ورود

View Full Version : فیلد و عناوین داخل فیلد در دیتابیس

VB Master
یک شنبه 18 بهمن 1388, 22:43 عصر
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان

در برنامه ای که هم اکنون در حال نوشتن آن هستم به یک مشکلی برخوردم که اگر لطف کنید کمکم کنید تا این مشکل را پشت سر بگزارم .

من در برنامه ام به دیتابیس اکسس وصل شده و کارهایی را انجام می دهم از قبیل خواندن و نوشتن در آن .
اما مشکلی که برای من پیش آمده این است که اگر اسم یک فیلد و یا متون داخل آن فارسی باشد Debug می دهد .

نه تمام اسمهای فارسی بعضی
برای مثال اسم فیلدم را که { نام خانوادگی } میگزارم Debug می دهد اما به خارجی و یا فینگیلیش می نویسم کار می کند .
و بعد اینکه در داخل فیلد اگر فارسی بنویسم برنامه کار نمی کند اما به خارجی و یا فینگیلیش می نویسم کار میکند.
مشکل اصلی این دو چیست ؟

من ویبی را با کد اس کیو ال به اکسس وصل می کنم و برای کد جستجو هم از کد اس کیو ال استفاده می کنم .

کد وصل شدن به اکسس

Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Persist Security Info=False;Data Source=" & App.Path & "\a.mdb"
Adodc1.RecordSource = "Select * From Table1"

Adodc2.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Persist Security Info=False;Data Source=" & App.Path & "\a.mdb"
Adodc2.RecordSource = "Select * From Table1"

Set Text1.DataSource = Adodc1
Text1.DataField = "نام"

Set Text2.DataSource = Adodc1
Text2.DataField = "نام خانوادگی"

Set Text3.DataSource = Adodc1
Text3.DataField = "سن"

Set DataCombo1.DataSource = Adodc2
Set DataCombo1.RowSource = Adodc2
DataCombo1.DataField = "نام خانوادگی"
DataCombo1.ListField = "نام خانوادگی"

کد جستجو

Adodc1.RecordSource = "Select * From Table1 Where [نام خانوادگی]='" & DataCombo1.Text & "'"
Adodc1.Refresh

با تشکر

mpmsoft
دوشنبه 19 بهمن 1388, 09:14 صبح
ظاهرا مشکل شما باید از حرف ی که در اسم فیلد استفاده کرده اید باشد
در اکسس برای تایپ (ی) از Shift + ط استفاده کنید

نام فیلد خود را اصلاح کنید

VB Master
دوشنبه 19 بهمن 1388, 17:36 عصر
سلام
مر30
در مورد سوال اول که نام فیلد رو تصحیح کردم متون داخل فیلد رو در Combo نشون میده اما اگر متون فارسی باشه جستجو انجام نمیشه ولی انگلیسی و یا فینگلیش می نویسم انجام میشه

چه کار باید انجام بدم که این مشکل هم برطرف بشه

با تشکر .