral) خطای error 3051 میده
ممنون

با سلام
راستش نمی دونم و چون این نسخه رو هم ندارم نمی تونم تستش کنم!
امیدوارم اساتید لطف کنن و مشکلتون رو برطرف کنن...
موفق باشد
یا علی

com12151337
پنج شنبه 18 مهر 1392, 16:38 عصر
سلام تشکر میکنم از لطف و محبت جنابعالی