View Full Version : سوال: چگونگي استخراج جملات فارسي
BANKER
سه شنبه 13 بهمن 1388, 02:31 صبح
با سلام در فايل اكسس من كه داراي چند Table مي باشد در داخلي يكي از آنها و در از ستون ها داخل فيلد هايش جملات فارسي هست ليكن كاملا در هم شده و نمي توان فهميد .
خواستم بدانم چكار بايد كرد كه اين جملات را به حالت طبيعي و فارسي ديد؟
فيلد هاي به شكل زير مي باشد:
©1نُà1فàà1طفطà1ُôط×à
©1T€vt…z€1طُغâُغ1ظط1ُطô L÷هôطâِ1غٍîُLظنطمà
ط×ô¨0×èٌ×ê×ع0َِـِك0ط×0ô×َK ل×0×â0كل×ِ0n0ن×قُKط×â0¨ôك
ىًُقàJàض/قà/قàضüُ/m/ضüغضق/§َüقâگâ/قàَُ/رَ/A/ىًُقà/×ô/َضٍ/ôضüJُJضüغضق/§َüق
ْ¥-]r€r{پnپv|{-ظـْـ-شْظشـ-ًٌشسْـ
منتظر جواب شما دوستان مي باشم.
alirezabahrami
سه شنبه 13 بهمن 1388, 07:45 صبح
با سلام در فایل اکسس من که دارای چند Table می باشد در داخلی یکی از آنها و در از ستون ها داخل فیلد هایش جملات فارسی هست لیکن کاملا در هم شده و نمی توان فهمید .
خواستم بدانم چکار باید کرد که این جملات را به حالت طبیعی و فارسی دید؟
فیلد های به شکل زیر می باشد:
©1نُà1فàà1طفطà1ُôط×à
©1T€vt…z€1طُغâُغ1ظط1ُطô L÷هôطâِ1غٍîُLظنطمà
ط×ô¨0×èٌ×ê×ع0َِـِک0ط×0ô×َK ل×0×â0کل×ِ0n0ن×قُKط×â0¨ôک
ىًُقàJàض/قà/قàضüُ/m/ضüغضق/§َüقâگâ/قàَُ/رَ/A/ىًُقà/×ô/َضٍ/ôضüJُJضüغضق/§َüق
ْ¥-]r€r{پnپv|{-ظـْـ-شْظشـ-ًٌشسْـ
منتظر جواب شما دوستان می باشم.
سلام
احتمالاً اطلاعات جدول مربوطه کد شده است ؛ فکر کنم اگر به کدها و ماژول های برنامه دسترسی داشته باشید ،مشکل خاصی برای برگرداندن اطلاعات بصورت اولیه نداشته باشید .
موفق باشید
BANKER
سه شنبه 13 بهمن 1388, 19:04 عصر
دوست گرامي از حسن توجه شما متشكرم. ليكن داخل اين فايل اكسس تنها همين Table ها وجود دارد و خبري از ماژولها و Query ها و from ها نيست. اگر ممكن است كمي با جزئيات بيشتر بنده را راهنمايي بفرماييد.
در واقع اين فايل اكسل حكم يك پايگاه داده اي را بازي مي كند كه در برنامه با تركيب فايلهاي فلش تبديل به يك آموزش مجازي دروس شده است . ليكن اين جملات آموزشي در فايل اكسس اصلا مشخص نيست.
مهدی قربانی
سه شنبه 13 بهمن 1388, 22:43 عصر
سلام
همونطور که آقای بهرامی اشاره کردن اطلاعات جدول مورد نظر شما کد شده تا قابل بهره برداری نباشه و از اونجائیکه شما اعلام کردید هیچ ماجولی در فایل موجود نیست پس میشه نتیجه گرفت که Decoder در داخل فایل نیست و شما نمی تونید اطلاعات صحیح رو برگردونید .
BANKER
جمعه 16 بهمن 1388, 23:49 عصر
حالا با ترفندي مي شه اين كار را كرد .
راستش خيلي ضروري است.
راستش اين فايل اكسس درونش يكسري سوال دارد كه از آن قرار است امتحان گرفته شود و من مي خواستم اين سوالها را يكجا داشته باشم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.