View Full Version : تنظیمات Regional and language option
ali190
جمعه 09 بهمن 1388, 10:44 صبح
با سلام خدمت اساتید گرامی
من وقتی در برنامه ام داده ها را با زبان فارسی وارد میکنم وقتی که کاربر از تنظیمات:
Regional and language option>coustomize>digit substituotion را از national به contex تغییر میدهد تمام اطلاعاتی که به صورت انگلیسی وارد شده اند را به صورت
□□□□□□□□□ نمایش میدهد که باید دوباره مسیر تنظیمات بالا برویم و گزینه ها را رو national بگذاریم.
حالا سئوال من اینجاست در زمانی طراحی فرم آیا راهی وجود دارد که از این مشکل جلوگیری شود یعنی نوشته های فارسی بصورت فارسی و نوشته های انگلیسی هم بصورت انگلیسی نمایش داده شوند و context و national در نمایش آنها تاثیری نداشته باشد.
یا نه و پا را فراتر بگذاریم و از توابع api کمک بگیریم.
آیا تابع api ای وجود دارد که بین حال contex و national سوئیچ کند؟
M.T.P
جمعه 09 بهمن 1388, 12:44 عصر
این موضوع بخاطر اینه که فونت استفاده شده واسه برنامتون فقط عددها و کاراکترهای فارسی توش هست و عددها و کاراکترهای لاتین توش وجود نداره و وقتی شما گزینه contex رو انتخاب میکنی ویندوز برنامه شما رو مجبور به استفاده از اعداد لاتین موجود در فونتتون میکنه و از جایی که اعداد لاتین رو تو فونت تون ندارید بصورت مربع و نامفهوم درمیاد ، مثل فونت های فارسی موجود که اولشون با B شروع میشه مثل B Mitra.ttf
اگه مایلید همچنان از فونت مورد استفاده تو برنامتون استفاده کنید باید با برنامه Font Creator اعداد و کاراکترهای لاتین رو به فونتتون اضافه کنید. برنامه Font Creator رو نصب کنید و اون فونت فارسیتون رو بندازید توش تا همه چیز واستون روشن شه.
ali190
جمعه 09 بهمن 1388, 13:32 عصر
جناب Persianlord
در واقع منظور کلی شما این بود:
1-در فیلدهای فقط با نوشته های فارسی میتوان از فونت فارسی استفاده نمود
2- در فیلدهای فقط با نوشته های انگلیسی باید از فونت انگلیسی استفاده نمود
3- در فیلدهای فقط با نوشته و اعداد میتوان از فونت فارسی اصلاح شده استفاده نمود
جناب Persianlord چون من به شدت ذیغ وقت دارم و نرم افزار font creator رو هم ندارم و در واقع ساینترنت dial up هم دارم و نمیتونم dl کنم و هزارو یک مشکل دیگه و سرچ من هم ضعیفه
میشه ازتون یه خواهش کنم:
میشه واسم تو اینترنت یه سرچ بزنید و فونتهای(سری فونت هایی که با b شروع میشوند) که در واقع اصلاح شده اند و این مشکل رو ندارند رو برام سرچ کنید
یا کار با نرم افزار font creator رو برام توضیح بدید که دقیقاً باید چیکار کنم؟
آیا با این نرم افزار میشه نام واقیعی فونت رو هم تغییر داد.آخه من زمانی که نام فونت رو rename میکنم (میخوام سر سیستم رو شیره بمالم) کامپیوتر بمن میگه که این فونت در حال حاضر موجوده.میشه با ایمن برنامه نام واقعی فونت رو تغییر داد؟
ممنونم
M.T.P
جمعه 09 بهمن 1388, 15:02 عصر
عکس فونت شما مثل عکسیه که گذاشتم یعنی خبری از کارکترهای لاتین توش نیست
ببنید یه فونت فارسی خوب علاوه بر داشتن کاراکترهای کامل فارسی و همچنین اعداد فارسی باید شامل تمامی کارکترهای لاتین و اعدادش نیز باشد مثل فونت Tahoma , Arial که این فونت ها علاوه بر فارسی و انگلیسی کارکترهای واسه چند زبان دیگه هم توش هست.
اگه امروز وقت کردم تو همین تاپیک واست میزارم تا دانلود کنی.
و اما تغییر نام فونت به دو صورت هست یکی خود فایل فونت و دیگه اسم فونت که تو خود فونت ذخیره میشه و با استفاده از Autonaming در نرمافزار font creator میتونید اسم فونت رو و یا تاریخ ساخت و نام سازنده ، تغییر بدید.
ali190
جمعه 09 بهمن 1388, 15:36 عصر
جناب Persianlord (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=132020)
باور کنید که کارم خیلی گیره
من یک پروژه رو برای یک شرکت نوشتم و تمام کارم تموم شده
منتها چون دریافت پولم اجرای برنامه بر روی سیستم شرکت باید بدون عیب و نقص باشه واسم مشکل بوجود آومده
اصلاً فکرش رو هم نمیکردم اون پروژه رو با اون همه دنگ و فنگش بنوسیم بعد سر فونتش بمونم:قهقهه:
من میخوام سر آخر برنامه ام رو با Smart Install Maker پکیج کنم و میخوام فونتهایی که در برنامه ام اضافه کردم رو از طریق این نرم افزار در سیستم یوزر خودم رجیستر کنم.
حالا سئوال اینجاست که وقتی من میخوام این فونتها رو بر فرض با همون نام در سیستم یوزر اینستال کنم آیا این فونتهای جدید خاصیت فونتهای قبل از اصلاح رو هم در خودشون دارند؟
اگر میشه به من این نکته هم رو بگید که چطور باید با ایمن نرم افزار این خاصیت رو به فونتهام اضافه کنم و چطور تغییر نامش بدم.
اگر من این کار رو کردم بعد اگر تنظیمات زبانم اگر روی contex و یا national بود فونتها دیگه بهم نمیخوره؟ و در واقع با هر وضعیتی سازگار میشه؟
آیا بعد این فونتها (بعد از اصلاح) میشه در مورد نوشته های انگلیسی+فارسی+عدد هم استفاده کرد (منظور نوشته های ترکیبی هم انگلیسی هم فارسی و هم عدد)
یا نه برای انگلیسی با ید یک فونت برای فارسی یک فونت و عدد هم یک فونت
در واقع من میخوام برنامه ام رو جوری ست کنم که با تغییرات reginal & language به contex و یا national نوشته هام که بعضاً بنا به ماهیت برنامه ام ترکیبی هستن بهم نخوره.آحه اونایی که میخوام این برنامه رو بهشون تحویل بدن خیلی خیلی گاگوان.
میترسم فکر کنم این برنامه ویروسی بعد هم .....
ممنونم جناب Persianlord
خدا خیرتون بده که میخواید به من کمک کنید
البته تا اینجا هم کار بزرگی برام انجام دادید
حداقل فهمیدم مشکلم کجاست
راستی این مشکل از با توابع api حل نمیششه
یعنی تابعی که بت.ونه بین contetx و national سوئیچ کنه
البته من بیشتر میخوام از روش اول که اصولیتره استفادخه کنم ، ولی این رو هم میخوام بدونم.آیا توابع api همچین قدرتی رو دارن؟
ممنونم:قلب:
ali190
جمعه 09 بهمن 1388, 17:05 عصر
یا میشود از نرم افزار fontlab نیز استفاده کرد؟
M.T.P
جمعه 09 بهمن 1388, 18:38 عصر
سلام شرمنده وقت ندارم اونا رو اصلاح کنم اما به لینک زیر برو و ازونجا دانلود کن
فونتاش استاندارد هست یعنی در دو حالت فارسی و لاتین مشکل نداره
ضمنا دیگه اصلا کاری با contex و ... نداشته باش
http://www.softgozar.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=198&Title=%D9%85%D8%AC%D9%85%D9%88%D8%B9%D9%87%2054%20 %D9%81%D9%88%D9%86%D8%AA%20%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B 3%DB%8C%20%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%AC%20%D9%88%DB%8C% D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2
ali190
جمعه 09 بهمن 1388, 21:31 عصر
دوست عزیز
فونتهارو دانلود کردم ولی مشکلم حل نشد
بازهم نوشته هام مربع مربع نمایش داده میشه
فکر میکنم باید قید پروژه رو بزنم
بخاطر همه چیز ممنونم
M.T.P
شنبه 10 بهمن 1388, 10:13 صبح
علی آقا میخوام بدونم شما با فونت Tahoma هم این مشکل رو دارین یا نه؟
ali190
شنبه 10 بهمن 1388, 16:23 عصر
جناب Persianlord
لطفاً بمن بگید که چطور میتونم با استفاده از توابع api بین حالت cnotext و national در قسمت regional and seting کنترل پنل سوئیچ کنم.
یعنی اصلاً فرض کنید من دو دکمه در فرمم میذارم
رو یکی حالت national ست شود و دیگر حات contetext رو ست کند.
ممنونم
M.T.P
شنبه 10 بهمن 1388, 18:36 عصر
جناب Persianlord
لطفاً بمن بگید که چطور میتونم با استفاده از توابع api بین حالت cnotext و national در قسمت regional and seting کنترل پنل سوئیچ کنم.
یعنی اصلاً فرض کنید من دو دکمه در فرمم میذارم
رو یکی حالت national ست شود و دیگر حات contetext رو ست کند.
ممنونم
ببین علی جان این مطلب که شما مطرح کردید یعنی National کارش اینه که تمام برنامه ها و خود ویندوز رو مجبور به استفاده از از اعداد عربی میکنه و غیر از این هم با هیچ چیز دیگه کاری نداره
الان این عکس ها با فونت Homa که آپلود کردم در دو حالت Context و National گرفته شده و
هیچ مشکلی وجود نداره
اصلا دلیلی نداره برنامه نویس بره سراغ National
ali190
شنبه 10 بهمن 1388, 18:44 عصر
دوست عزیز
این فونت رو هم تست کردم
نشد
باز هم مربع مربع میشه
آیا میشه با api بین national context سوئیچ کرد؟
میشه یا نمیشه؟
ali190
شنبه 10 بهمن 1388, 18:47 عصر
یکی از بچه ها کد رو گفته
فقط نمیتونم ازش استفاده کنم
http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=899233&postcount=10
اگر اینه نحوه استفاده اون رو بمن بگید
M.T.P
شنبه 10 بهمن 1388, 18:50 عصر
اصلا به هیچ وجه دنبال تابعی واسه تغییر و سوییچ context و .. نگرد که نیست و گیرت نمیاد.
اگه با فونت بالا نشد و فونت استاندارد ویندوز Tahoma هم نشد پس ایراد از یه جای ویندوزه بگرد پیداش کن و اگه پیدا نکردی ویندوزت رو دوباره نصب کن همین:چشمک:
ali190
شنبه 10 بهمن 1388, 18:57 عصر
من ویندوزم رو دیشب عوض کردم
وقتی که رو national چیز خوبه ولی وقتنی context میشه همه چیز مربعی میشه
من دیگه مغزم کار نمیکنه
فونتهای دیشبی رو هم dl و نصب کردم نشد
یعنی واقعاً نمیشه با api این کارو کرد؟
M.T.P
شنبه 10 بهمن 1388, 19:04 عصر
یه کار کن ، یه پروژه جدید باز کن یه commandbutton بزار رو فرمت و فونتش رو همین هما که گذاشتم بزار و Caption اون رو داخلش یه متنی که هم توش فارسی باشه هم لاتین هم عدد بنویس و بعد پروژه رو save کن بده من ببینم
ali190
شنبه 10 بهمن 1388, 19:08 عصر
در حالت context برنامه رو اجرا کنید
M.T.P
شنبه 10 بهمن 1388, 19:15 عصر
در حالت context برنامه رو اجرا کنید
این که فایل دیتابیستون هست ، عرض کردم یه پروژه جدید بدون دیتابیس با یه Command
منو به این فکر انداختید که دیتابیستون توش کارکترهای نامفهوم مربع ذخیره شده:متفکر:
دیتابیس رو Clear کن از اول بهش دیتا بده
M.T.P
یک شنبه 11 بهمن 1388, 18:06 عصر
بالاخره جناب ali190 نگفتید با فونت Tahoma هم این مشکل رو دارید یا نه؟
ali190
یک شنبه 11 بهمن 1388, 18:39 عصر
سلام
نه با tahoma مشکلی ندارم
ولی با بقیه چرا
alirezabahrami
سه شنبه 13 بهمن 1388, 13:50 عصر
با سلام خدمت اساتید گرامی
من وقتی در برنامه ام داده ها را با زبان فارسی وارد میکنم وقتی که کاربر از تنظیمات:
Regional and language option>coustomize>digit substituotion را از national به contex تغییر میدهد تمام اطلاعاتی که به صورت انگلیسی وارد شده اند را به صورت
□□□□□□□□□ نمایش میدهد که باید دوباره مسیر تنظیمات بالا برویم و گزینه ها را رو national بگذاریم.
حالا سئوال من اینجاست در زمانی طراحی فرم آیا راهی وجود دارد که از این مشکل جلوگیری شود یعنی نوشته های فارسی بصورت فارسی و نوشته های انگلیسی هم بصورت انگلیسی نمایش داده شوند و context و national در نمایش آنها تاثیری نداشته باشد.
یا نه و پا را فراتر بگذاریم و از توابع api کمک بگیریم.
آیا تابع api ای وجود دارد که بین حال contex و national سوئیچ کند؟
سلام
فقط کافیست خصوصیت Keyboard Langage تکست باکس هایت را مساوی فارسی قرار بدهید . در این حالت در هنگام تایپ کردن بدون پائین نگه داشتن کلید های ترکیبی ALT-SHIFT فارسی تایپ میشود ؛و در صورت نیاز به تایپ لاتین کلید های فوق را پائین نگه دار.
برای راست به چپ نوشتن نوشته ات نیز گزینه Reading Order را مساوی Right ToLeft قرار بده .
نیازی هم به عوض کردن گزینه های Regional and languageدر کنترل پنل نمی باشد.
موفق باشید
ali190
سه شنبه 13 بهمن 1388, 16:22 عصر
باسلام
نه مشکل من اینه که در حالت contetx محتویات جداول مربع مربع (کازاکتر نامفهوم)نمایش داده میشه ولی در حالت national اینطور نیست.
romina2006
چهارشنبه 14 بهمن 1388, 12:19 عصر
ببين به دردت ميخوره :
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=62371
ali190
چهارشنبه 14 بهمن 1388, 16:01 عصر
با سلام
من متوجه نشدم که کار دقیق این کد چیه؟
من میخوام بین دو حالت national و context سوئیچ بکنه
این کد به دردم نخورد
ممنون از لطف شما
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.