View Full Version : منو کرکره ای
sima_2n5k
چهارشنبه 14 بهمن 1388, 11:57 صبح
سلام
من یه کنترل دارم واسه منو هام که با توجه به پروژه لیست منوهامو می یاره مثلا تیتر اول پدر و زیر اوم بچه هاشه و همه رو به صورت باز شده می یاره حالا من میخوام به صورت منو کرکره ای بیاره ولی نمی دونم کجا و چطور داخل کنترلم بذارمش اگه کمک کنید ممنون می شم و این هم کنترلی که نوشتم.
mehdi.mousavi
چهارشنبه 14 بهمن 1388, 15:00 عصر
سلام
من یه کنترل دارم واسه منو هام که با توجه به پروژه لیست منوهامو می یاره مثلا تیتر اول پدر و زیر اوم بچه هاشه و همه رو به صورت باز شده می یاره حالا من میخوام به صورت منو کرکره ای بیاره ولی نمی دونم کجا و چطور داخل کنترلم بذارمش اگه کمک کنید ممنون می شم و این هم کنترلی که نوشتم.
سلام.
جای اینکه چنین کد Tightly-Coupled ای رو اینجا قرار بدید که نیاز به کشف جزییاتش توسط پاسخ دهنده باشه، شما باید همواره سوال رو ساده کنید و در ساده ترین حالت سوال رو مطرح کنید و الا عموما پاسخی از مجموعه دریافت نخواهید کرد. برای چی میگم Tightly-Coupled؟ واسه اینکه این کد به یکسری متود و ... طوری بنده که برای بدون داشتن اونها نمیشه ازش چیزی سر در آورد.
برایم جالبه که قبل من 3 نفر این فایل رو Download کردن، اما هیچکدومشون چیزی در مورد این مساله عنوان نکرده اند. در هر حال، مشکل شما به HTML و کدهای سمت Client مربوط میشه، نه C# و ASP.NET یا کدهای سمت سرور. ابتدا، HTML اصلی رو که میخواهید بصورت کرکره ای نمایش بدید، به بخش مناسب ارسال کنید (نه بخش C#)، سپس اونجا بهش پاسخ خواهم داد.
نیازی هم به ارسال کدهای سمت سرور نیست، چون اهمیتی نداره که این HTML توسط چه تکنولوژی یا کدی سمت سرور تولید شده!
موفق باشید.
s.omidi
شنبه 31 مرداد 1394, 08:33 صبح
سلام دوستان
نیاز به منو کرکره ای دارم که سمت راست فرمم قرار بدم و با کلیک روی منوها ابجکتهای اون نشون داده بشه و بتونم روی ابجکتهای اون کد بنویسم .با تری ویو درست کردم ولی نمیشه رو نوداش کد نوشت
با تشکر
.اینم نمونه منوی مورد نیازم 134526
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.