View Full Version : اعلام ميزان محبوبيت مرورگرهاي اينترنتي در ژانويه 2010
havash.link
شنبه 17 بهمن 1388, 00:08 صبح
اعلام ميزان محبوبيت مرورگرهاي اينترنتي در ژانويه 2010
طبق نتايج يک مطالعه جديد، در ژانويه 2010 ميزان استفاده از مرورگر فايرفاکس تغيير چنداني نکرد و در مقابل، مرورگر Chrome گوگل توانست رقابت بيشتري را با Safari اپل انجام دهد. بزرگترين تغيير در اين مدت زماني در حوزه مرورگرهاي اينترنتي نيز براي Internet Explorer 6 مايکروسافت رخ داد.
بر اساس گزارش جديد منتشر شده از سوي شرکت Net Applications در خصوص استفاده ماهانه از مرورگرهاي اينترنتي، در ژانويه 2010 بهترتيب IE مايکروسافت و فايرفاکس موزيلا موفق شدند عنوان محبوبترين مرورگرها را به خود اختصاص دهند. در دسامبر 2009 سهم IE از بازار جهاني مرورگرها 7/62 درصد بود که اين رقم در ژانويه 2010 به 2/62 درصد رسيد. سهم مرورگر متنباز فايرفاکس نيز از دسامبر 2009 تا ژانويه 2010، از 6/24 درصد به 4/24 درصد کاهش يافت. در اين مدت Chrome گوگل توانست سهم خود را از 6/4 به 2/5 درصد برساند و مرورگر Safari اپل نيز بدون تغيير صاحب 5/4 درصد از بازار جهاني مرورگرهاي اينترنتي بود.
بررسي جديد همچنين نشان داد که براي نخستين بار محبوبيت مرورگر IE 8 مايکروسافت بيشتر از نسخه IE 6 شده است. در دسامبر 2009 مرورگر IE 6 سهم بيشتري از بازار جهاني مرورگرها را در دست داشت که در ژانويه 2010 اين وضعيت تغيير کرد. در نخستين ماه از سال جاري ميلادي سهم مرورگرهاي IE 8 و IE 6 بهترتيب به 3/22 و 1/20 درصد رسيد. در اين دوره زماني مرورگر فايرفاکس 5/3 نيز صاحب 1/17 درصد از اين بازار بود.
منبع : www.ganjafzar.com
mohammadi4net
شنبه 17 بهمن 1388, 00:30 صبح
کدوم محبوبیت؟
اگه منظورتون مرورگر استفاده شده توسط کاربران باشه با توجه به نصب پیش فرض Internet Explorer روی ویندوزها درسته ولی بکار بردن کلمه محبوبیت اصلا کار درستی نیست محبوبیت رو بین مرورگرهای زیر جستجو کنید:
Mozilla Firefox ، Google Chrome ، Opera
لینک منبع هم باز نشد.
havash.link
شنبه 17 بهمن 1388, 06:04 صبح
کدوم محبوبیت؟
اگه منظورتون مرورگر استفاده شده توسط کاربران باشه با توجه به نصب پیش فرض Internet Explorer روی ویندوزها درسته ولی بکار بردن کلمه محبوبیت اصلا کار درستی نیست محبوبیت رو بین مرورگرهای زیر جستجو کنید:
Mozilla Firefox ، Google Chrome ، Opera
لینک منبع هم باز نشد.
با عرض سلام خدمت دوست عزیز
درسته که Internet Explorer روی تمام ویندوز ها ست و یه جورایی اجبار یا اطلاع نداشتن از سایر مرور گرها ست و شاید بعضی کاربر ها بجز Internet Explorer مرورگر دیگری رو نمیشناسن ولی به هر حال شما فکر کنین تو خود ایران چند درصد با Internet Explorer کار می کنن و چند در صد هم با سایر مرورگر ها .
لینک مستقیم خبر:
http://www.ganjafzar.com/itnews/bestwebbrowser-3277
Netsky
شنبه 17 بهمن 1388, 07:38 صبح
سلام .
به نظر من دلیل رشد گوگل کروم سرعت بالای اجرا ، لود کردن صفحات و سادگی کار با اونه . من از فایرفاکس استفاده میکردم ولی یه بار تصمیم گرفتم از کروم استفاده کنم . همون یه بار باعث شد دیگه من اسم فایرفاکس رو هم نیارم . چون واقعا کروم عالیـــــــــــه .............. :تشویق:
به دیگر دوستان عزیز هم توصیه میکنم از این مرورگر فوق العاده استفاده کنن .
در ضمن ، لطفا تفکرات به منطق رو هم کنار بگذارید . مثلا گوگل ما رو تحریم کرده و ما نباید از مرورگرش استفاده کنیم و از اینجور حرفا ...............
با تشکر .....................
UltraZoom
شنبه 17 بهمن 1388, 08:35 صبح
Opera را جز مرورگر حساب نکرده اند !
به هر حال تا بوده همین بوده .
mohammadi4net
شنبه 17 بهمن 1388, 10:24 صبح
در ضمن ، لطفا تفکرات بی منطق رو هم کنار بگذارید . مثلا گوگل ما رو تحریم کرده و ما نباید از مرورگرش استفاده کنیم و از اینجور حرفا ...............
اگه تحریم اینه که زبان فارسی رو به مترجم گوگل اضافه کردن، اگه تحریم اینه که نقشه تمام شهرهای ایران رو رو گوگل مپ قرار دادن من به شخصه تحریم رو خیلی دوست دارم. اگه می بینید که اجازه دانلود نمی ده به خاطر فشار دولت آمریکا روی گوگل هست و اونم یه چیزیهایی رو برا ما تحریم کرده که کمترین آسیب به کاربراش برسه ، چرا جمیل ، Map , Documents و ... رو تحریم نشدیم؟ برای من اینترنت یعنی گوگل .
Hosna.Soft_old
شنبه 17 بهمن 1388, 11:32 صبح
اما سوالی که در این بین پیش میاد
این هست که محبوبیت از چه نظر ؟؟
محبوبیت IE : کرش های عجیب و غریب و بی مورد . سرعت لود : در حدود لوبیا !!!
محبوبیت Firefox : نمی گم بده ولی خوب بی خودی گندش کردن !
محبوبیت Safari : اون هم فک کنم برای mac کارهای محترم باشه . اونا هم مثل IE از مجبوری استفاده می کنند ( البته نمی گم که بده )
محبوبیت Opera : اپرا که تبلیغی نکرده بیچاره ، اگه از اول میومد مثل این فایرفاکس داد و هوار راه می نداخت الان وضعیت این نبود که اصلا جزو آمار حسابش نکنند
این حرف رو همه قبول دارند که چیزهایی رو که پیش فرض opera از ابتدا داشت مدتها بعد فایرفاکس یا سایر مرورگرها به صورت افزونه (addon) یا (Plugin) به برنامه هاشون اضافه کردند.
همین fast dial این opera . من یادمه از اولین نسخه ای که من کار کردن این رو داشت اما بعد از چند وقت دیدیم که فایر فاکس هم به فکر افتاد و یک افزونه درست کرد.
به هر حال من که به شخصه این آمار رو صحیح نمی دونم.
chrom : این مرورگر قطعا بعد از opera رده دوم رو به خودش اختصاص می ده . چون یک مرورگر قوی و خوب هست و شکی در قابلیتهاش نیست.
ولی به هر حال شما فکر کنین تو خود ایران چند درصد با Internet Explorer کار می کنن و چند در صد هم با سایر مرورگر ها .
به نظر من تنها کاربرانی که اصلا اطلاعی در زمینه رایانه ندارند با این مرورگر کار می کنند و الا اگر کاربری یک بار opera یا chrome رو ببینه قطعا دیگه به سمت ie نمی ره.
محبوبیت مرورگر IE 8 مایکروسافت بیشتر از نسخه IE 6 شده است
همه نسخه هاش سر و ته ............ .
راستی چجوری میشه این IE رو کلا از روی سیستم حذف کرد :متفکر:
موفق و موید باشید ./
mehdi.mousavi
شنبه 17 بهمن 1388, 13:03 عصر
Opera را جز مرورگر حساب نکرده اند! به هر حال تا بوده همین بوده .
سلام.
احتمالا قبول دارید که یکی از تاثیر گذارترین مرورگرها Opera بوده و بیشترین کم محلی رو هم تا بحال به Opera شده... اما این به این معنی نیستش که در آمار نیومده!
لینک مستقیم به چارت مربوطه رو میتونید اینجا ببینید (http://www.netmarketshare.com/browser-market-share.aspx?qprid=0). Opera در رده پنجم قرار گرفته. جالبه توی این آمار، Camino (http://caminobrowser.org/)ذکر نشده (البته من نمیدونم، شاید User-Agent اش Konqueror باشه. کسی در این مورد اطلاعی داره؟)
موفق باشید.
hadiaj168
شنبه 17 بهمن 1388, 13:16 عصر
IE : مال بد بیخ ریش صاحبش!
Chrome : نمیزاری دانلود کنم؟..خب نزار ، مگه قحطیه مرورگره..؟!
فایرفاکس و اپرا هر کدوم مزایای خاص خودشون رو دارن.
FireFox:
امنیت،savepassword ، Find ، Historyو Add One و ...
Opera:
SpeedDial،No Images ،Turboو...
من فایرفاکس رو ترجیح میدم به دو دلیل :
1-سازگاری کامل با فارسی.
2-سرعت بسیار بالاتر نسبت به اپرا در زمانی که یک صفحه وب رو برای دومین بار مشاهده میکنید.
Mostafa_Dindar
شنبه 17 بهمن 1388, 13:27 عصر
یکی از دوستان لطف کنه و یک تاپیک ایجاد کنه و یک نظر سنجی هم بزاره بیینیم بین کاربرای این سایت بیشتر از چه مرورگری استفاده میکنند و چرا ؟
من بشخصه چون تنها از FireFox استفاده کردم و ميكنم اطلاعات کافی ندارم . شاید باید چیز دیگه ای رو استفاده کنم .
UltraZoom
شنبه 17 بهمن 1388, 15:42 عصر
من در طی سالیانی که دارم از اینتر نت استفاده می کنم ، با مرورگر های مختلف و متفاوتی کار کرده ام .
در ابتدا از IE استفاده می کردم . گزینه ای است که همه وب گردی را با آن شروع می کنند . اما این شروع با امتحان مرورگر دیگری معمولا دوام خود را از دست می دهد .
بعد از آن سراغ نت اسکیپ رفتم . مرورگر خوبی بود و در زمان خودش با امکاناتی که ارائه می داد ما را به خودش معتاد کرده بود .
بعد از آن سراغ اپرا رفتم . در نسخه 3 خیلی با نوشتار فارسی مشکل داشت . این بود که برای سایت های لاتین از اپرا استفاده می کردم و برای سایت های فارسی از نت اسکیپ .
این اتفاق ادامه داشت تا موزیلا 1 آمد . مهاجرت کردم به سمت موزیلا 1 .
و بعد دوباره اپرا با نسخه جدیدش و امکانات فوق العاده باعث شد دوباره برم سراغ اپرا .
بر روی اپرا بودم تا فایر فاکس اولین نسخه خود را روانه بازار کرد . ما هم گفتیم این را هم یک امتحانی بکنیم . ولی در نسخه اول احساس کردم قابل رقابت با اپرا نیست . امکانات شاخص خودش رو هم از روی اپرا کپی کرده بود . هر چند افزونه های فایر فاکس واقعا عالی هستند .
این اواخر هنوز دارم از اپرا استفاده می کنم و به عنوان مرورگر دوم از کروم .
چیزی که توی اپرا برای من مهم هست :
1- پیچیده نبودن
2 - موتور پر سرعت
3- سرعت در صفحات دو بار لود شده
4 - امکان جلوگیری از لود شدن عکس ها
5 - کش قوی
6 - مدیریت ایمیل
7 - مدیریت rss
8 - مدیریت پسورد ها
9 - اپرا توربو
و...
3 - از IE استفاده می کنند و کاری به بقیه ندارند.:لبخند:
hadiaj168
یک شنبه 18 بهمن 1388, 23:23 عصر
20 دقیقه پیش کروم رو نصب کردم .
هنوز کاملا باهاش آشنا نیستم ولی از نظر سرعت :کف::کف::کف:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.