View Full Version : همکاری c# کار با vb.net کار در پروژه گروهی
ricky22
سه شنبه 13 بهمن 1388, 11:51 صبح
دوستان می خواستم بدونم یه C# کار چطوری می تونه با یک vb.net کار در پروژه گروهی تعامل داشته باشه؟ و کار کنند؟
ایا تبدیل کد راه منطقی هست؟
با تشکر
dezstar86
چهارشنبه 14 بهمن 1388, 01:20 صبح
دوست عزیز خیلی راحت میتونید هر کدوم یه قسمت از برنامه رو نوشته و بعد کدها رو تبدیل کنید.
البته کسی که vb بلده کدهای #c رو راحت میفهمه و بالعکس. یه برنامه نویس واقعی خیلی سریع باید بتونه زبان برنامه نویسی جدید رو یاد بگیره. برای تبدیل کدها هم سایت های زیادی وجود داره.موفق باشی
http://www.developerfusion.com/tools/convert/csharp-to-vb/
keyvan_n
جمعه 16 بهمن 1388, 01:57 صبح
هر کدوم یه قسمت از برنامه رو نوشته و بعد کدها رو تبدیل کنید
خوب البته این کار شدنیه ولی من توصیه نمی کنم.
بهترین راه اینه که هر برنامه نویس کار خودش رو انجام بده و در نهایت کارهاتون رو به صورت DLL در بیارید و استفاده کنید.
بعضی جاها میشه از کدهای تلفیقی هم استفاده کرد. مثلاً من توی وبسایت این رو تجربه کردم. یک صفحه به زبان C# و یک صفحه به زبان VB.Net.
یکی از نکات مثبت .Net وجود زبان میانی(IL) هست که کدهای نوشته شده به تمام زبان های تحت .Net به اون ترجمه میشن. پس تبدیل کدها چندان کار عاقلانه ای نیست.(با عرض پوزش از dezstar86)
ricky22
شنبه 17 بهمن 1388, 07:55 صبح
خوب البته این کار شدنیه ولی من توصیه نمی کنم.
بهترین راه اینه که هر برنامه نویس کار خودش رو انجام بده و در نهایت کارهاتون رو به صورت DLL در بیارید و استفاده کنید.
بعضی جاها میشه از کدهای تلفیقی هم استفاده کرد. مثلاً من توی وبسایت این رو تجربه کردم. یک صفحه به زبان C# و یک صفحه به زبان VB.Net.
یکی از نکات مثبت .Net وجود زبان میانی(IL) هست که کدهای نوشته شده به تمام زبان های تحت .Net به اون ترجمه میشن. پس تبدیل کدها چندان کار عاقلانه ای نیست.(با عرض پوزش از dezstar86)
موافقم
تبدیل کد برای کدای کوچیک خوبه برای کدای بزرگ کار جالبی نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.