ورود

View Full Version : jvcl component

elena
چهارشنبه 14 بهمن 1388, 10:16 صبح
component jvcl ro mikham

vcldeveloper
چهارشنبه 14 بهمن 1388, 17:20 عصر
JVCL یک مجموع اوپن سورس و رایگان هست؛ یه جستجو در گوگل انجام بدید، و از سایتش آن را دانلود کنید.

در ضمن، فارسی تایپ کنید، پست های پنگلیش در سایت حدف میشند!

Vahid.Shatery
سه شنبه 11 اسفند 1388, 16:07 عصر
سلام
من این کامپوننت را دارم..
حجمش زیاده .
یک سی دی میشه .
اگه هنوز پیدا نکردین تماس بگبرید یا به v_sh960@yahoo.com ایمیل بزنید.

vcldeveloper
سه شنبه 11 اسفند 1388, 17:22 عصر
حجمش زیاده .
یک سی دی میشه .
یک CD؟!! چه خبره، مگه بنده خدا؟!

JVCL یک مجموعه اوپن سورس و رایگان هست، که به راحتی میشه آن را از سایتش دانلود کرد. حجمش هم چیزی در حدود 14-15 مگابایت هست (شامل سورس کد + نرم افزار نصب + راهنما + پروژه های دمو).

Vahid.Shatery
سه شنبه 11 اسفند 1388, 17:38 عصر
سلام جناب آقای کشاورز
مگه من چی گفتم که اینطوری جواب میدین .
من مگه حرفی از پول زدم .
چیزی که من دارم حدوود 400M میشه .
حالا اگه دوست دارین برین دانلود کنید.

بیا و خوبی کن .

vcldeveloper
سه شنبه 11 اسفند 1388, 18:25 عصر
آخه چی 400 مگ هست؟ لینک دانلود آخرین نسخه JVCL و حجمش (19 مگابایت) در لینک زیر موجود است:
https://sourceforge.net/projects/jvcl/files/

شما مطمئن هستید که JVCL را با حجم 400 مگ دارید؟!

hossein_h62
چهارشنبه 12 اسفند 1388, 16:07 عصر
مگه من چی گفتم که اینطوری جواب میدین .
من مگه حرفی از پول زدم .
حالا اگه دوست دارین برین دانلود کنید.

بیا و خوبی کن .

دوست عزیز دیگه از سایتش که منبع معتبر تری وجود نداره؟؟؟؟!!!!! حق با آقای کشاورز هستش حجمش حدود 19 mb هست.

Vahid.Shatery
چهارشنبه 12 اسفند 1388, 16:11 عصر
سلام دوستان
اول از همه ، از آقای کشاورز تشکر می کنم که هم سایت را معرفی کردن هم اینکه شاید کمی تند صحبت کردم.:ناراحت:
راستش من هنوز وقت نکردم برم دانلود کنم ببینم این چیزی که من دارم با لینک دانلودش چه تفاوتی داره .
هر موقع دانلود کردم خبرش را میدم .
ولی چرا چیزی که من دارم 400M هست ؟؟؟؟:عصبانی++:

Vahid.Shatery
چهارشنبه 12 اسفند 1388, 16:16 عصر
سلام مجدد
من هر کاری کردم نتونستم دانلود کنم .
http://sourceforge.net/t7.php
چرا ؟

Mahmood_M
چهارشنبه 12 اسفند 1388, 22:29 عصر
من اين مجموعه رو دارم ، نسخه ي 2 هست ، JVCL و JCL با Document و Help و تمام مخلفات كه حدود 150 مگابايت هست ، در سايت SourceForge هم اگه همه مثالها و پكيجهاش رو دانلود كنيد تقريبا حدود 200 مگابايت ميشه ...
البته اون زمان كه من دانلودش كرده بودم بيش از 300 مگابايت بود كه بعد فهميدم دو تا از پوشه هاي 130 مگابايتيش تكراري هست ! ...

vcldeveloper
پنج شنبه 13 اسفند 1388, 00:37 صبح
ولی چرا چیزی که من دارم 400M هست ؟
در سايت SourceForge هم اگه همه مثالها و پكيجهاش رو دانلود كنيد تقريبا حدود 200 مگابايت ميشه ...به خاطر اینکه شما رفتید فایل های باینری را دانلود کردید، یعنی فایل هایی که اصلا نیازی به دانلودشان نبود، و به راحتی از روی سورس قابل تولید بودند.

مجموعه JVCL برای دانلود از SourceForge حجمش همانقدری هست که در پست های قبلی گفتم. اون مجموعه شامل سورس کد تمام Packageها، و Demoها هست. راهنمایی که با آن هست، فقط مربوط به مراحل نصب هست. راهنمای کامپوننت ها به صورت جداگانه ارائه میشه، که نسخه CHM آن حدودا 13 مگابایت هست.

JVCL به بسته JCL به عنوان نیاز داره که باید قبل از JVCL نصب بشه؛ JCL حجمش حدودا 4 مگابایت هست. یک راهنما هم داره که به صورت جداگانه ارائه میشه، و نسخه CHM آن حدود 10 مگابایت هست.

هر دو مجموعه JCL و JVCL با خودشان یک Batch File ساده دارند که اجرای آن باعث کامپایل Installer آنها میشه. بعد از کامپایل Installer، می تونید Installer را اجرا کنید، و خیلی راحت مسیر نصب بسته ها، و بسته هایی که مایل به نصب آنها هستید را مشخص کنید؛ Installer خودش تمام بسته ها را کامپایل و نصب میکنه، لازم نیست شما هیچ کاری بکنید. با اجرای دلفی می بینید که بسته های مربوطه به طور کامل نصب شدند.
45042

اگر شما همه بسته ها و دموها را با استفاده از Installer کامپایل و نصب کنید، اون وقت شاید حجم آن به 300-400 مگابایت برسه.

یعنی میشه گفت پنج ششم آن چیزی که شما دانلود کردید، Junk بوده، و ارزش دانلود نداشتند.

آخرین نسخه JVCL نسخه 3.39 هست، و آخرین نسخه JCL هم 2.1.1

Mahmood_M
پنج شنبه 13 اسفند 1388, 00:52 صبح
اگر شما همه بسته ها و دموها را با استفاده از Installer کامپایل و نصب کنید، اون وقت شاید حجم آن به 300-400 مگابایت برسه.

شايد اون يارو كه براي دانلود گذاشته ، اول خودش كامپايل كرده و بعد كامپايل شدش رو گذاشته ! ، اما اوني كه من دارم فقط مثالهاش ( بدون فايلهاي EXE و كامپايل نشده ) 13 مگابايت هست ...

به هر حال چيزي كه مهمه حجم فعليش هست كه توي سايت SourceForge موجوده ، در مورد حجم نسخه اي كه من دارم يا من اشتباه كردم يا اوني كه براي دانلود گذاشته بود ...

ولي اون فايلهاي موجود در SourceForge به صورت فشرده شده هستن و حدود 30 يا 40 درصد از حجم اصلي فايلها رو دارن ، حجمي كه من گفتم براي حالت فشرده نشده هست ! ، البته شرمنده بايد اشاره مي كردم ...

موفق باشيد ...

دلفــي
دوشنبه 17 اسفند 1388, 08:46 صبح
سلام مجدد
من هر کاری کردم نتونستم دانلود کنم .
http://sourceforge.net/t7.php
چرا ؟

مي تونيد از اينجا (http://en.sourceforge.jp/projects/sfnet_jvcl/releases/) دانلود كنيد .