ورود

View Full Version : نحوه اجرای فایل اجرایی جاوا در محیط متمتیکا

matin56
پنج شنبه 15 بهمن 1388, 20:28 عصر
من یک فایل قابل اجرای جاوا (فرمت jar) رو می خوام در محیط نرم افزار متمتیکا که بسیار مشابه متلب هست اجرا کنم. یا اصلا فرض کنید به صورت batch file دستور مورد نظر در اومده. چطور می تونم این کار رو بکنم؟

ermia2008
پنج شنبه 15 بهمن 1388, 22:02 عصر
من یک فایل قابل اجرای جاوا (فرمت jar) رو می خوام در محیط نرم افزار متمتیکا که بسیار مشابه متلب هست اجرا کنم. یا اصلا فرض کنید به صورت batch file دستور مورد نظر در اومده. چطور می تونم این کار رو بکنم؟

سلام دوست عزیز

میتونی یه فایل bat درست کنی و داخلش بنویسی

java -jar path

که path مسیر فایل jar است

موفق باشید

matin56
جمعه 16 بهمن 1388, 10:49 صبح
سلام. من همین کار که شما گفتین رو کردم. و بعدش از دستور
Run
با اسم فایل بت استفاده کردم ولی اتفاقی نیفتاد و فقط مقدار 1 رو برگردوند و توی فایلی که برای ریختن خروجی تعریف کردم هیچ تغییری ایجاد نشد.

matin56
جمعه 16 بهمن 1388, 10:57 صبح
سلام دوست عزیز

میتونی یه فایل bat درست کنی و داخلش بنویسی

java -jar path

که path مسیر فایل jar است

موفق باشید
Run
با اسم فایل بت استفاده کردم ولی اتفاقی نیفتاد و فقط مقدار 1 رو برگردوند و توی فایلی که برای ریختن خروجی تعریف کردم هیچ تغییری ایجاد نشد.

ermia2008
جمعه 16 بهمن 1388, 12:04 عصر
Run

این دستور درست کار می کنه. من تستش کردم. ممکنه اشکال از جای دیگه ای باشه!
مطمئنید که کد مربوط به نوشتن در فایل مشکل نداره؟ شاید فایلتون رو Close نمی کنید!

matin56
جمعه 16 بهمن 1388, 19:51 عصر
این دستور درست کار می کنه. من تستش کردم. ممکنه اشکال از جای دیگه ای باشه!
مطمئنید که کد مربوط به نوشتن در فایل مشکل نداره؟ شاید فایلتون رو Close نمی کنید!
الان متوجه شدم اجرا میشه ولی نمی تونه فایل هایی رو که باید ورودی از شون بخونه پیدا کنه و پیغام زیر رو میده:
ّّjava.io.FileNotFoundException: data\test_7 (The system cannot find the path specified)1
فایل مورد نظر حاوی ورودی هست و عجیب اینه که وقتی این فایل
bat
رو در خارج متمتیکا اجرا می کنم مشکلی نداره و به درستی اجرا میشه. مشخصا باید مسیر فولدر شامل اینها رو بدم ولی متوجه نمیشم که چرا همین توی
command prompt
بدون مشکل کار می کنه. اگه لازمه اطلاعات دیگری بدم تا راهنماییم کنین لطفا بگین

ermia2008
شنبه 17 بهمن 1388, 16:12 عصر
مسیر فایلتون رو چطوری دادید؟

matin56
شنبه 17 بهمن 1388, 20:43 عصر
I made a jar file from my project which is run with no problem from command prompt. However, when I run it in Mathematica with Run[.] command, it gives me the following error: "java.io.FileNotFoundException: data\test_7 (The system cannot find the path specified)" for an input file, which is called from within my java program like this: static Graph graph = new VariableGraph("C:\\Mas\\data\\test_7"); How should I define the paths to be able to get rid of this error and run my jar file in Mathematica?