ورود

View Full Version : سوال: برجسته شدن نام کاربران در پست ها ؟

clover
جمعه 09 بهمن 1388, 18:00 عصر
در بعضی از پست ها مشاهده کردم که وقتی نام کابری ذکر شده، به صورت لینک و با رنگ خاصی که نشان دهنده نام کاربران هست نشون داده میشه، آیا این جزو امکانات ویرایشگر هست ؟ اگر جواب مثبته لطفا راهنمایی کنید .
ضمنا جستجو کردم ولی با وقت محدودی که دارم چیزی پیدا نکردم.

Netsky
جمعه 09 بهمن 1388, 19:23 عصر
سلام عرض میکنم خدمت شما دوست عزیز .
نه این قابلیت جزو امکانات ویرایشگر نیست .

xxxxx_xxxxx
جمعه 09 بهمن 1388, 19:39 عصر
خیر،
این اتفاق به این خاطر میافته که وقتی یه نفر میخواد نام یه نفر دیگه رو بیاره از سمت راست صفحه نام کاربر رو کپی میکنه. مثل الان که من نام شما رو کپی و در اینجا paste می کنم: clover (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=106829)

qanewaisi
جمعه 09 بهمن 1388, 20:28 عصر
سلام
به نظر من منظور دوستمون بر می گرده به بحث مدیران سایت!
آخه بعضی از مدیران اسم کاربری شون به نظرم بصورت bold باشه.

clover
جمعه 09 بهمن 1388, 20:31 عصر
خیر،
این اتفاق به این خاطر میافته که وقتی یه نفر میخواد نام یه نفر دیگه رو بیاره از سمت راست صفحه نام کاربر رو کپی میکنه. مثل الان که من نام شما رو کپی و در اینجا paste می کنم: clover
من به چند روش مختلف کپی و پیست کردم ولی این اتفاق نیفتاد. xxxxx_xxxxx

این چیزی که من مشاهده کردم این هست که کاربران و مدیران را با رنگ خاصی که مخصوص دسته های مختلف هست نشون میده، می خوام بدونم آیا این با استفاده از تگ یا روش خاصی هست یا اینکه خودمون باید دستی تنظیمش کنیم (که به نظرم منطقی نمیاد کسی دستی ست کرده باشه، به شکلی که من دیدم حدس زدم باید جزو امکانات فروم باشه)

البته شاید به نظر بازدید کنندگان این تاپیک موضوع مهمی نباشه اما در چند مرتبه ای که از نام کاربران در پست ها استفاده کردم به نظرم جالب نیومد که به صورت یک متن ساده نوشته بشه.

qanewaisi
جمعه 09 بهمن 1388, 20:48 عصر
منم موافقم،این قابلت به احتمال زیاد از امکانات سیستمه،ولی به نظر من میشه اوون رو سفارشی کرد(البته توسط admin ) و برای هر گروه کاربری خاصی یک سری تنظیمات را اعمال نمود.

Netsky
جمعه 09 بهمن 1388, 22:30 عصر
سلام .
طبق تستی که من انجام دادم در مرورگر کروم اگه نام کاربر رو از داخل صفحه کپی و پیست کنید به صورت لینک نوشته نخواهد شد ، ولی در مرورگر فایرفاکس در صورت کپی پیست شدن نام ، به صورت لینک نوشته میشود .
حالا شما مرورگرت چیه ؟؟؟

clover
جمعه 09 بهمن 1388, 23:18 عصر
حالا شما مرورگرت چیه ؟؟؟
Opera !

با وجود صحبت های جناب xxxxx_xxxxx حدس زدم که این (کپی لینک ها با حفظ تگ ها و خصوصیات و نه فقط کپی متن لینک) ممکنه یکی از قابلیت های مرورگر ایشون باشه ولی مطمئن نبودم که IE8 هست یا FireFox .

پس باید به صورت دستی این کار را انجام بدم.

vcldeveloper
شنبه 10 بهمن 1388, 00:05 صبح
توی فایرفاکس میشه راحت نام کاربر را Highlight و Copy\Paste کرد، ولی مثلا توی IE 8 نمیشه به راحتی نام کاربر را Highlight کرد.