View Full Version : سوال: مشکل در چگونگی تشخیص کاراکتر enter
msozan
یک شنبه 18 بهمن 1388, 10:55 صبح
با تابع contain یه تکس باکس، می تونیم تشخیص بدیم که دکمه مثلا enter کلیک شده یا نه حالا یه مشکل چطوری بتونیم اگه دکمه enter زده شده باشه اونو پاکش کنیم تابع replace رو استفاده کردم و گفته اگه enter زده شده باشد اونو با خط تیره پر کنه ولی دکمه enterپاک نمیشه با دستور remove هم نمیتونم بگم که این کاراکترو پاکش کن
کمکم کنید.
A.S.Roma
یک شنبه 18 بهمن 1388, 11:16 صبح
با تابع contain یه تکس باکس، می تونیم تشخیص بدیم که دکمه مثلا enter کلیک شده یا نه حالا یه مشکل چطوری بتونیم اگه دکمه enter زده شده باشه اونو پاکش کنیم تابع replace رو استفاده کردم و گفته اگه enter زده شده باشد اونو با خط تیره پر کنه ولی دکمه enterپاک نمیشه با دستور remove هم نمیتونم بگم که این کاراکترو پاکش کن
کمکم کنید.
بسته به نوع TextBox ت ( ادیتور یا تکست باکس معمولی ) از این دو خط استفاده کنید .
lblResult.Text = txt.Text.Replace("\n", "-");
lblResult.Text = txt.Text.Replace("<br />", "-");
ضمن اینکه Textbox تابع نداره ! کلاس String متد Contain و امثالهم را داراست.
msozan
یک شنبه 18 بهمن 1388, 11:31 صبح
من از همین کد استفاده کردم و کاراکتر enter تکس باکس رو پاک می کنم و اون رشته رو در پایگاه ذخیره می کنم ولی وقتی دوباره اونو بازیابی میکنم کاراکتر enter داخل تکس باکس دیده میشه.
خط تیره هم وجود داره ولی بین رشته هم کاراکتر enter هنوز وجود داره.
A.S.Roma
یک شنبه 18 بهمن 1388, 12:48 عصر
من از همین کد استفاده کردم و کاراکتر enter تکس باکس رو پاک می کنم و اون رشته رو در پایگاه ذخیره می کنم ولی وقتی دوباره اونو بازیابی میکنم کاراکتر enter داخل تکس باکس دیده میشه.
خط تیره هم وجود داره ولی بین رشته هم کاراکتر enter هنوز وجود داره.
کد ذخیره در DB را بگذارید .
msozan
یک شنبه 18 بهمن 1388, 13:49 عصر
کد خاصی استفاده نکردم با دستور insert این تکس باکس رو در یه فیلد nvarcharذخیره کردم ولی وقتی دوباره این فیلد دیتابیس رو درون یه تکس باکس فراخوانی می کنم علاوه بر وجود خط تیره ، هنوز enter ها نمایش داده می شود.
A.S.Roma
یک شنبه 18 بهمن 1388, 14:09 عصر
حتما" دارید یک قسمت رو اشتباه می کنید . آیا String جدید را INSERT می کنید !؟ ( بعد از Replace )
من بدون مشکل این کار را انجام می دهم .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.