ورود

View Full Version : کدام یک از موتور های گرافیکی بهتر است؟

amin1softco
دوشنبه 12 بهمن 1388, 08:11 صبح
کممممممممک
آقا من این opengl را چندتا آموزش هاش رو دانلود کردم و با vC++‎‎6 اجراشون کردم خیلی جالب بود بعد همینطور directX را هم sdk رو از مایکروسافت گرفتم ولی مثل اینکه فقط با vC++‎‎2008 کار میده البته اجرا کردم خیلی خیلی سمپل هاش جالب بود حالا من می خوام بدونم کلا کدوم یکی بهتره یا یک چیزی دیدم فکر کنم unreal کسی چیزی در موردش می دونه ؟؟/
بعد یک سوال اساسی هم داشتم فایل های مکس را اینجور که من فهمیدم نمیشه مستقیم به اپن جل یا دارکت اکس آورد و باید با یک مبدل اونها رو تبدیل کرد برای کدوم مبدل بهتری وجود داره و بهترینش اسمش چیه؟؟ :متفکر:

amin1softco
دوشنبه 12 بهمن 1388, 10:02 صبح
کسی خونه نیست؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:گریه:

kochol
دوشنبه 12 بهمن 1388, 14:09 عصر
اول همین فروم رو یه جستجو می کردی بعد این سوال رو می پرسیدی

amin1softco
دوشنبه 12 بهمن 1388, 18:37 عصر
الکی که به ما تازه وارد نمی گن واسه همین چیز هاست......................
من فهمیدم که قدرت دایرکت اکس بیشتر از اپن جی ال است و اصلا این دو قابل مقایسه نیستند و unreal engine 3 پولی بوده ولی الان رایگان شده و با اینحال باید مثل اینکه یک قسمت اندکی از کل سود بازی را بزاری براشون تا کاملا قانونی باشه
من فهمیدم که مبدل های زیادی برای تبدیل فایل های مکس و مایا و ز براش به دایرکت اکس و اپن جی ال وجود داره مثل lib3d
________
ولی نفهمیدم که بهترینش کدومه یا پیشنهاد می شه کدوم استفاده بشه ؟؟؟؟

نفهمیدم که بلاخره خود این موتور های گرافیکی چه طوری یک پیکسل را رسم می کنند آیا از setpixel در gdi32 استفاده می کنن یا نه؟ البته فکر نکنم از این استفاده کنن

و یک چیزه دیگه این هست که من فهمیدم که بازی سازی زیاد به کد نویسی احتیاج نداره بیشتر باید بتونی با مکس و مایا کار کنی؟ در ضمن نوشتن بازی هم اونقدرا سخت نیست.:لبخند::قلب:

1485159
چهارشنبه 14 بهمن 1388, 10:03 صبح
و یک چیزه دیگه این هست که من فهمیدم که بازی سازی زیاد به کد نویسی احتیاج نداره بیشتر باید بتونی با مکس و مایا کار کنی؟ در ضمن نوشتن بازی هم اونقدرا سخت نیست.

قبلا به من میگفتن یکی از سخت ترین کار هاست! ولی من باورم نمیشد! ولی به مرحله عمل که رسید دیدم که.....:عصبانی++:

kochol
چهارشنبه 14 بهمن 1388, 11:55 صبح
خیلی خوشحالم که از جهل خودت اومدی بیرون D:

1485159
چهارشنبه 14 بهمن 1388, 19:37 عصر
خیلی خوشحالم که از جهل خودت اومدی بیرون D:
من؟:لبخند: