ورود

View Full Version : مشكل در اتصال به سرور

behroz1387
پنج شنبه 08 بهمن 1388, 20:27 عصر
دوستان عزيز با سلام
من sql server2005 را روي لپ تاپ با ويندوز ويستا نصب كردم كامل نصب شد اما در موقع اتصال به سرور در قسمت database engine و نام سرور نام سرور را نمي شناسد خيلي تلاش كردم اما بي نتيجه بود
واقعا گيرم ممنون مي شم اگه كسي كمك كنه
با تشكر

علیرضا حسن زاده
جمعه 09 بهمن 1388, 17:41 عصر
احتمالا مشکل از اینه که SqlServer رو نصب نکردی فقط SqlServer Studio رو نصب کردین برای استفاده از دیتا بیس SQL رو ویستا می تونین از SqlExpress استفاده کنید که هم تو XP هم Vista نصب میشه البته اگه ویژوال استدیو 2008 رو هم نصب کنی همراه اون نصب میشه.:لبخندساده:
بطور خلاصه: از نصب بودن SqlServer رو سیستم اطمینان حاصل کن بازم تاکید می کنم SqlServer نه sql منجمنت استدیو

علیرضا حسن زاده
شنبه 10 بهمن 1388, 01:23 صبح
1-می تونی بری تو Add/remove و ببینی که چی نصب شده و SQL 2005 نصب شده یا نه
2- معمولا اگه نصب شده باشه تو منوی استارت/All programs یه پوشه دست میشه به نام Microsoft Sql Server 2005 تو قسمت Configuration Tools ببین SQL Server Configuration Manager هست اگه باشه اجرا کن و تو قسمت Sql Server Services برو ببین Sql Server در حالت Running قرار داره یانه البته اگه وجو داشته باشه(چون فکر نمی کنم که تو سیستم شما نصب شده باشه)
تو اون قسمت سرویس های دیگه هم که واسه Sql Server رو سیستم نصب شده نمایش داده میشه و هم وضعیت اجراشون
بازم سوالی بود در خدمتم:لبخندساده:

حسین شهریاری
شنبه 10 بهمن 1388, 10:38 صبح
سلام

این یکی از عمومی ترین ایراداتی هستش که اکثر دوستان با SQL2000 به بالا دارن.و دلیلش هم تنضیماتی هست که موقع نصب از شما سوال میشه و اگه هر کدوم از اونا را بدون دقت اعمال کنید همون ایرادات بالا بوجود میاد.و اما یه راه حل ساده که خودم انجام دادم(در محیط ویستا)این بود که ابتدا SQL2000 را نصب کردم بعد که از نصب کامل مطمئن شدم پشت سرش 2005 را نصب کردم اینطوری به بهانه UPGRADE شدن تنظیمات به طور خودکار انجام میشه و اتصال به سرور که بزرگترین مشکل اکثر دوستان هست هم برطرف میشه.

موفق باشید