PDA

View Full Version : مشكل در quick report

pandco
جمعه 16 بهمن 1388, 18:22 عصر
با سلام خدمت دوستان ارجمند

من برنامه ای نوشتم که در آن از quick report استفاده کرده ام وقتی Preview می کنم صفحه بصورت کوچک باز می شود و باید دکمه ماکزیمایز را بزنم تا صفحه Preview در کل صفحه باز شود. من یک پروژه جدید باز کردم در پروژه جدید چنین مشکلی نمی باشد اما در پروژه ای که دارم مشکل باز شدن تمام صفحه را دارم و راه حل آن را نمیدانم. و از حالت LandScape استفاده می کنم.(delphi 7) ضمنا فرم جدید باز می کنم بازهم درست نمی شود.

با تشکر از توجه دوستان

hamid-nic
شنبه 17 بهمن 1388, 09:39 صبح
با سلام خدمت دوستان ارجمند

من برنامه ای نوشتم که در آن از quick report استفاده کرده ام وقتی Preview می کنم صفحه بصورت کوچک باز می شود و باید دکمه ماکزیمایز را بزنم تا صفحه Preview در کل صفحه باز شود. من یک پروژه جدید باز کردم در پروژه جدید چنین مشکلی نمی باشد اما در پروژه ای که دارم مشکل باز شدن تمام صفحه را دارم و راه حل آن را نمیدانم. و از حالت LandScape استفاده می کنم.(delphi 7) ضمنا فرم جدید باز می کنم بازهم درست نمی شود.

با تشکر از توجه دوستان

دوست عزيز اگر از نسخه هاي بالاتر کوئيک ريپورت استفاده کنيد در پنجره ي ناظر اشيا مي توانيد حالت پيش نمايش را مشخص کنيد که بصورت Max يا معمولي باز شود .

pandco
شنبه 17 بهمن 1388, 15:41 عصر
دوستان در این پروژه از VclSkin استفاده کرده ام وقتی vclskin را غیر فعال می کنم درست می شود و برای هر فرم به غیر از فرمی که در آن quick report هست vclskin می گذارم و در بخش properties آن SkinFormatType=sfOnlyThisForm قرار می دهم تا هم quick report کار کند و هم vcl skink کار کند.

با تشکر از همه دوستان