View Full Version : کتابخانه های آماده جاوااسکریپت
amirferdowsi
سه شنبه 13 بهمن 1388, 19:42 عصر
سلام به تمامی دوستان
میخواستم بدونم که این کتابخانه های آماده جاوااسکریپت (…, jQuery , Prototype , Ext JS ) به چه صورت عمل می کنند .
من هر چی بیشتر سورس اینها رو خوندم ، بیشتر گیج شدم . چون من میخوام نحوه ایجاد پنجره های شفاف با افکتهای جالبی که این کتابخانه ها تولید می کنند رو یادبگیرم . با مطالعه اینها که هیچ مطلب مفیدی یاد نگرفتم .
حالا چه طور میتونم یک کتابخانه خیلی کوچک بنویسم که فقط بتونه این پنجره ها رو ایجاد کنه ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
Lagon666
چهارشنبه 14 بهمن 1388, 00:24 صبح
لازم نیست کتابخونه بنویسی. فقط کافیه از کتابخونه استفاده کنی. لینک زیر میتونه کمکت کنه:
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=43319&d=1264777657
amirferdowsi
چهارشنبه 14 بهمن 1388, 01:46 صبح
لازم نیست کتابخونه بنویسی. فقط کافیه از کتابخونه استفاده کنی. لینک زیر میتونه کمکت کنه:
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=43319&d=1264777657
سلام
دوست عزیز از توجه شما ممنونم ، من میخوام که نحوه ایجاد اینگونه پنجره ها رو یادبگیرم . نه فقط ایجاد آنها با استفاده از کتابخانه های آماده که اصلا معلوم نیست چه کاری رو انجام میدن .
amirferdowsi
جمعه 16 بهمن 1388, 00:19 صبح
کسی در این زمینه اطلاعاتی نداره ؟
Lagon666
جمعه 16 بهمن 1388, 20:54 عصر
با این دستور میشه بلندی یه عنصر رو تغییر داد:
document.getElementById("myelement").style.height = '120px';
حالا میشه همینو انداخت توی یه حلقه که خودش انجام بشه:
for(i=0; i<100; i++)
{
document.getElementById("myelement").style.height = i + 'px';
}
امیر جان منظورت همین بود؟
amirferdowsi
جمعه 16 بهمن 1388, 23:25 عصر
سلام
دوست عزیز از توجه و راهنمایی شما ممنونم. :تشویق::لبخندساده:
منظورم اینه که برای حالت ظاهر شدن و محو شدن یک پنجره و یا اینکه پنجره موقع باز شدن از بالای صفحه به سمت پایین حرکت بکنه از چه کدهایی باید استفاده کرد ؟ :متفکر:
بازهم از راهنمایی شما تشکر میکنم.
Lagon666
شنبه 17 بهمن 1388, 17:53 عصر
امیر جان منظور شما رو فهمیدم. اگه پست منو دقیق تر بخونی متوجه میشی داستان از چه قراره. من چیزی رو مثال زدم که با اون یه Element مثلا یه DIV یا TABLE به اصطلاح SlideUp و SlideDown میشه.
حالا میشه همون کد رو برای ظاهر شدن و محو شدن اینجور نوشت.
for(i=0; i<100; i++)
{
document.getElementById("myelement").style.opacity= i;
}
یکم در مورد Opacity سرچ کنی یه چیزایی دست میاد. البته این چیزایی که من گفتم فقط یه مثال هست. اگه بخوای اصولی این کار انجام بشه باید به جای حلقه از تایمر استفاده کنی.
حله؟
amirferdowsi
چهارشنبه 21 بهمن 1388, 20:23 عصر
از animate در jquery استفاده کنید ! خود سایت jquery مطالب مفید و آموزش داره !
سلام
دوست عزیز بنده عرض کردم که هدفم استفاده از اینجور کتابخانه ها نیست :اشتباه: و میخوام که نحوه ایجاد اینگونه کدها را یاد بگیرم .
لطفا کل پست ها را مطالعه فرمایید. :متفکر:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.