ورود

View Full Version : مشکل در windows service

micro24
سه شنبه 13 بهمن 1388, 13:43 عصر
با سلام

من یک ویندوز سرویس در برنامم نوشتم که هنگام Start کردن آن Errorزیر را می گیرد:

The service did not Respond to The Start or control request in a timely Fashion.
ویندوز سرویس من داخل یک پروژه است که فرم ها وماژول وکلاس های دیگری نیز دارد وهنگامی که Set up درست می کنم ونصب می نمایم مشکل بالا پیش می آید ولی هنگامیکه ویندوز سرویسم را می برم توی پروژه دیگر که به غیر از ویندوز سرویس چیز دیگری نمی باشد دیگر این مشکل بعد از نصب پیش نمی آید وبه راحتی start می گردد.
لطفا من را راهنمایی نمایید چی کار کنم؟

متشکرم

milad.biroonvand
چهارشنبه 14 بهمن 1388, 12:55 عصر
با سلام

من یک ویندوز سرویس در برنامم نوشتم که هنگام Start کردن آن Errorزیر را می گیرد:

The service did not Respond to The Start or control request in a timely Fashion.
ویندوز سرویس من داخل یک پروژه است که فرم ها وماژول وکلاس های دیگری نیز دارد وهنگامی که Set up درست می کنم ونصب می نمایم مشکل بالا پیش می آید ولی هنگامیکه ویندوز سرویسم را می برم توی پروژه دیگر که به غیر از ویندوز سرویس چیز دیگری نمی باشد دیگر این مشکل بعد از نصب پیش نمی آید وبه راحتی start می گردد.
لطفا من را راهنمایی نمایید چی کار کنم؟

متشکرم

سلام دوست عزيز

اول فرم هات و كنترل ها رو اضافه كن بعد ، سرويس رو بزار . و بعد rebild رو بزن

micro24
چهارشنبه 14 بهمن 1388, 16:24 عصر
سلام دوست عزیز

اول فرم هات و کنترل ها رو اضافه کن بعد ، سرویس رو بزار . و بعد rebild رو بزن

سلام یک Set up درست کردم بدون ویندوز سرویسم بعد سرویس را به آن اضافه کردم ولی بازهم استارت نشدلطفا راهنماییم نمایید.

با تشکر

milad.biroonvand
پنج شنبه 15 بهمن 1388, 07:57 صبح
سلام یک Set up درست کردم بدون ویندوز سرویسم بعد سرویس را به آن اضافه کردم ولی بازهم استارت نشدلطفا راهنماییم نمایید.

با تشکر

برا set up درست كردن براي برنامه هايي كه سرويس دارند ، يه كم فرق دارد ، در هنگام ساخت setup بايد گزينه هاي نصب سرويس رو هم بزني.

micro24
پنج شنبه 15 بهمن 1388, 09:29 صبح
با سلام

من نمی توانم درست نمایم لطفا بیشتر توضیح دهید.

با تشکر