ورود

View Full Version : سوال: سوالاتي راجع به ثبت دامين

Programmer 1
پنج شنبه 08 بهمن 1388, 07:02 صبح
سلام ،

1- براي ثبت دامين آيا ميتوانيم خودمان اقدام كنيم چگونه ؟

2- شركت هايي كه ثبت دامين انجام مي دهند گاهي اوقات قيمتهايشان متفاوت است دليل چيست ؟

3- فرض كنيد كه من به يك شركت ثبت دامين مراجعه كردم و داميني را ثبت كردم ، آيا امكان اين هست كه آنها با داشتن پسورد ثبت داميني كه در اختيارشان است ( و البته در اختيار من هم قرار مي دهند ) دامنه را از حالت ثبت خارج كنند؟ و اگر من رمز عبور را هم تغيير دهم براي شارژ ساليانه بايد دوباره با همين پسورد به آنها مراجعه كنم پس راه حل چيست؟ آيا خودم مي توانم شارژ ساليانه را انجام دهم ؟ چگونه؟پيشنهاد خود شما چيه ؟

با تشكر /.

Programmer 1
چهارشنبه 14 بهمن 1388, 06:47 صبح
لطفا جواب بديد! منتتظرم .

با تشكر/.

afshin9032
پنج شنبه 15 بهمن 1388, 22:21 عصر
خود فرد مي تواند شخصا براي ثبت دامين اقدام كند
تفاوت قيمتها يراي جذب مشتري است كه مثلا همراه دامين ، هاست هم خريداري كنند و يا .............
طبق قوانين ثبت دامنه در صورتي كه شما مقررات استفاده از دامين را رعايت نكنيد شركت ثبت كننده مي تواند دامنه را قفل كند در غير اين صورت امكان قفل دامنه بدون هيچ دليلي امكانپذير نيست و در صورت وقوع مي توانيد شكايت كنيد
تمديد دامنه را مي توانيد از طريق همان شركتي كه ثبت كرديد انجام دهيد

elecfa
یک شنبه 18 بهمن 1388, 13:50 عصر
بله ، دامنه خود را می توانید از سایت هایی مثل directi یا name.com خریداری کنید .
در صورت خرید دامنه از شرکت های واسطه ایرانی ، آنها توانایی ورود به کنترل پنل دامین شما و هر کاری را دارند .
در کل اگر میخواهید به غیر از خودتان هیچکس به دامین شما دسترسی نداشته باشد ، باید از شرکت های خارجی ثبت کننده دامین که دامین تکی هم میفروشند ( مثلا name.com ) خریداری نمایید و برای این کار یا باید خودتان کارت اعتباری داشته باشید و یا از کسی بخواهید که برای شما خریداری کند .
موفق باشید .