ورود

View Full Version : معرفی BGAN



qanewaisi
یک شنبه 11 بهمن 1388, 19:53 عصر
سلام
هدف من از مقاله زیر آشنا کردن شما با این دستگاه مفید و به دردبه خور و البته یک طرح یک سواله!!



تصور كنيد در يك روز گرم تابستاني بابت انجام ماموريت كاري مجبور باشيد به نقطه اي دور افتاده برويد، و در طول مسير يا در مكان مورد نظر نياز مبرم به ارتباط با دفتر مركزي داشته باشيد اما هيچ وسيله مخابراتي در دسترس تان نباشد گوشي همراه تان هم هيچ سيگنالي را دريافت نكند و ادامه راه ، ماندن و بازگشت شما نيز منوط به ارتباط با دفتر محل كارتان داشته باشد ، راه نيز طولاني و پر خطر است و دوست نداريد دوباره مجبور شويد به آنجا برگرديد. شايد در آن زمان در سرابي كه مي بينيد به جاي نخل و درياچه تجهيزات ارتباطي را مشاهده نماييد. در آن زمان است كه امكان برقراري ارتباط مي تواند از هر چيزي با ارزش تر باشد.اين لذت را inmarsat براي شما فراهم كرده. اين بارتصور نماييد كه ميتوانيد به سادگي دست در كيف همراهتان كرده و يك جعبه جادويي كوچك از آن بيرون آوريد و تصور خود را به باور بنشانيد و در كمتر از 2 دقيقه ارتباط خود را با هر نقطه از دنيا كه بخواهيد برقرار كنيد... ديگر آفتاب سوزان آزار دهنده نمي باشد.
براي ماموريت بعدي مطمئن هستم قبل از هر چيز جعبه جادويي كوچك را داخل كيف تان خواهيد گذاشت..



http://www.bsgnetworks.com/images/uploads/Nera_BGAN_1051026181_26015as.jpg
آشنايي با شركت inmarsat( International Marine/Maritime Satellite )
(آغاز عصري جديد براي ارتباطات ماهواره اي)
بالغ بر 25 سال،خدمات ماهواره اي سيار inmarsat تنها گزينه براي ارتباطات مطمئن جهت انجام امور حرفه اي در بيشتر نقاط توسعه نيافته و دور از دسترس در سراسر دنيا بوده است.پوشش شبكه و كيفيت خدمات آن قابل ملاحظه ترين ، برتريها درمقايسه با ساير خدمات ارتباطات ماهواره اي مي باشند.علاوه براين، با توجه به عملكرد شبكه inmarsat درL-bandطيف فركانس راديويي،اين شبكه قادر است خدماتي را از طريق ترمينالهاي battery-operated ارائه دهد،ترمينالهايي بسيار كوچكتر از ترمينالها و آنتهايي كه براي خدمات ماهواره اي Ka-band و Ku-band بكار ميروند.

اينمارست، با معرفي سرويس جديد BGAN تحولي را در ارتباطات ماهواره اي سيار ايجاد نموده است.اولين سرويس پهناي باند سيار ماهواره اي در سطح جهاني. BGAN پهناي باندي برابر پهناي باند سرويسهاي DSL زميني مي دهد. BGAN بر اساس استانداردها و قراردادهاي شبكه هاي ماهواره اي مطمئن و با پوشش بي نظير inmarsat بنا شده، و به جهت فراهم نمودن ارتباطات با باند پهن در هر كجاي دنيا براي كاربران طراحي شده است.


BGAN كاربرانش را قادر مي سازد همان امكاناتي را كه درمحيط دفترخود داشتند با خود به كوه و بيابان ، دشت و صحرا و هرجا كه مي خواهند ببرند.اين خدمات پتانسيل شگفت انگيزي براي خدمات دهي به كساني دارد كه در مناطق بدون زير ساخت ارتباطات مشغول به فعاليت مي باشند.

http://www.bsgnetworks.com/images/uploads/Coverage-Map.jpg

چرا BGAN ؟



تامين پوشش بي نظير و كامل توسط شبكه يكپارچه جهاني در هركجاي كره خاكي.

در حال حاضر 2 ماهواره به ترتيبي كه در شكل زير مشاهده مي كنيد پوشش كم نظيري روي كره زمين ايجاد كرده اند كه به زودي ماهواره ديگري نيز در مدار واقع خواهد شد و پوشش و قدرت سيگنال افزايش خواهد يافت ، همانطور كه در نقشه مي بينيد ، پوشش كامل و يكپارچه مي باشد لذا هيچ محدوديتي براي استفاده از خدمات اينمارست وجود نخواهد داشت.



امكان برقراري ارتباط تلفني و ديتاي همزمان از طريق 2 كانال ارتباطي متفاوت.
تضمين نرخ تبادل اطلاعاتي در هر زمان.
امكان توزيع ظرفيت شبكه روي اماكن و نقاط پرترافيك تر.
طيف گسترده پايانه هاي ماهواره اي در ابعاد بسيار كوچك ( كوچك تر از بسته دستمال كاغذي) و سبك (‌ زير 1 كيلو گرم ) براي استفاده تك كاربره يا گروهي
تجهيزات جانبي متنوع قابل ابتياع مانند مولد برق خورشيدي ، انواع آنتن ، باتري و ....
راه اندازي ترمينال و بهره برداري از خدمات در كمتر از 2 دقيقه بدون نياز به دانش فني خاص.
پشتيباني از تمامي پروتكل هاي شبكه هاي اطلاعاتي و تلفني مانند IP و Circuit Switch.
قابليت جابجايي آسان و استفاده در هر نقطه دلخواه.
پايداري و مقاوم بودن در شرايط آب و هوايي متفاوت.
سازگاري با تمامي شبكه هاي ارتباطي محلي استاندارد.
واسط كاربري استاندارد و يكسان براي پايانه هاي متفاوت
پشتيباني از تمامي پروتكل هاي امنيتي شبكه اعم از سخت افزاري و نرم افزاري و رمزگذاري جهت مصارف نظامي و امنيتي.
پشتيباني 24 ساعته و 7 روز هفته توسط خدمات دهندگان محلي معتبر.


http://www.bsgnetworks.com/images/uploads/20060530xmarc1.jpghttp://www.bsgnetworks.com/images/uploads/bganland.jpghttp://www.bsgnetworks.com/images/uploads/Ian-J-Nera-WP-05.jpg




ويژگي هاي پايانه هاي BGAN



طراحي بادوام
طراحي يك ترمينال ارتباطاتي با توجه به عمليات و پيمايشهاي عظيمي كه در شرايط مختلفي متحمل مي شود با طراحي و توسعه يك مودم براي يك كامپيوتر دفتري (office-bound) قطعاً بسيار متفاوت است.




آسايش و سهولت كاربري

پايانه هاي BGAN ساخته شده اند تا در شرايط آب و هوايي سخت و ناپايدار عملياتي باشند ؛ اين پايانه ها چه درهواي سرد و زمستاني در قطب و چه در گرماي سوزان صحرا و بيابان شما را تنها نخواهند گذاشت و اجازه نخواهد داد كه ارتباط شما با دنيا قطع شود. در زماني كه تابش مستقيم نورخورشيد بر نشانگرها و صفحه كامپيوتر، عملكرد دستگاه و كاركردن با آن را مشكل مي سازد و يا زماني كه آب و هواي سرد باعث سستي و تضعيف هوشياري كاربر مي شود و دماي پايين عمر باتري را كاهش مي دهد و يا وقتي كه استفاده از دستگاه در فضاي بيرون ملاحظاتي از نظر ايمني و امنيتي را ايجاب مي كند و يا در هر شرايط نامساعدكاري ديگر ، شما مي توانيد پايانه هاي BGAN را در بيرون از محل كار خود قراردهيد و خود به دورن چادر يا محل مسقف ديگري برويد و به آسودگي و در راحتي كامل به انجام وظايف و كار خود بپردازيد. برخي از پايانه هاي BGAN قادر به تامين ارتباط بي سيم بين كاربر و يا كاربران با پايانه مي باشند و برخي از پايانه ها اين ارتباط را از طريق كابل شبكه پشتيباني مي كنند.




پشتيباني از استاندارد هاي صوتي و داده اي

قرن21 ،عصر مبادلات و ارتباطات داده است. عليرغم افزايش شديد استفاده از ارتباطات جهت انتقال داده ،از اهميت ارتباطات تلفني و صوتي كاسته نشده است . پايانه هاي BGAN قادر به تامين ارتباطات تلفني و صوتي در باند فركانسي كاملا مجزا از باند ديتا مي باشند لذا كاربران BGAN مي توانند همزمان از هر دو خدمات ارتباطات داده و صوتي بدون كوچكترين مشكلي در عملكرد ، استفاده نمايند.ارتباطات تلفني معمولا از طريق پورت متداول مخصوص تلفن RJ11 و يا بلوتوث و يا RJ45 برقرار مي گردند.



گزينه بي سيم

برخي از پايانه هاي BGAN مجهز به Access Point بي سيم درون خود هستند كه اين امكان كاربران را قادر مي سازد تا فاصله تقريبي 100 متر دور تر از تمامي امكانات BGAN استفاده نمايند.




سهولت كاربرد

پايانه هاي BGAN مجهز به يك قطب نما و يك صفحه نمايشگر مي باشند ، كاربر كافي است با توجه به منطقه جغرافيايي كه در آن واقع است پايانه را در سمت مناسب قرار دهد كه در ايران اين سمت جنوب شرقي مي باشد. انجام اين عمل به سادگي توسط قطب نماي روي دستگاه امكان پذير است. همچنين موقعيت نماي روي دستگاه قدرت سيگنال را به كاربر نشان مي دهد و كافيست با كمي جابجايي پايانه، دستگاه روي بهترين وضعيت تنظيم شود.
روي هر دستگاه سه يا چند درگاه ديگر نيز وجود دارد كه يكي از آنها درگاه شبكه مي باشد . كه كاربر مي بايست كامپيوتر يا لپ تاپ خود را به آن متصل نمايد.
درگاه ديگر ، ورودي منبع تغذيه و ديگري محل اتصال گوشي تلفن است.
همانطور كه متوجه شديد ، پايانه به شكلي طراحي شده است كه نياز به مهارت خاصي براي استفاده نداشته باشد.




http://www.bsgnetworks.com/images/uploads/TT%20Explorer%20500%20Product%20Sheet1.jpghttp://www.bsgnetworks.com/images/uploads/TT%20Explorer%20500%20Product%20Sheet.jpg



برقراري سريع ارتباط

در ساير فن آوري هاي ماهواره اي معمولا جابجايي تجهيزات ، تنظيم آنتن و دريافت سيگنال زمانبر و مشكل است ونياز به امكانات مخصوص و دانش فني دارد ؛ اما پايانه هاي BGANسبك وكوچك هستند و با توجه به نوع طراحي آنتن تنظيم پايانه جهت دريافت سيگنال به راحتي و در كمتر از 1 دقيقه صورت مي پذيرد.




حفظ و نگهداري نيرو

معمولا كاربراني كه در نقاط دور دست مشغول به فعاليت هستند ، همواره نگران از دست دادن انرژي باتري تجهيزات برقي همراه خود مي باشند. براي حل اين مشكلات تمهيدات خاصي پيش بيني شده است.يكي از اين امكانات ، تهيه مولد انرژي نوري است كه همراه با پايانه قابل ابتياع مي باشد . اين مولد ها كوچك و سبك هستند و براحتي نيز حمل مي شوند.تنظيم دقيق و صحيح پايانه جهت دريافت سيگنال ماهواره اي نيز خود باعث صرفه جويي در استفاده از انرژي مي شود. پايانه هاي BGAN در زماني كه استفاده نمي شوند به حال تعليق ، Sleep Modeمي روند كه اين امر نيز باعث كاهش مصرف انرژي مي شود.





واسط كاربري استاندارد

واسط كاربري استانداردي كه توسط شركت اينمارست تهيه شده و ارائه مي گردد ، تنظيمات تخصصي بيشتري را در اختيار كاربران BGAN قرار مي دهد. اين واسط كاربري براي تمامي پايانه هاي BGAN يكسان است.
واسط كاربري BGAN امكانات زير را براي كاربرانش مهيا مي نمايد:
1- راهنمايي قدم به قدم جهت اتصال به دستگاه و دريافت سيگنال هاي ماهواره
2- انجام تنظيمات دلخواه نوع اتصال ، تنظيم پهناي باند مورد نياز و ساير تنظميات IP
3- انجام تنظيمات خاص به منظور بهره برداري خاص ، بدين معني كه كاربر با دسترسي مديريت مي تواند دسترسي ساير كاربران به خدمات BGAN را محدود سازد.
4- دسترسي آني به سامانه هاي مالي اينمارست جهت اطلاع از وضعيت اعتبار.
5- تنظيمات سفارشي به منظور انواع بهره برداري تك نفره يا چند نفره.
6- پشتيباني از تمامي سيستم هاي عامل از قبيل MS Windows و OSMAC و Linux.
7- دسترسي به محيط ويرايش پيغام هاي متني SMS
8- اطلاع از موقعيت جغرافيايي
9- آگاهي از نزديكترين شهر با توجه به محل فعلي كاربر
10- و ....















Broadband Global Area Network – BGAN
شبكه جهاني اينمارست ، اولين سرويس ارتباطات سيار در نوع خود مي باشد كه دسترسي به صدا و ديتا از طريق خطوط پر سرعت را به طور همزمان به وسيله يك دستگاه قابل حمل در مقياس جهاني فراهم مي آورد.
با BGAN هر جاي كره زمين كه باشيد در عرض چند دقيقه قادر به دائر كردن يك دفتر كاري با خطوط پرسرعت مخابراتي خواهيد بود. همچنين مي توانيد از طريق اتصال شبكه خصوصي مجازي VPN با امنيت بالا به شبكه شركت خود دسترسي يافته ، پست الكترونيكي و ديگر نرم افزارهاي اداري را بكار گرفته ، شبكه جهاني اينترنت را مروركرده ،‌فايل هاي حجيم پيوست شده را با سرعتي تا نيم مگابايت ارسال نموده و همزمان ارتباط تلفني بر قراركنيد و يا در همايش ويدئويي شركت كرده و بطور زنده و مستقيم برنامه ويدئويي مشاهده و يا ارسال نماييد و در صورت لزوم از قابليت ذخيره سازي و ارسال بهره مند شويد.
به خاطر داشته باشيد كه اين خدمات در تمام نقاط كره زمين در دسترس مي باشند.


و اما تصاویر بیشتر:

http://www.networkinv.com/data/uploads/images/Nera_bgan_user.jpg
http://www.jacklail.com/blog/images/rh_bgan_home.jpg

http://www.entreewireless.com/images/WPH-PCK_Open_Laptop_BGAN_etc_640_0145.jpg

http://www.atrexx.com/images/aktuelles/Image/M_05.jpg



http://www.gmpcs-us.com/multimedia/gmpcs/images/Inmarsat/HNS-BGAN1.jpg
http://www.ecoband.net/ecoband/images/product_thrane700.jpg
http://instedd.org/files/image/Golden%20Shadow/Golden%20Shadow_bgan_public%20health.jpg
http://www.globalcomsatphone.com/PDGImages/ADV-BGAN.jpg
http://www.saintsgroup.net/SaintsGroup/SaintImagess/BGAN_Mobile_Broadband_400.jpg



شاید مقاله بالا رو در آدرس http://www.bsgnetworks.com/showpage.aspx?id=49
دیده باشین،ولی مقاله فارسی از این بهتر نبود!(لااقل من پیدا نکردم)
اگه انگلیسی هم می خواین :
http://www.inmarsat.com/Downloads/English/BGAN/Collateral/bgan_overview_brochure_EN.pdf?language=EN&textonly=False


و اما سوال بنده:
این تجهیزات آیا در کشور ما قابل خرید هستند؟

lordarma
یک شنبه 11 بهمن 1388, 23:22 عصر
در ایران را نمی دانم ولی تا جایی که اطلاع دارم، تمام تلفن های همراه کشور افغانستان ماهواره ای هستند!:گریه:
بچه ها نظرتون چیه مثل نهنگ ها خودکشی دسته جمعی کنیم؟!:لبخند:

Alireza_Salehi
یک شنبه 11 بهمن 1388, 23:51 عصر
این سوال رو باید از سازمان تنظیم مقررات رادیویی بپرسید،
چون این دسگاه هم مثل بقیه فن آوری ها تیغ دو لبه است و اول دشمن ازش استفاده میکنه به نظرم به همون خطوط بسیار پرسرعت خودمون دل خوش کنیم بهتره!

اومدن همچین چیزی فکر نمی کنید مخابرات رو ورشکست کنه؟

vcldeveloper
دوشنبه 12 بهمن 1388, 01:11 صبح
اومدن همچین چیزی فکر نمی کنید مخابرات رو ورشکست کنه؟ بستگی به قیمت و کارایی اون داره؛ اتصالات ماهواره ایی نسبت به اتصالات فیبر نوری از تاخیرهای بسیار بیشتری برخوردار هستند، از طرف دیگه، هزینه آنها هم بسیار بالاتر هست.
شرکتی که این دستگاه را ارائه میکنه، با هر دستگاه که اتصال مجانی اینترنت فراهم نمیکنه؛ شما بابت دستگاه پول پرداخت می کنید، سپس در سرویس مربوطه مشترک میشید و حق اشتراک پرداخت می کنید، مثل همین ADSL.

البته در همه جای دنیا دولت ها در استفاده از باند های رادیویی محدویت هایی اعمال می کنند، و هر کی نمیتونه با تهیه فرستنده و گیرنده بدون مجوز اقدام به رد و بدل کردن سیگنال کنه، مثلا در کشوری مثل فرانسه برای استفاده از Wifi در فضای آزاد محدودیت هایی اعمال میشه، در سایر کشورها هم به تناسب سیاست گزاری های دولت ها محودیت هایی اعمال میشه.

در ایران دسترسی ماهواره ایی به اینترنت نیازمند اخذ مجوزهای رسمی از برخی نهادهای دولتی هست. البته از نظر تکنیکی شما می تونید از این دستگاه ها بدون کسب مجوز استفاده کنید، ولی هر زمان دولت متوجه بشه، میتونه با شما به عنوان مجرم برخورد کنه.

Alireza_Salehi
دوشنبه 12 بهمن 1388, 08:46 صبح
بستگی به قیمت و کارایی اون داره؛ اتصالات ماهواره ایی نسبت به اتصالات فیبر نوری از تاخیرهای بسیار بیشتری برخوردار هستند، از طرف دیگه، هزینه آنها هم بسیار بالاتر هست.
شرکتی که این دستگاه را ارائه میکنه، با هر دستگاه که اتصال مجانی اینترنت فراهم نمیکنه؛ شما بابت دستگاه پول پرداخت می کنید، سپس در سرویس مربوطه مشترک میشید و حق اشتراک پرداخت می کنید، مثل همین ADSL.

البته در همه جای دنیا دولت ها در استفاده از باند های رادیویی محدویت هایی اعمال می کنند، و هر کی نمیتونه با تهیه فرستنده و گیرنده بدون مجوز اقدام به رد و بدل کردن سیگنال کنه، مثلا در کشوری مثل فرانسه برای استفاده از Wifi در فضای آزاد محدودیت هایی اعمال میشه، در سایر کشورها هم به تناسب سیاست گزاری های دولت ها محودیت هایی اعمال میشه.

در ایران دسترسی ماهواره ایی به اینترنت نیازمند اخذ مجوزهای رسمی از برخی نهادهای دولتی هست. البته از نظر تکنیکی شما می تونید از این دستگاه ها بدون کسب مجوز استفاده کنید، ولی هر زمان دولت متوجه بشه، میتونه با شما به عنوان مجرم برخورد کنه.

بله همه اینها درسته و بنده هم قبول دارم، ولی معمولا در کشورهای دیگه یک نفر وقتی احساس نیاز به برقراری ارتباط میکنه چندین سرویس با امکانات و قیمت های مختلف در دسترس داره، در یک شرایط کاملا رقابتی، به هر حال وقتی محدودیتی ایجاد میشه فکری هم برای رفع نیاز میشه...
انتخاب هائی که یک کاربر در ایران داره با جاهای دیگه قابل مقایسه هست؟

به نظر میرسه بیشتر ممنوعیت ها در کشور ما به خاطر انحصار و برخی ملاحظات امنیتی هستند...

ببینید وقتی شما همواره دولت الکتورنیک را تبلیغ کنید، همواره از مزایای فناوری اطلاعات بگوئید، چهار چیز مورد نیازه فرهنگ سازی، گستردگی امکانات، قابلیت اطمینان امکانات، معقول بودن قیمت؟
به نظر من هر چهار تای این موارد در ایران مشکل دارند، صرف رساندن خطوط تلفن به همه جا و بالا بردن ضریب نفوذ (که قابل تقدیره) کارهای دیگری هم باید کرد...

افت سرعت و قطعی مکرر و از کار انداختن عمدی برخی سرویس ها قابل انکار نیست...

UltraZoom
دوشنبه 12 بهمن 1388, 09:03 صبح
در ایران را نمی دانم ولی تا جایی که اطلاع دارم، تمام تلفن های همراه کشور افغانستان ماهواره ای هستند!
موارد استفاده از تلفن های همراه ماهواره ای محدود و با شرایط خاصی است . مثلا کوهنوردان و صحرا نوردان یا کسانی که بسیار سفر می کنند از این فناوری استفاده می کنند . مهم ترین مشکل این فناوری اول هزینه بسیار بالای آن و دوم نیاز به داشتن گوشی های خاص هر شرکتی است که این خدمات را ارائه می کند . در افغانستان به دلیل عدم زیر ساخت های مناسب از این تلفن ها استفاده می شود .
در ایران هم شرکت ثریا اقدام به عرضه این تلفن ها می کند و شما می توانید از این خدمات استفاده کنید . هزینه مکالمه با این تلفن ها از دقیقه ای 1 دلار به بالاست .

حکایت استفاده از این مثل نهضت ساندیس و ساندویچ می مونه چون وقتی آدم گیر بیفته به درد می خورند!
متوجه این جمله شما نشدم . منظور خود را روشن تر بیان می کنید !

اومدن همچین چیزی فکر نمی کنید مخابرات رو ورشکست کنه؟
نه ، این فناوری رقیب فناوری های ارتباطی موجود نیست . بلکه به صورت موازی با آن ها و برای رفع نیاز های خاصی برای افراد خاصی طراحی شده است .

kasmaii61
دوشنبه 12 بهمن 1388, 09:12 صبح
اومدن همچین چیزی فکر نمی کنید مخابرات رو ورشکست کنه؟

قیمت هایی که من برای خدمات این سرویس دیدم این قدر زیاد هست که جز در مواردی که امکان استفاده از هیچ سرویس دیگه ای (مثل شرایطی که دوستمون تو مقالش اشاره کردن) وجود نداره به صرفه است
قیمت ارزون ترین ترمینال(دستگاه) ارتباطی اون که امکان ارتباط تنها یک نفر رو فراهم می کنه بین 1200 تا 1400 دلار و به صورت اجاره ای نزدیک 6 دلار در روزه
ارزونترین هزینه اشتراک ماهیانه با 100 مگا بایت ترافیک در ماه و 30 دقیقه تماس تلفنی رایگان 495 دلار و به شرح زیر :
هر دقیقه تماس تلفنی 1 دلار و هر پیام کوتاه 50 سنت ( 0.5 دلار)

لیست ترمینال ها و سرویس هایی دیگه یکی از شرکت های ارائه خدمات BGAN رو می تونید از اینجا ببینید :(مقایسه کردم تقریبا قیمت های همه خدمات دهنده ها در یک رنج بود)
http://www.groundcontrol.com/BGAN.htm

qanewaisi
دوشنبه 12 بهمن 1388, 09:29 صبح
در ایران دسترسی ماهواره ایی به اینترنت نیازمند اخذ مجوزهای رسمی از برخی نهادهای دولتی هست. البته از نظر تکنیکی شما می تونید از این دستگاه ها بدون کسب مجوز استفاده کنید، ولی هر زمان دولت متوجه بشه، میتونه با شما به عنوان مجرم برخورد کنه.

با سپاس از همه شما

متاسفانه در کشور ما به خاطر بعضی از مسائلی که وجود داره اجازه استفاده شخصی از این دستگاه و همچنین تجهزیات مشابه رو نمیدن!
به نظر من یکی از دلایلشون هم عدم کنترل اطلاعاتی هست که توسط این دستگاه رد و بدل میشه!

در رابطه با قیمتش هم دوست خوبمون اشاره کردن که ابتدا باید هزینه اولیه این چمدان را بپردازیم بعد بصورت اشتراک ماهیانه می تونیم از سرویس های اوون استفاده کنیم.

شاید بعضی از دوستان هنوز با این دستگاه آشنایی نداشتن ولی باید به عرضتون برسونم که در حال حاضر این دستگاه قدیمی شده! چون از این کوچیکتر(به انداز یک جاسویچی یا یک کنترل دزدگیر ماشین) هم اومده که همون کار رو انجام میده و البته با کمی اختلاف قیمت!

به هر حال،من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم!
اگه کسی میتونه کمک کنه و خوش نداره اینجا چیزی بگه،لطفا با ایمیل زیر تماس بگیره
zanyari4kurd@gmail.com

qanewaisi
دوشنبه 12 بهمن 1388, 09:43 صبح
قیمت هایی که من برای خدمات این سرویس دیدم این قدر زیاد هست که جز در مواردی که امکان استفاده از هیچ سرویس دیگه ای (مثل شرایطی که دوستمون تو مقالش اشاره کردن) وجود نداره به صرفه است
قیمت ارزون ترین ترمینال(دستگاه) ارتباطی اون که امکان ارتباط تنها یک نفر رو فراهم می کنه بین 1200 تا 1400 دلار و به صورت اجاره ای نزدیک 6 دلار در روزه
ارزونترین هزینه اشتراک ماهیانه با 100 مگا بایت ترافیک در ماه و 30 دقیقه تماس تلفنی رایگان 495 دلار و به شرح زیر :
هر دقیقه تماس تلفنی 1 دلار و هر پیام کوتاه 50 سنت ( 0.5 دلار)

لیست ترمینال ها و سرویس هایی دیگه یکی از شرکت های ارائه خدمات BGAN رو می تونید از اینجا ببینید :(مقایسه کردم تقریبا قیمت های همه خدمات دهنده ها در یک رنج بود)
http://www.groundcontrol.com/BGAN.htm

دوست من این دستگاه مدل های زیادی داره و شما هم دست گذاشتین روی بهترین و جدیدترین مدل هاشون!
باید به عرضتون برسونم که هزینه استفاده از تلفنی که به همراه این دستگاه به شماداده می شود، رایگانه!!!! ( البته این بستگی به اوون سرویسی داره که شما ازش استفاده می کنید، و اگه سرویسی رو انتخاب کردین که امکان استفاده از تلفن را داشت این رو بدونید که مبلغ خیلی ناچیزی بابت تلفن است!)

حالا به فرض اینکه شما اصلا سرویسی رو انتخاب کردین که نه تلفن داره و نه ارسال پیام کوتاه رو ساپورت می کنه، شما وقتی که اینترنت پرسرعتی داشته باشین شرکت های زیادی هستن که سرویس تماس تلفنی و همچنین ارسال پیام کوتاه رو برای شما فراهم می کنن!

از این حرفا که بگذریم،منظور ما فعلن همون اینترنت هست نه تلفن!

kasmaii61
دوشنبه 12 بهمن 1388, 10:26 صبح
اید به عرضتون برسونم که هزینه استفاده از تلفنی که به همراه این دستگاه به شماداده می شود، رایگانه!!!!

دوست عزیز من از خودم و حدسی این قیمتها رو نگفتم، اگه زحمت بکشی و لینکی که زیرش گذاشتم رو ببینی متوجه میشی که تو سرویس های ارائه شده تلفن رایگان وجود نداره مبلغ ناچیز هم همون یک دلار یا 99 سنته برای هر دقیقه مکالمست (که شاید برای شما ناچیز باشه)


از این حرفا که بگذریم،منظور ما فعلن همون اینترنت هست نه تلفن
ضمنا سرویسی هم وجود داره که فقط اینترنت ارائه میده و هزینه اشتراک ماهانش 75 دلار و به ازای هر مگابایت استفاده از اینترنت هم باید 7.5 دلار بپردازید که برای 50 مگابایت رقمی بیشتر از 400 دلار در ماه در میاد که بازم فکر نمی کنم ناچیز باشه
می تونید علاوه بر لینکی که تو پست قبل گذاشتم این سایت رو هم مشاهده کنید که خدمات BGAN ارائه میده. ریز قیمت ها ذکر شده، میبینید که برای هر چیزی باید هزینه بدید حتی VoiceMail :
http://www.satellitephonestore.com/inmarsat/inmarsat-satellite-phone-rental.php
(http://www.satellitephonestore.com/inmarsat/inmarsat-satellite-phone-rental.php)


دوست من این دستگاه مدل های زیادی داره و شما هم دست گذاشتین روی بهترین و جدیدترین مدل هاشون!
در ارتباط با دستگاه هم باید بگم که این مدلی که من قیمتش رو گفتم تو سایت خود Inmarsat معرفی شده (مدل Wideye Sabre 1) و به عنوان دستگاهی با کمترین کارایی بین دستگاههاست:
http://www.inmarsat.com/Services/Land/BGAN/Terminals/default.aspx?language=EN&textonly=False
حالا اگه شما دستگاه ارزونتر می شناسید معرفی کنید ما هم مطلع میشیم

کلا این سرویس برای جایی که سرویس های دیگه وجود داره به هبچ وجه به صرفه نیست ولی برای جایی که زیر ساخت های ارتباطی وجود نداشته باشه واقعا فوق العادست حتی با این قیمت ها

qanewaisi
دوشنبه 12 بهمن 1388, 10:41 صبح
دوست عزیز از بابت لینک ها و نظرات تشکر می کنم!
من تقریبا یکسال و نیمی هست که با این دستگاه هم آشنا شدم،بنابراین از هزینه سرویس های جدید اصلا مطلع نیستم و بجز پست اول اگه حرفی در مورد سرویس ها زدم مربوط میشه به 1.5 سال قبل!
اگر توجه کرده باشین من در آخر پست های خودم نحوه خرید این تجهیزات را سوال کرده ام!

و اما همین حالا یه مقاله تاسف بار رو دیدم که گفتم اینجا هم بزارم!

آمار جدید از وضعیت اینترنت در جهان: رشد سرعت و دسترسی

«آکامی» یک بنیاد آمار و ریاضیات است که هر سه ماه یک بار آماری از وضعیت اینترنت سراسر دنیا منتشر می کند. در آمار جدید این این موسسه که اخیرا برای سه ماه پایانی سال ۲۰۰۹ منتشر شده، رشد دسترسی به اینترنت پرسرعت در سراسر جهان نیز مورد بررسی قرار گرفته است که در ادامه مطلب ملاحظه می کنید.



http://www.narenji.ir/images/stories/authors2/aliasghar/2/avg_int_narenji.png
‏ بر طبق این آمار بیشتر میانگین سرعت اینترنت پرسرعت در جهان متعلق به کشور کره جنوبی است با میانگین سرعت 11 مگابیت در ثانیه، رتبه دوم متعلق به کشور ژاپن است با سرعت 7‪.‬3 مگابیت و هنگ کنگ با سرعت 6‪.‬9 مگابیت در رتبه ی سوم قرار دارد. کمترین سرعت اینترنت جهان هم متعلق به کشور آفریقایی «اریتره» بوده است با سرعت 42 ‪کیلوبیت در ثانیه‬. ‏

اما از میانگین سرعت اینترنت که بگذریم این سوال پیش می آید که چه درصدی از مردم هر کشوری به اینترنت پر سرعت دسترسی دارند؟ بر طبق آمار جدید 69 درصد مردم کشور کره جنوبی و 56 درصد ژاپنی ها به اینترنتی با سرعتی بالاتر از 5 مگابیت و بالاتر دسترسی دارند. بقیه درصد ها را هم در جدول می بینید.
http://www.narenji.ir/images/stories/authors2/aliasghar/2/5mb_narenji_inspeed.png
البته این امار فقط برای دسترسی به اینترنت با سرعت بالاتر از 5 مگابیت بود. جدول پایین نشان می دهد که چند درصد از مردم هر کدام از این کشور ها به اینترنت با سرعتی بالاتر از 2 مگابیت در ثانیه و بالاتر دسترسی دارند. ‏

بر اساس این آمار 93 درصد جمعیت کشور کره جنوبی به اینترنت با سرعتی بالای دومگابیت دسترسی دارند و این آمار در مورد ده کشور نخست لیست، بالای 80 درصد جمعیت کل کشور را در بر می گیرد.
http://www.narenji.ir/images/stories/authors2/aliasghar/2/2mbps-narenji.png
به گفته آکامی با رشد کیفیت رسانه های HD نیاز به اینترنت پر سرعت در سراسر جهان روز به روز در حال افزایش است. این موسسه حداقل سرعت مورد نیاز برای دریافت تصاویر با کیفیت DVD را 5 مگابیت در ثانیه و برای دریافت ویدیوهای «بلو-ری» با کیفیت 1080P را معادل 40 مگابیت تعریف کرده است. ‏
منبع : ‏ ‪وب سایت آکامی‬ (http://www.akamai.com/stateoftheinternet/)
ترجمه : نارنجی (http://narenji.ir)


واما تاسف بار از بابته اینه که کشوری مثل آمریکا که در ردیفه 18امه ،کشور ما ایران تو ردیفه 180 ام هم نیست!:ناراحت:

UltraZoom
دوشنبه 12 بهمن 1388, 21:49 عصر
واما تاسف بار از بابته اینه که کشوری مثل آمریکا که در ردیفه 18امه ،کشور ما ایران تو ردیفه 180 ام هم نیست!
نهاد های بین الملی که وظیفه تهیه این آمار ها رابه عهده دارند نیاز به اطلاعات شفاف و دقیق دارند . در ایران همیشه عدم ارائه آمارهای دقیق مشکلی است که وجود داشته و دارد . ( دلایل فرهنگی ، سیاسی و اداری خاص خود را دارد ) .
چیزی که در مورد ایران به طور مشخص می توان گفت این است که زیاد نباید به آمارهایی که در باره آن گفته می شود اعتماد کرد . (به دلیل بالا)
هیچ نهاد و سازمانی هم نمی تواند شفاف و دقیق ( حتی نسبی ) وضعیت را در ایران بسنجد . ما 11 امین کشور دنیا در دسترسی مردم به اینترنت هستیم و بالای 50 درصد از ایرانیان به اینترنت دسترسی دارند .
اما نوع این دسترسی چندان با کیفیت نیست . اختلال در شبکه ، دسترسی ناهمگن به اینترنت پرسرعت ، محدودیت ها برای کاربران خانگی و... از مشکلات ماست .
ولی هر چه هستیم وضعیت سرعت اینترنت در ایران با توجه به پورت های ADSL موجود در شهرهای بزرگ و اخیرا wimax از رتبه 180 به نظر بهتر است .

qanewaisi
سه شنبه 13 بهمن 1388, 16:17 عصر
نهاد های بین الملی که وظیفه تهیه این آمار ها رابه عهده دارند نیاز به اطلاعات شفاف و دقیق دارند . در ایران همیشه عدم ارائه آمارهای دقیق مشکلی است که وجود داشته و دارد . ( دلایل فرهنگی ، سیاسی و اداری خاص خود را دارد ) .
چیزی که در مورد ایران به طور مشخص می توان گفت این است که زیاد نباید به آمارهایی که در باره آن گفته می شود اعتماد کرد . (به دلیل بالا)
هیچ نهاد و سازمانی هم نمی تواند شفاف و دقیق ( حتی نسبی ) وضعیت را در ایران بسنجد . ما 11 امین کشور دنیا در دسترسی مردم به اینترنت هستیم و بالای 50 درصد از ایرانیان به اینترنت دسترسی دارند .
اما نوع این دسترسی چندان با کیفیت نیست . اختلال در شبکه ، دسترسی ناهمگن به اینترنت پرسرعت ، محدودیت ها برای کاربران خانگی و... از مشکلات ماست .
ولی هر چه هستیم وضعیت سرعت اینترنت در ایران با توجه به پورت های ADSL موجود در شهرهای بزرگ و اخیرا wimax از رتبه 180 به نظر بهتر است .

دوست عزیز باور کن هیچی از حرفاتون نفهمیدم!!!!!!!!!
:متفکر::متفکر::متفکر::متفکر:: تفکر::متفکر::متفکر::متفکر::م فکر: