View Full Version : این خطا ها واسه چیه؟
Armin060
پنج شنبه 08 بهمن 1388, 13:55 عصر
سلام.
من وقتی کد رو کامپایل می کنم همیشه خطا های زیر رو میده، کلی روش کار کردم اخرش هم نفهمیدم موضوع چیه.
pswin.pooya
پنج شنبه 08 بهمن 1388, 14:32 عصر
خطای لینکر هستش.
باید فایلهای .lib رو به تنظیمات لینکر اضافه کنی. ماسفانه من ب دایرکت ایکس کار نکردم وگرنه دقیقا اسم فایلها رو می گفتم. اما میتونی بری پوشه ای که sdk نصب هستش و دنبال فایلهایی بگردی که پسوند .lib دارن.
احتمال داره با اضافه کردن خط زیر به کدت مشکل حل بشه:
#pragma comment(lib, "d3d9.lib")
Armin060
پنج شنبه 08 بهمن 1388, 14:45 عصر
من این کار رو کردم. فایل های d3d9.lib و d3dx9.lib رو اضافه کردم. ولی .... نمی دونم چرا اینطوری میشه.
amsjavan
پنج شنبه 08 بهمن 1388, 16:39 عصر
من این کار رو کردم. فایل های d3d9.lib و d3dx9.lib رو اضافه کردم. ولی .... نمی دونم چرا اینطوری میشه.
خوب اول بگو که DirectX SDK رو کامل نصب کردی یا نه؟ اگه نصب کردی علاوه بر اضافه کردن کتابخانه ها باید مسیر جایی که SDK رو نصب کردی به Visual Studio بدی.
به مسیر زیر برو:
Tools>Option>Project and Solutions> VC++ Directories
در لیست باکس Show Directories for گزینه Include Files رو انتخاب کن و در این قسمت یک New Line جدید درست کن و مسیر Include File های SDK که نصب کردی رو در آن وارد کن. برای مثال اگر SDK رو در C نصب کردی در New Line باید بنویسی:
C:\Program Files\Microsoft DirectX SDK (August 2009)\Include
دقیقا همین کار رو برای گزینه Library Files در لیست باکس Show Directories for انجام بده.
Armin060
پنج شنبه 08 بهمن 1388, 17:51 عصر
این کار ها رو هم انجام دادم. DirectX SDK رو از خود سایت Microsoft دانلود کردم و DX11 SDK هست.
amsjavan
پنج شنبه 08 بهمن 1388, 19:24 عصر
کتابخانه dxerr هم اضافه کردی؟ احتمالا مشکلت اینه که Library ها رو در جای درستی اضافه نمی کنی. library ها باید در مسیر زیر نوشته شوند:
Project> Properties> Configuration Properties> Linker> Input
حالا در قسمت Additional Dependencies کتابخانه ها رو با یک space اضافه کن یعنی به این صورت:
d3d9.lib dxerr.lib d3dx9.lib
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.