ورود

View Full Version : بدست آوردن Invalid IP ی بازدید کننده سایت

online_mansoor2007
سه شنبه 13 بهمن 1388, 10:22 صبح
سلام به همه دوستان .

در حالت عادی با دستور زیر ما می تونیم IP کاربر بازدید کننده از سایت رو بدست بیاوریم .

Request.Params("REMOTE_ADDR")

or
Request.ServerVariables("REMOTE_ADDR")
or
Request.UserHostAddress()
or
Request.ServerVariables("HTTP_X_FORWARDED_FOR")
or
Dim strHostName As String = System.Net.Dns.GetHostName()
Dim clientIPAddress As String = System.Net.Dns.GetHostAddresses(strHostName).GetVa lue(0).ToString()
Label5.Text = clientIPAddress

اما این دستورات IP Valid کاربر را به ما میده . اگر خود کاربر IP ولید داشته باشه که هیچ ، اما اگر کاربری از طریق proxy به اینترنت وصل باشه و در واقع NAT شده باشه در این صورت وقتی از سایت ما بازدید می کنه IP پروکسی به عنوان IP کاربر نمایش داده میشه . زیرا کاربر از طریق اون پروکسی به اینترنت وصل هست . کاربرانی که از پست پروکسی NAT شده اند یک آی پی Invalid دارند . کاربران خانگی که به اینترنت دایال آپ وصل می شوند معمولاً به این صورت هستند . من نیاز دارم توی برنامم این آی پی اینولید کاربر را بدست بیارم .
یه توضیح دیگه هم می دم . فرض کنیم ما یک سرور پروکسی با ای پی ولید 217.219.5.5 داریم . این پروکسی به 30 کاربر اینترنت میده . و IP ای که به کاربران میده از 192.168.1.2 شروع میشه تا 192.168.1.31 . در صورت استفاده از دستورات بالا اگر هر کدام از این 30 کاربر از سایت ما بازدید بکنند ای پی 217.219.5.5 به عنوان IP بازدید کننده نشون داده میشه ! اما من میخوام IP های اینولید و به عبارتی آی پی هایی که در مثال بالا از 192.168.1.2 شورع می شد تا 192.168.1.31 را به عنوان IP بازدید کننده نشون بده .

ممنون میشم از دوستان اگر برای این سوال من راهکاری ارائه بدهند

سپاس

dr.pantagon
چهارشنبه 14 بهمن 1388, 00:45 صبح
فکر نمی کنم بشه استدلالم هم اینکه
1 - کل SEND و RESIVE از طریق اون سرور انجام می شه یعنی کاربر اصلا به سایت شما وصل نمی شه و سرور اطلاعات رو می گیره و مفرسته
2 - اگر می شد سایت های بزرگ تبلیغات کلیکی حداقل یکیشون از این سیستم استفاده می کردند.
با اطلاعاتی که در مورد شبکه دارم احتمالش 1% هست که بتونین

keyvan_n
چهارشنبه 14 بهمن 1388, 00:48 صبح
من نمی دونم که چطور میشه این کار رو کرد ولی معمولاً این کار مفید نیست، چون invalid IP دائماً در حال تغییره و کاربر دفعه بعد که Connect بشه یک IP دیگه بهش اختصاص داده میشه.

online_mansoor2007
چهارشنبه 14 بهمن 1388, 11:02 صبح
از همه دوستان ممنون که توجه کردن
در مورد فرمایشات دوست عزیزم dr.pantagon بایدعرض کنم که فرمایشات شما کاملاً صحیح هست . اما فکر می کنم اگر این کار سمت کلاینت انجام بشه قضیه حل میشه . مثلاً با جاوا اسکریپت

و در مورد فرمایشات دوست عزیزم keyvan شما درست می فرمایید اما این تغییر برای من مهم نیست .