PDA

View Full Version : فایلهای DLL واسه OPENGL

alireza6666
جمعه 09 بهمن 1388, 12:30 عصر
سلام
کسی کیتونه فایلهای DLL برنامه OPENGL رو فوری بهم برسونه
کار واجب دارم
هر کی سریعتر برسونه یه دنیا ازش ممنون میشم

این فایلها رو باید تو پوشه system32 کپی کرد دیگه؟

pswin.pooya
جمعه 09 بهمن 1388, 18:48 عصر
سلام
توی ویژوال استادیو نیازی به فایل نیستش. تنها کافیه که هدر رو include کنین. در صورتی که بخواین از glew و یا glut استفاده بکنین میتونین اونها رو هم از وب سایت opengl.org دیافت کنید (قسمت opengl sdk).

amin1softco
شنبه 10 بهمن 1388, 15:37 عصر
آقا منم این مشکل شما رو دارم من راستش از ویندوزه سون استفاده می کنم نسخه 64 بیتی و ویژوال سی پلاس پلاس را نصب کردم ورژن 6 درسته یکم قدیمی هست ولی بهتر کار آدم را راه می اندازه خواستم که پروژه رو کامپایل کنم که خطا داد که این سر فایل با فایل ها dll نمی خونه منم با هزار زحمت کلی ترفند تو ویندوز سون اونها رو پاک کردم و تا خواستم که ریجیسترشون کنم فایل های خودمو گفت نسخه 64بیتی لازمه خلاصه هر کس این نسخه رو دارد خواهشا برام ضمیمه کنه برای شما هم دوست عزیز فایل ها را از لینک زیر دریافت کن برای ویندوز اکس پی 32 بیتی:
http://www.swiftless.com/tutorials/opengl/needed.zip

Nima_NF
شنبه 10 بهمن 1388, 15:47 عصر
سلام
کسی کیتونه فایلهای DLL برنامه OPENGL رو فوری بهم برسونه
کار واجب دارم
هر کی سریعتر برسونه یه دنیا ازش ممنون میشم

این فایلها رو باید تو پوشه system32 کپی کرد دیگه؟

اگر هدف فقط اجرا هست و به کتابخانه های lib و کلا SDK برای برنامه نویسی نیاز ندارید، نسخه های اولیه در خود ویندوز هستند.
Dll های نسخه های جدید نیز هنگام نصب درایور کارت گرافیک در ویندوز کپی می شوند.

amin1softco
شنبه 10 بهمن 1388, 17:16 عصر
جلل خالق من همین الان اومدم همینو بگم که نیما جون گفت یک سرچ زدم تو سایت انویدیا دیدم تا درایور کارت گرافیک رو نصب کنی همه فایل های dll مربوط به کارت گرافیک شما و متناسب با نسخه ویندوز نصب میشه در ضمن اون اشکال رو هم که می گفتم اگر تو پوشه دباگ اون dll های فایل ضمیمه رو بریزیم دیگه اخطار نمیده البته برای ویزوال سی پلاس پلاس 6