View Full Version : قیمت نرم افزار انبارداری بدون سورس
com.ha.za
سه شنبه 13 بهمن 1388, 13:44 عصر
من یه برنامه انبارداری با دلفی 7 نوشتم که محیطی نسبتا زیبا و شامل امکاناتی از قبیل تعریف (مشتری،کالا،خدمات،هزینه،ب نک،واحد کالا)،فاکتور(فروش،برگشت از فروش،خرید، برگشت از خرید،پیش فاکتور) ، دریافت وپرداخت(نقدی،حواله، چک ،سفته،خرج چک)، عملیات بانک(واریز،برداشت،اتقال)،ف روشاقساطی باقابلیت(قسط بندی به صورت خودکار و دستی، صدور دفترچه قسط،صدور قرارداد)و شامل کلیه گزارشات قسمت های فوق ، امکانات دفترچه تلفن با قابلیت تماس ، مدیریت کاربران و تعیین سطح دسترسی ، قفل کردن برنامه) یادآوری چک و اقساط عقب مانده)
حدود 1 سال روش کار کردم حالا میخوام بدونم باید چند بفروشم و چند می ارزه ؟
ممنون .
Nima NT
شنبه 17 بهمن 1388, 17:55 عصر
بهتر بود از محیط نرم افزار چند نمونه عکس هم ضمیمه میکردید.
com.ha.za
شنبه 17 بهمن 1388, 23:28 عصر
سلام دوست عزیز
برنامه رو گذاشتم
کلمه کاربری : 1
رمز ورود : 1
http://rapidshare.com/files/346887397/pardis.rar.html
Nima NT
یک شنبه 18 بهمن 1388, 00:02 صبح
برنامه رو دانلود کردم ؛ از جمله مشکلات برنامه یکی میشه به سرعت پایین عملیات و کمی در مورد گرافیک اون اشاره کرد ؛ بعضی جاها فونت ها به هم ریخته نشون داده میشن ؛ ازجمله پنجره درباره نرم افزار.
ولی از لحاظ امکانات چیزی کم نداشت و به نظر من میتونید قیمتی ما بین 20 تا 60 هزارتومان برای هر بسته تعیین کنید. ( البته این نظر شخصی من هست اگر بخوام به عنوان یک کاربر نظر بدم و مسلما" دلیلی بر صحت و درستی و یا رد اون نیست ).
com.ha.za
یک شنبه 18 بهمن 1388, 21:05 عصر
سلام
درسته قسمت درباره برنامه عکسه و نمیدونم چرا رو بعضی سیستمها به هم میریزه
کدوم قسمتها کند عمل میکنه و به نظر شما مشکل کند بودنش چیه؟
برنامه رو به چند تا مغازه به مبلغ 120 فروختم البته این مغازه ها در دسترس هستند و پشتیبایش به صورت حضوریه
اگه واسه گرافیکش از عکس استفاده کنم سرعت پایین نمیاد؟
در ضمن فرم ورود به نرم افزار چرا دیر بالا میاد؟ مشکل داره یا طبیعیه ؟
از راهنماییهاتون ممنون
Nima NT
یک شنبه 18 بهمن 1388, 21:41 عصر
والا این ها رو شما باید تشخیص بدین که مشکل از کجاست ؛ من نه به نحوه کد نویسی شما آشنایی دارم و نه میدونم از چه سیستمی استفاده کردید ؛ مدلسازی نرم افزارتون چطوری بوده ؛ آیا نوع طراحی پایگاه دادتون تاثیر گذاشته , در واقع کسی جز خودتون نمیتونه این مشکلات رو حل کنه.
ولی در مورد عکس اگر از عکس زیاد استفاده بشه بله سرعت رو پایین میاره.
Mahmood_M
یک شنبه 18 بهمن 1388, 22:27 عصر
من هم برنامه رو دانلود کردم و دیدم ...
از نظر امکانات مناسب هست ...
در اینگونه نرم افزارها که امکانات زیاد و تو در تو وجود داره ، باید بیشتر از امکانات روی User Friendly بودن برنامه کار بشه ، User Friendly یعنی کاربر دوستانه بودن برنامه ! یعنی کاربر بتونه به راحتی با برنامه کار کنه ، توی برخی امکانات در برنامه شما این موضوع رعایت نشده ، مثلا برای خروج از برنامه ( به جز اون دکمه روی صفحه ی اصلی ) کاربر باید به قسمت " ابزارها " مراجعه کنه !
نکته ی دیگه ای که باز به همون موضوع User Friendly ربط داره نحوه ی گرفتن دستورات ورودی از کاربر هست ، مثلا در هنگام ورود به برنامه ، کاربر بعد از وارد کردن نام کاربری و کلمه ی عبور باید حتما کلید Enter رو فشار بده و دکمه ای درون پنجره برای اعلام ورود در نظر گرفته نشده ، این نکته در چند جای دیگه مثل قسمت " گزارشات > صندوق " و پنجره ای که بعدش باز میشه هم رعایت نشده ...
به طور کلی باید برنامه طوری نوشته بشه که اگر احیانا صفحه کلید کامپیوتر کاربر خراب شد ! ، کاربر بتونه با موس تمام کارهای برنامه رو انجام بده و اگر موس خراب شد بتونه با صفحه کلید به طور کامل با برنامه کار کنه ...
نکته ی دیگه گرافیک خود برنامه هست ، بهتره برنامه رو با ظاهر ساده ویندوز ارائه کنید ولی امکان اضافه کردن Skin رو به کاربر بدید و چند Skin هم کنار برنامه بزارید تا کاربر خودش انتخاب کنه ...
همونطور که جناب Nima NT هم اشاره کردن ، سرعت برنامه هم پایینه ، توصیه می کنم تمام جداول رو در یک فایل اکسس قرار ندید ، 25 مگابایت به عنوان حجم فایل بانک اطلاعاتی برای شروع برنامه خیلی زیاده !
بهتره در هنگام شروع یک Splash Screen نمایش بدید و لود شدن اطلاعات رو مثلا به وسیله ی یک ProgressBar به کاربر اعلام کنید ...
با توجه به اینکه با دلفی کار می کنید ، از دستوراتی مثل Application.ProcessMessages و یا از Thread استفاده کنید تا صفحه شروع برنامه هنگ نکنه ...
اما از نظر امکانات مناسب و خوب هست ، اگه کمی روی ظاهر برنامه بیشتر کار بشه نرم افزار کاملی خواهد شد ...
موفق باشید ...
com.ha.za
دوشنبه 19 بهمن 1388, 00:26 صبح
نظرتون خیلی عالی بود حتما رو برنامم اعمال میکنم
لطف کردید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.