View Full Version : ارسال موارد تیک دار شده به بانک access
hasti_62
چهارشنبه 14 بهمن 1388, 10:06 صبح
سلام به همه دوستان
من توی برنامم توی فرمم از گرید استفاده کردم که checkbox گذاشتم که وقتی تعدای از داده هامو تیک می زارم می خوام که مضربهایی از 5 رو بریزه تو بانک access ام.کسی می تونه راهنمائی کنه!!!!!ممنوم.
xxxxx_xxxxx
چهارشنبه 14 بهمن 1388, 15:34 عصر
مضرب هایی از 5 همیشه باقیمانده تقسیمشون بر 5 میشه 0
پس:
If n Mod 5 = 0 Then
'commands
End If
hasti_62
دوشنبه 19 بهمن 1388, 11:43 صبح
سلام مرسی از اینکه جواب دادین این کد رو خودم هم گذاشتم اما اول باید تعداد رکوردهای تیک دار شده رو بشمره بعد حساب کنه ولی من وقتی که تیک می ذارم انگار اصلا xhekbox رو نمیشمره.ممنون می شم اگه راهنمائی کنید خیلی کارم گیر افتاده مرسی.
xxxxx_xxxxx
دوشنبه 19 بهمن 1388, 13:44 عصر
سلام
اگر ممکنه یک نمونه ساده اینجا قرار بدید،
من نمی دونم شما از چه گریدی استفاده کردید.
hasti_62
سه شنبه 20 بهمن 1388, 08:34 صبح
متاسفانه ما برنامه هامونو نمی تونیم رو اینترنت بیاریم اما من از msflexgrid استفاده کردم که مربع checkbox رو هم تو ستون 10 بهم نشون می ده حالا می خوام اونایی رو که تیک میذارم رو بشمره اگه تعدادشون کمتر از 5 بود پیغام خطا بده در غیر اینصورت بیاد مضرب 5 رو محاسبه کنه و فقط اونارو چاپ کنه و باقیماندهشو نادیده بگیره.(البته محاسباتش رو دارم فقط نمی تونم بشمرم)واقعا ممنون می شم اگه کمک و راهنمائی کنید:عصبانی++:
بابک بامداد
سه شنبه 04 اسفند 1388, 09:53 صبح
سلام
من قبلا یک جایی تو یک برنامه این مورد را دیده ام سعی می کنم اون برنامه را برای شما پیدا کنم.
اینهم بدانید ما اینجا به همدیگه اعتماد داریم .((ما برنامه هامونو نمی تونیم رو اینترنت بیاریم ))
موفق باشید
hasti_62
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 10:33 صبح
سلام
من قبلا یک جایی تو یک برنامه این مورد را دیده ام سعی می کنم اون برنامه را برای شما پیدا کنم.
اینهم بدانید ما اینجا به همدیگه اعتماد داریم .((ما برنامه هامونو نمی تونیم رو اینترنت بیاریم ))
موفق باشید
دوست عزیز جسارت نشه متاسفانه این محدودیت اداره ماست که به ما اجازه نمیدن.ممنون
بابک بامداد
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 10:37 صبح
:متفکر:
دوست عزیز جسارت نشه متاسفانه این محدودیت اداره ماست که به ما اجازه نمیدن.ممنون
مشکلی نیست دوست من ، اما من الان دارم برنامه مشابهی می نویسم تا سوال شما را پاسخ دهم این شاید زمانبر تر باشد چون سرم خیلی شلوغه .هر طور راحتی انجام خواهم داد.:چشمک:راستی اداره شما خیلی سخت گیرند که سوالاتتون را هم چک می کنند
وای وای:افسرده:
hasti_62
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 12:08 عصر
موضوع اینکه ما تمام برنامه هامون روی شبکه داخلی اداره ست که نمی تونیم انتقال بدیم رو اینترنت همین.ممنونم از شما و مرسی که وقت می گذارید.:چشمک:
بابک بامداد
شنبه 08 اسفند 1388, 13:51 عصر
موضوع اینکه ما تمام برنامه هامون روی شبکه داخلی اداره ست که نمی تونیم انتقال بدیم رو اینترنت همین.ممنونم از شما و مرسی که وقت می گذارید.:چشمک:
بهانه جالبی بود برای یک برنامه نویس .:لبخند:برنامه را برایتان میل کردم ببینید . امیدوارم مشکل حل شود.....:چشمک:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.