ورود

View Full Version : سوال: جلوگیری از نفوذ به بانک اکسس

com.ha.za
یک شنبه 18 بهمن 1388, 21:39 عصر
با سلام
من یه برنامه با دلفی 7 نوشتم که بانک اون اکسس هست و میخوام طوری باشه که جداول آن قابل تغییر نباشد
یه برنامه صندوق فامیلی دیدم که اکسس بود و کلید shift غیر فعال شده بود و من آن را با یک فایل اکسس دیگه به نام AllowBypassKey Kalhori-M.mdb فعال کردم اما Enable فرم ها و جداول آن false بود و محیط Design آن قابل مشاهده نبود و همچنیین قابل import کردن نبود
حالا میخوام بدونم چطور میشه اینکارو واسه خودم انجام بدم؟
ممنون.

com.ha.za
یک شنبه 18 بهمن 1388, 21:40 عصر
درضمن جستجو هم کردم و زیاد بحث شده بود اما اینچنین موردی پیدا نکردم

com.ha.za
سه شنبه 20 بهمن 1388, 01:42 صبح
کسی نمیتونه جواب منو بده ؟:متفکر:
اگه میتونید لطفا راهنماییم کنید.

joker
سه شنبه 20 بهمن 1388, 01:46 صبح
با وجود نرم افزارهایی مثل MDB UnLocker تامین امنیت اکسس یه کم سخته :اشتباه:

vbehzadan
سه شنبه 20 بهمن 1388, 03:01 صبح
پیشنهاد می کنم این دو تا مقاله رو نگاه بندازی. هر دو از خود مایکروسافت هستن و به نظر من خوب توضیح دادن:
http://support.microsoft.com/kb/289885/en-us
http://support.microsoft.com/kb/132143

com.ha.za
سه شنبه 20 بهمن 1388, 23:07 عصر
خوب بود یه چیزایی یادد گرفتم ولی چیزی که میخواستم پیدا نکردم
اگه کسی میدونه چطوری میشه جدول ها رو قفل کرد ممنون میشم

majid325
جمعه 23 بهمن 1388, 23:06 عصر
امنیت در اکسس در حد صفر است

fdaliry
شنبه 24 بهمن 1388, 00:16 صبح
امنیت در اکسس در حد صفر است

حداقل اگه راهی باشه که به طور مستقیم نشه دیتابیس را دستکاری کرد کافیه
این مشکل منم هست
اگه کمک کنید ممنون میشیم

CYCLOPS
شنبه 24 بهمن 1388, 06:50 صبح
دوستان اکسس از نظر امنیتی خیلی خیلی خیلی پایینه
هر ابزاری رو برای کاری ساختند اکسس ساخته نشده تا امنیت بالایی رو برای شما تامین کنه فقط ساخته شده تا کاربران عادی آفیس هم بتونن از مزایای بانک اطلاعاتی بهره مند بشن همـــــــــیـن . . .

موفق باشید :چشمک:

nabeel
دوشنبه 26 بهمن 1388, 10:07 صبح
سلام com.ha.za

دوست عزیز , بهتر بود برای حل مشکلتون , سئوال رو در خود تالار اکسس مطرح میکردید ( با توجه به اینکه بحث در خصوص اکسس تا حدود زیادی متفاوت از دیگر پلت فرمهاست )
متاسفانه برخی جوابهایی که دوستان دادن , یا در خصوص سئوال شما مصداق نداره و یا واقعیت در اون خیلی کمرنگ جلوه داده شده
در مجموع پاسخ دوستمون vbehzadan در پست شماره 5 و ادامه اون مسیر میتونه شما رو به هدفتون نزدیک کنه ( البته در Access 2003 و نسخه های پیشین اون )
در غیر اونصورت باید نیم نگاهی به Access 2007 داشته باشید

البته اگه منظور جلوگیری از عدم دستکاری به صورت مطلق باشه , که هیچ دیتابیسی بدین شکل وجود نداره و تنها نحوه نفوذ متفاوته

در مجموع اگر دیتا بیستون بر مبانی Access 2003 و به پایین هستش , به دنبال فرآیندی با عنوان User Level Security بگردید

موفق باشید