ورود

View Full Version : سوال: لطفا نرم افزار Brute-Force معرفی کنید

ricky22
پنج شنبه 15 بهمن 1388, 13:09 عصر
سلام دوستان لطفا نرم افزار Brute-Force رو معرفی کنید که بشه اون رو روی برنامه خودمون امتحان کنیم

Nima NT
پنج شنبه 15 بهمن 1388, 15:02 عصر
دوست عزیز Brute Force برای چه کاری ؟

ricky22
پنج شنبه 15 بهمن 1388, 15:07 عصر
دوست عزیز Brute Force برای چه کاری ؟
برنامم یه فیلد پسورد داره
می خوام ببینم نرم افزار می تونه پسورد رو در بیاره یا نه

BackTrace
پنج شنبه 15 بهمن 1388, 15:51 عصر
اصولاً برنامه های BruteForce برای نرم افزارهایی نوشته میشن که امکان تعامل با اونها از طریق API مخصوص به اونها وجود داشته باشه و یا حداقل دارای ویژگی هایی باشن که امکان تشخیص صحیح یا نادرست بودن رمز رو به ما بده. نوشتن BruteForce برای نرم افزارهایی که دارای خاصیت دوم که گفتم، هستن؛ کمی تا قسمتی سخت هست. (باید از APIهای سیستمی استفاده کرد)

پیروز باشید./

ricky22
شنبه 17 بهمن 1388, 07:56 صبح
چطور می تونم امنیت برنامم رو تست کنم؟

joker
شنبه 17 بهمن 1388, 09:26 صبح
برنامم یه فیلد پسورد داره
می خوام ببینم نرم افزار می تونه پسورد رو در بیاره یا نه

چطور می تونم امنیت برنامم رو تست کنم؟

اگه برنامه خودتونه و میدونید روتینی برای چک کردن این حالت نزاشتید دیگه دنبال چی میگردید ؟:متفکر:
اگه منظورتون اینه که چطوری میتونم امنیت برنامه ام را در این حالت بالا ببرم اینه که چک کنید اگه بیشتر از 3 بار در یک محدوده زمانی مثلا 30 ثانیه کلمه عبور اشتباهی وارد شد فرض را بر این بزارید که حمله هست ، و سیستم را به مدت5 دقیقه به حالت غیرفعال در بیارید... یا روشهای دیگه مثلا گول زدن سیستم بروتی فورس یا....

ricky22
شنبه 17 بهمن 1388, 10:13 صبح
اگه برنامه خودتونه و میدونید روتینی برای چک کردن این حالت نزاشتید دیگه دنبال چی میگردید ؟:متفکر:
اگه منظورتون اینه که چطوری میتونم امنیت برنامه ام را در این حالت بالا ببرم اینه که چک کنید اگه بیشتر از 3 بار در یک محدوده زمانی مثلا 30 ثانیه کلمه عبور اشتباهی وارد شد فرض را بر این بزارید که حمله هست ، و سیستم را به مدت5 دقیقه به حالت غیرفعال در بیارید... یا روشهای دیگه مثلا گول زدن سیستم بروتی فورس یا....
دوست عزیز می خوام بدونم نر افزاری هستکه بتونه رمز عبور برنامه من رو کرک کنه یا نه؟
مثل این نرم افزار ها که رمز برنامه های winrar رو در میارن

Nima NT
شنبه 17 بهمن 1388, 13:46 عصر
وقتی هنوز برنامه شما توزیع نشده پس امکان وجود همچین برنامه ای هم منتفی هستش ؛ همون طوری که جناب Joker گفتن میتونین تا حدی این حملات رو در برنامه خودتون تشخیص بدین ولی نمیتونین 100% جلوش رو بگیرین.

ricky22
شنبه 17 بهمن 1388, 14:12 عصر
دوستان یعنی اگه من یک نرم افزار بزارم اینجا بعد شما می تونید رمزشو در بیارید؟
کدی هم که استفاده کردم اینه
if text1.text=ramz then form2.show
به زبان vb.net

mehrzad007
شنبه 17 بهمن 1388, 22:34 عصر
if text1.text=ramz then form2.show
من اين كاره نيستم اما مي دونم ظرف ده ثانيه ! ميتوني خودت هم تست كني . نرم افزار reflector رو سرچ كن .