ورود

View Full Version : چگونگی ارسال بسته های IP با پروتکل و ساختار خاص

khazaie01
جمعه 09 بهمن 1388, 18:25 عصر
سلام دوستان

میخوام یک بسته آیپی با ساختار و پروتکل خاص ارسال کنم به صورتی که مقدار دهی تمام فیلدهای اون بسته دست خودم باشه مثلا بتونم فیلدهای version,identification,Time To Live protocol و ... اون بسته را مقداردهی کنم . تو دلفی چجوری میشه همچین کاری انجام داد ؟

ممنووووووووووووووون

tdkhakpur
جمعه 09 بهمن 1388, 19:09 عصر
مطمئنا با این تئوری که سوال کردید نوع و شکل ساختار ip را میدانید پس کار شما آسان است.
برای این کار شما میتوانید با توجه به ساختار ip که در بالا هم قسمتی از فیلدهایش را ذکر کردید یک رکورد ایجاد نموده و انرا به پورت مودمتان ارسال کنید و کارتان تمام میشود.

khazaie01
جمعه 09 بهمن 1388, 19:13 عصر
ممنووون دوست عزیز
اطلاعات کامل از رکوردی که باید ساخته بشه دارم (ساختار بسته) ولی نمیدونم چجوری بفرستمش ؟! منظورتون از پورت مودم چیه ؟ میشه بیشتر توضیح بدید ؟

ممنووووووووووون

tdkhakpur
جمعه 09 بهمن 1388, 19:38 عصر
خوب شما از برنامه رابط یا همان درایور اینترنت که کار بسته بندی را برای شما انجام میدهد و و فقط شما پارامترهای بسته را برای این درایور توسط indy می فرستید استفاده نمی کنید لذا باید همه این کار ها را خودتان انجام دهید یعنی یافتن پورت خروجی برای مودمتان که داده ها به این پورت ارسال شده تا روی خط online پیاده شود.
منظور از پورت - پورت سخت افزاری هست که با مودم در ارتباط می باشد.
نمیدانم برای چی این کار رو انجام میدی ولی واقعا سخته که این عمل را انجام بدید چون همین حالا که از کاتالوگ یا کتاب برای راهنمایی پروتکل استفاده می کنید ممکن هست تغییرات جدید درش اعمال شده باشد که شما ازش بی اطلاع باشید.
موفق باشید.

khazaie01
جمعه 09 بهمن 1388, 19:45 عصر
ممنووون دوست عزیز
برای شبکه LAN میخوام.
کار خاصی ندارم بیشتر برای یادگیری و کنجکاوی درباره شبکه و بسته های IP .فعلا بسته پروتکل ARP مدنظرم هست . میخوام یک بسته ARP با مقادیر دلخواه بفرستم یا یک بسته ICMP یا ...
ممنوووووووون

tdkhakpur
جمعه 09 بهمن 1388, 20:09 عصر
فرقی ندارد فقط باید پورت مربوطه را پیدا کنید بعد داده ها را به هر صورت که خواستید ارسال کنید.
اگر یقینا پروتکل و اندازه بسته و همچنین جای فیلدها را میدانید مشکلتان فقط پیدا کردن پورت هست.

khazaie01
جمعه 09 بهمن 1388, 20:24 عصر
میشه از درایور های مثل WinPcap برای ارسال این بسته ها استفاده کرد ؟

tdkhakpur
شنبه 10 بهمن 1388, 13:31 عصر
میشه از درایور های مثل WinPcap برای ارسال این بسته ها استفاده کرد ؟

اگر با کارت شبکه شما سازگار باشد و بتواند آنرا شناسای کند ولی تا اونجایی که من اطلاع دارم کارتهای شبکه های محلی هرکدام برای خودشان درایور مجزا دارند و همدیگر را به سختی ساپورت میکنند.
ولی اگر از درایور استفاده میکنید اونوقت شما نمیتوانید بسته را شخصی کنید!
به هر صورت بهتره به RFC شرکت سازنده سری بزنید.