View Full Version : مشکل با SQL تحت شبکه
mina.net
جمعه 09 بهمن 1388, 16:30 عصر
سلام دوستان
من روی سیستم شماره یک به صورت sql server athunticon لاگین می کنم و هیچ مشکلی نیست. ولی وقتی می خوام از یک سیستم دیگه با سیستم شماره یک لاگین کنم نمی شه. ورژن هر دو SQL هم یکی هست. Standard 2005.
البته نام سرور رو تو لیست می آره. آما لاگین نمی کنه.
شاید شبکه من ایراد داره . تو کامند پرومپت به این شکل گزارش می ده ، اگه ایرادی داره بگید.
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=43316&stc=1&d=1264771728
به نظر شما مشکل از کجاست؟
علیرضا حسن زاده
جمعه 09 بهمن 1388, 17:35 عصر
پیام خطا چی میده؟
این جوری که نمیشه فهمید چی به چیه؟
پیام خظایی رو که میده بگی مشه بیشتر کمک کرد:لبخندساده:
mina.net
جمعه 09 بهمن 1388, 20:25 عصر
سلام دوست عزیز
در یکی از سیستم ها این خطا صادر می شه.
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=43324&stc=1&d=1264785844
و در دیگری خطای زیر
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=43325&stc=1&d=1264785844
علیرضا حسن زاده
شنبه 10 بهمن 1388, 01:35 صبح
بهتره نام نومنه SQL که رو سیستم دوم نصبه رو هم بنویسین
موارد زیر رو هم چک کنین:
1- فایروال رو خاموش کیند اگه مشکلتون حل شد می تونین Sql رو به فایروال اضافه کنید
2-دسترسی remote رو واسه Sql فعال کنید(این مهمه اگه فعال نباشه اصلا وصل نمیشه)
تو قسمت SQL Server Configuration Manager هم دسترسی با IPو Named Pipe رو فعال کنید در ضمن پورت پیش فرض 1433 هست که می تونین عوض کنید(برای فعال سازی این قسمت و دسترسی Remote تو سایت بگردین آموزش زیاده)
3-با Ip/port هم امتحان کنید
اون جوری که از شکل مشخصه SQL رو کامل نصب کردین ولی اگه من اشتباه می کنم ونسخه Express باشه اتصال یه کم سخت میشه و معمولا وصل نمیشه
بازم اگه سوالی بود هستم
mina.net
شنبه 10 بهمن 1388, 20:37 عصر
سلام دوست عزیز
حل شد. مشکل فایروال بود. حالا چه برنامه های رو باید تو فایروال استسناء قرار بدم.
بازم ممنون از کمکی که کردید.
mina.net
سه شنبه 13 بهمن 1388, 11:50 صبح
دوستان سلام
لطفا راهنمایی کنید.
علیرضا حسن زاده
سه شنبه 13 بهمن 1388, 23:46 عصر
دوستان سلام
لطفا راهنمایی کنید.
می تونید برنامه پورت 1433 و برای فایروال فعال کنید البته این پورت پیش فرض هست و اگه تغییداده باشین باید همون پورت خودتون رو فعال کنید اگه جواب نداد همراه با پورت فایل اجرایی Sql رو هم تو لیت فایروال اضافه کنید
:قلب:
علیرضا حسن زاده
سه شنبه 13 بهمن 1388, 23:47 عصر
دوستان سلام
لطفا راهنمایی کنید.
می تونید برنامه پورت 1433 و برای فایروال فعال کنید البته این پورت پیش فرض هست و اگه تغییداده باشین باید همون پورت خودتون رو فعال کنید اگه جواب نداد همراه با پورت فایل اجرایی Sql رو هم تو لیست فایروال اضافه کنید
:قلب:
mina.net
چهارشنبه 14 بهمن 1388, 08:21 صبح
سلام دوست عزیز
ممنون که وقت می زارید .
منظورت تون از پورت 1433 چی هست؟ برنامه های زیادی همراه SQL نصب می شن. کدوم رو باید به فایروال اضافه کرد.
علیرضا حسن زاده
چهارشنبه 14 بهمن 1388, 08:52 صبح
سلام دوست عزیز
ممنون که وقت می زارید .
منظورت تون از پورت 1433 چی هست؟ برنامه های زیادی همراه SQL نصب می شن. کدوم رو باید به فایروال اضافه کرد.
پورت 1433 پورتی هست که SQL با اون از طریق شبکه کار می کنه و به اون پورت گوش میده و بطورکلی اطلاعات رو روی اون پورت دریافت یا انتقال می ده (البته اینم بگم که اگه TCP/IP بلد باشین باید بدونید که این نوع پورت ها نرم افزاری هستن نه سخت افزاری :خجالت: و هر برنامه ای برای این که بتونه تو شبکه کار کنه یک یا چند پورت واسه خودش تعریف میکنه که اطلاعات رو روی اونها دریافت و ارسال میکنه)
شما باید فایل اجرایی خود SQL سرور رو انتخاب کنید :
C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Binn\sqlservr.exe
البته می تونه واسه شما تو یه مسیر دیگه باشه.:لبخندساده:
alex_kh58
شنبه 08 خرداد 1389, 14:14 عصر
پورت 1433 پورتی هست که SQL با اون از طریق شبکه کار می کنه و به اون پورت گوش میده و بطورکلی اطلاعات رو روی اون پورت دریافت یا انتقال می ده (البته اینم بگم که اگه TCP/IP بلد باشین باید بدونید که این نوع پورت ها نرم افزاری هستن نه سخت افزاری :خجالت: و هر برنامه ای برای این که بتونه تو شبکه کار کنه یک یا چند پورت واسه خودش تعریف میکنه که اطلاعات رو روی اونها دریافت و ارسال میکنه)
شما باید فایل اجرایی خود SQL سرور رو انتخاب کنید :
C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Binn\sqlservr.exe
البته می تونه واسه شما تو یه مسیر دیگه باشه.:لبخندساده:
من این کارا رو انجام دادم اما بازم خطا میده!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.